Menu

Pointdeling i Avedøre

image Avedøre pitch by day
19. august 2019 kl. 14:58

Med to hold der havde hver sin overbevisende halvleg er 1-1 næppe meget ufortjent, men lørdag kom GVI alligevel hjem efter 1-1 i Avedøre med en følelse af at der godt kunne have været tre point med hjem til DS-drengene. Dermed er status fire point efter tre kampe med en følelse af at der kæmpes lidt med det defensive koncept, mens det ser rigtig lovende ud offensivt. Alt i alt skal der med seks-syv nye spillere naturligvis lige være tålmodighed til at få den indbyrdes forståelse til a sætte sig.

Første halvleg i Avedøre var bekymrende, og det var ikke ufortjent, at vi var bagud efter 45 minutter, selv om målet faldt på straffespark efter et en lidt uheldig episode, hvor Frank Semou trådte en modstander i hælen. Til gengæld satte GVI sig godt og grundigt på begivenhederne i 2. halvleg, og det hele endte med 1-1 efter et ualmindeligt smukt fra Emilio de Lorenzos højrepote, der curlede bolden ind i højre side. Næste match er hjemme mod Union lørdag 24/8 13.00. Forza GVI