Menu

GVI – AB Tårnby

image
10. november 2018 kl. 20:25

Det Skulle være dagen hvor vi kom tilbage på sejrs sporet efter at Roskilde i sidste uge udlignede i 5. minut overtid.

Men der skulle kun gå 20 sec så var der straffe til gæsterne fra Tårnby, Mikkel var lige ved at have den, men den sneg sig lige under ham.

på under et minut, katastrofe start. Men drengene var ikke sådan at slå ud, efter et par minutter hvor vi lige skulle finde rytmen blev der trykket på for en udligning.

Der skulle kun gå ca 7 min efter vi kom bagud, før Søren Thomsen sparker en løst bold i feltet sikkert i kassen. Chansen opstod efter at vi får et frispark i venstre side, det bliver sparket smukt ind i feltet, hvor Severinsen vinder duellen og bolden lander omkring det lille felt lige foran Thomsen. 1-1 og vi var tilbage på sporet, resten af 1. halvleg presser vi på og det lykkedes os at skabe en del chancer men skarpheden og heldet mangler.1-1 til pausen og alle ventede at Tårnby skulle presses helt ind i klubhuset i 2. halvleg.

Men allerede efter 2 min af halvlegen er der problemer og Tårnby scorer til 1-2, og bare 2 min efter bliver det 1-3 på et flot mål af Tårnbys venstre kant.