Årets sidste sommerkamp skaber eftertanke

image
31. august 2019 kl. 17:26

Sommeren var i høj grad til stede på netop årets sidste sommerdag i Nymosen. Mens den sidste del af den nye Kunst blev lagt i baggrunden, skabte den nuværende Kunst rammen om dagens DS-kamp mod B1908.

Det var eet tydeligt, allerede kort efter kick-off, at der er en grund til B1908 har fået en god start på sæsonen. Trods meget bedre moral hos hjemmeholdet end sidste uges morads på den front, var 2 hurtige scoringer i 1. Halvleg til udeholdet, en markering hvad der var i vente. Udeholdet viste godt spil, god organisation og boldomgang, og udnyttede nærmest 100% på de chancer der var.

Næsten identisk blev 2. Halvleg - 2 scoringer fra udeholdet indenfor 10 minutter, lavede den sidste halve time om til kamp, hvor GVI skulle igennem uden for mange skrammer, og hvor udeholdet var spilstyrende. 0-4 ude  en reel chance for at komme tilbage. Med ca 10 min tilbage lykkedes det dog Mathias Weltz at pynte med en reducering, og i det hele taget var der positive takter til sidst i kampen.

Nu er opgaven de næste kampe at komme væk fra de her nederlag, hvor kampbilledet skal krydres med mere kontrol - moral er godt men spillet skal med. Positivt er det, at det er tydeligt holdet er til mere, og der er trods alt en lang sæson endnu. Den sidste sommerdag i 2019 i GVI blev ikke til historebøgerne, men nok mere stof til eftertanke.