Menu

GVI holder førstepladsen i svær udekamp

image
10. november 2018 kl. 18:55

Efter at Vanløse lørdag slog AB Tårnby sikkert 3-0 og overtog førstepladsen i rækken, skulle der en sejr til i dagen svære udekamp hvis vi ville tilbage på duksepladsen. Vi vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp, TFC Odsherred er et svært hold at spille imod især på hjemmebane. Og med deres 5. plads fem point efter os var der tale om en topkamp,

Banen i Vig var mildest talt elendig, og lignede mest af alt en bane fra Fælledparken, der var derfor ikke lagt op til poleret spil.
Det blev der hellerikke meget af, det blev en kamp med utallige lange bolde og knald hårde dueller. Allerede efter 8. minut kommer vi foran ved Nick C, der sparker en returbold sikkert i nettet. Men der skal kun gå 6 min før det lykkedes TFC Odsherred at reducere på et flot langskud. Resten af halvlegen blev der pumpet høje bolde frem, da banen gjorde det svært at spille langs jorden. Lige før pausen får Jimmy annulleret et mål, hvor det vist kun er dommeren der kan se hvorfor,

Efter fem minutter af anden halvleg får Lasse G kampens første gule kort for et frispark der langt fra er det hårdeste i kampen, det hårde spil og mange dueller fortsætter. Efter 60 min får vi en dødbold i venstre side, den bliver slået til bagerste stolpe hvor Lasse G header den tilbage i feltet, der står Nick C som han skal og header den sikkert ind til 2-1. De næste 20 min sidder vi rimelig sikkert på kampen og til spiller os nogle halve chancer. I kampens sidste minut fanger TFC Odsherred os fremme på banen, og der skal en verdensklasse redning til af Mikkel Gram for at sikre at vi stadig er foran. Mikkel stod en rigtig god kamp hvor han mange gange var ude og dominere feltet. Dommeren havde helt uforståeligt fundet næsten 8 minutters overtid, men den holdt hjem og vi vinder fortjent 2-1.

Det var en fornøjelse at se at GVI hold af dygtige foldbold spillere også formår at tage arbejdshandskerne på og spille mere primitivt når det er påkrævet.
Tak til U19 målmanden Jesper Staugård for at tage turen med til Odsherred som gardering for Mikkel.
Der var som vanligt rigtig mange GVI folk der havde taget turen for at støtte spillerne, en del af seniorerne havde tilmed planlagt en lille frokost i sommerlandet inden kampenVi håber at der møder lige så mange op på lørdag når vi skal en tur til Avedøre på jagt efter endnu flere sejre.