image
02. april 2019 kl. 12:14

En del af vores hold er tidligt på året startet deres forårsturnering:

U13:

Startede med et lokalopgør mod AB. En meget lige første halvleg mod et AB-hold der havde stor fysik ikke mindst i bagkæden og et GVI-hold, der helst vil holde bolden i fødderne og spille bolden rundt. Første halvleg sluttede uden mål. Et par chancer i hver ende, men den nødvendige skarphed manglede. Efter pausen kom vi desværre hurtigt bagud og holdet forsømte, at holde på bolden og spille rundt om hjemmeholdet. Det resulterede i et par yderligere scoringer og et ikke helt nødvendigt 3-0 nederlag. Det skulle så revanceres mod Nykøbing i runden efter. Holdets spændende stil med at spille bolden op helt fra målmanden blev desværre fanget og så var man bagud med 1-0. Det var dog et langt mere spillende GVI-hold denne dag der også fortjent udlignede. Herefter kiggede holdet sig ikke tilbage og det endte med en 3-1 sejr. Nu venter B1903 i et spændende lokalopgør og mon ikke vi igen ser et flot spillende GVI Mandskab.

U14:

Den nye trænerkonstellation på årgangen har fået sat sit præg på holdet. En overbevisende sejr i første runde over FB med 5-1 blev fulgt op ad 1-1 hjemme mod Greve efter en meget lige forestilling. Herefter ventede Køge på udebane. En kamp der løbende skiftede karakter og kunne var gået til begge sider. 0-0 var cifrene da der blev fløjtet af. Herefter ventede Roskilde KFUM, der efter de første runder så ud som om, får det svært i rækken. Spillerne var ikke i samme gear som de første kamp, men rakte i enden til en 3-1 sejr. Denne blev fulgt på med en sejr på 3-0 over HUI/BSV. Af tabellen hvor holdet er helt med oppe at toppe, ser det ud som om, at holdet nu skal til at møde de øvrige hold der er kommet godt fra start. Holdets næste udfordring hedder Hvidovre lørdag d. 6. april 2019 kl. 11.00 der topper rækken. Kom og se og støt holdet i denne spændende kamp.

U17:

Holdet har fået tilgang af et par spændende spillere og har lagt på udviklingen fra efteråret. At holdet min. har sin berettigelse i Øst2 er blevet bevist her i starten af sæsonen. En stor sejr på hele 10-0 over Frederikssund var ingen rigtig prøve. Modstanderen får dog nok også en svær sæson i denne række. Efterfølgende var det tid til et besøg hos FA2000 som blev besejret med 6-2. En forrygende start blev måske lidt en ”sovepude” og da samtidig hjemmeholdet gjorde alt for ”at slå kampen i stykker”, var den sidste halvdel specielt ikke det mest oplivende. Holdet har også været i kamp i pokalturneringen og det var uden tvivl og vil blive, en af de helt store oplevelser i foråret 2019. Efter en spændende forestilling blev Køge fra divisionen sendt ud af turneringen med 2-1. En pokalkvartfinale  med masser af drama og fyldt med tilskuere rundt langs banen. Nu venter en spændende semifinale.

U19:

Første kamp resulterede i et 3-1 nederlag til Amager Elite. Man kom ellers foran i kampen på en for kort tilbagelægning, men efter pausen blev hjemmeholdet mere effektivt og efter ”hands” blev fløjtet straffe. 1-1 og da man kort efter kom bagud 2-1 så det noget tungt ud. Der var sporadiske tiltag til nogle spændene opløb, men lyset blev slukket ganske kort før tid  til 3-1. Så ventede B1903 hjemme. En modstander som formentlig kommer til at spille med i den bedre halvdel af rækken. Der var en strid vind på langs med banen og B1903 vandt lodtrækningen og medvinden. Holdet satte sig tungt på begivenhederne og B1903 kreerede pænt med chancer. Efterhånden resulterede disse sig også i mål og ved pausen var GVI bagud med 4-0. Pausen gjorde, at hjemmeholdet nu fik medvind og meldte sig ind i opgøret igen. En reducering på straffe og yderligere en scoring med god tid igen gjorde, at man måske anede et comeback? Der kom et par yderligere chancer men desværre ingen scoringer. Kampen sluttede 2-4.

Sæsonen er nu åbnet og foråret er også begyndt at vise sig. Kom ud på banerne og støt vores spændende hold. Kombineret med en fantastisk brunch, kan det da kun blive en god weekend. Allerede kommende lørdag er der et spændende program: