Menu

1.Senior spillede lørdag første træningskamp op til den nye sæson

image
10. november 2018 kl. 16:21

Det var på udebane mod Lyngbys U19, i optakten til kampen blev alle spillere lovet min 30 min.

Vi startede med de rutinerede kræfter plus Nader ved siden af Lasse G i midterforsvaret og Jonas Berg som eneste nye spiller på højre back.

Man kunne godt se at vi er tidligt i opstarten, opspillet var lidt omstændigt med lidt for mange berøringer. Lyngbys unge spillere der har været igang et par uger før os fik spillet sig til et par gode chancer som Mikkel Gram dog tog sig af. Vi havde også et par halve chancer som dog aldrig ramte målet. Der blev gået til den fysisk og løbet mange meter, altsammen en del af oplægget. 1. Halvleg endte 0-0.

Begge hold skiftede flittigt ud til 2. Halvleg start, spillet blev lidt mere rodet. Ca 10 min inde i halvlegen scorede Lyngby til 1-0, det var en gammel GVI spiller Rasmus Beyer der satte den ind bag Mikkel.

Unge Rasmus fik dermed vist noget af den fart og træfsikkerhed som fik ham til at skifte fra vores 00 årgang til Lyngbys.

Det lykkedes Lyngby at score igen da en tilbage lægning ikke nåede frem til Mikkel, og blev opsnappet af en Lyngby spiller. De sidste 10 min blev lidt indianer fodbold med 1/2 chancer i begge ender.

Slut : Lyngby U19 2-0 GVI

Den kommende uge skulle der gerne komme et par stykker mere hjem fra ferie, så der kan bygges yderligere på.