image
22. april 2019 kl. 17:04

GVI´s kvinder har nu spillet 2 kampe i forårsturneringen, og de har været som dag og nat.
1 nederlag, og 1 sejr.

Første kamp var ude mod Nørrebro United, og vi startede som sådan kampen fint, men må se et langskud gå ind efter 7 minutter, da vi ikke får lagt pres på boldholderen. Et alt for nemt mål til hjemmeholdet.

Det er ikke det spil vi har præsteret hele vinteren der bliver vist i dag. Vi spiller langsomt, og med dårlige pasninger, og gør det meget nemt for vores modstander.

GVI tilspiller sig nogle enkelte muligheder, men rigtig farligt bliver det aldrig, og det virker mest af alt som om, at vi kun spiller på 75% af det niveau vi ellers har vist.

Ved pausefløjet er vi stadig bagud med et enkelt mål, og fra start af 2. halvleg lægger vi godt ud, og får lidt mere struktur på vores presspil, men de muligheder vi får tilspillet os, kan vi ikke omsætte til mål.

Tiden går, og spilleren øger presset mere og mere, og uden gevinst, og som det før er set i fodbold, så bliver det udnyttet når der satses, og i dommerens tillægstid score Nørrebro United igen, til slutresultatet 2-0, i et godt gammeldags kontraspil.

Det var absolut ikke den åbning på sæsonen der var forventet.

1. påskedag var holdet igen i aktion, og denne gang hjemme mod nedrykkerholdet PI fodbold fra KS.

Dagen starter langtfra optimalt, da vi på relativt kort tid går fra 14 til 11 spillere, og heldigvis får vi i 11. time My med på et afbud, så vi er 12 spillere.

Dagens fokuspunkter var en bedre indstilling i forhold til første kamp, bedre presspil, vinde 2. boldene, og huske de defensive løb.

Kampen er næsten lige fløjtet i gang, og i bagerste kæde taber vi en 1v1 duel, og der er let scoret til 0-1.
Ikke den bedste start, og kampen ligner hurtigt den forrige kamp.
Vi spiller ikke vores eget spil, og gør ikke de ting vi skal, og derfor er det nemt og være gæst i Nymosen i dag.

Som første halvleg skrider frem, kommer der dog heldigvis mere og mere styr på sagerne, og vi begynder og ligne det hold, der gjorde det så flot i vinters.

Kort før pausefløjten lyder, score PI Fodbold dog igen, da Jose kommer ud af målet, og vil sikre bolden, men kikser det lidt, og uden sikring i målet, scores der let til 0-2.

I pausen snakker vi igen om hvad det er vi ikke gør godt nok, og hvad der skal fokuseres på. På med arbejdshandsken.

Lisbeth vinder efter godt 5 minutter en god takling i venstre side af banen, og får spillet Schäfer, der sender en bold ind foran mål, og her dukker Astrid op, og med en god inderside får reduceret til 1-2.

Bare 5 minutter senere bliver der udlignet da Lisbeth modtager bolden, og scorer til 2-2.

Nu kommer målene næste i stimer, og der går nok en gang godt 5 minutter, Lisbeth spiller igen Schäfer, der denne gang finder Seema i bagerste område, og så bringer GVI sig i front med en 3-2 scoring.

Yderligere 5 minutter, og PI Fodbold har deres eneste egentlige afslutning, som kommer langt udefra, og en meget kvalificeret en af slagsen, heldigvis når Jose lige nøjagtigt og få lufferne på, og får pareret bolden ud til hjørne.

GVI har nu overtaget i kampen, og det spil vi har set det meste af vinteren blomstre igen i forårsvarmen.

Med 6 minutter tilbage af kampen, lukker Lisbeth kampen, efter en fejl tværpasning fra PI Fodbold, som Lisbeth opfanger, og sender i nettet.

Modsat den første kamp, så finder vi i dag tilbage til det vi ved holdet kan, og nu skal vi forsøge, at få bygget videre på dette.

Kampens spiller mod Nørrebro United blev AK, og i dagens kamp mod PI Fodbold blev det Lisbeth.