Planen var lagt, holdet sat, og alle 3 point blev sat på kontoen

image
25. maj 2019 kl. 10:41

Det var dog et ”heldigt” resultat på en dag hvor vi havde marginalerne med os, og hvor fight, frem for elegant fodbold, var det som vi kunne mønstre.

Kampuret havde ikke rundet 1 minut før end AC Iben, dagens modstander, havde deres første afslutning, som heldigvis tog overliggeren.

Efter 9 minutter kom Lisbeth fri på kanten, og finder Agnete, men det bliver til en afslutning lige på keeper.

Kort efter må Jose træde i karakter og redde et noget febrilsk forsvar.

AK, i det centrale forsvar, laver en god dybdebold til Lisbeth efter 19 minutter, og fra en spids vinkel sender Lisbeth bolden i nettet til 1-0. Dejligt.

Det gav desværre ikke bedre boldomgang, og generelt må det siges, at det var en kamp, hvor hjemmeholdet havde svært ved, og sætte 2 afleveringer sammen.

Guffe var tæt på, og bringe GVI foran 2-0 efter 29 minutter, men modstanderens keeper redder flot.

Inden for 6 minutter vælger trænerteamet, at skifte tre spillere, og håber på en effekt. Ud går Nadia, Farlov, og Els, og ind kommer Lizette, Seema, og Sara.

På nuværende tidspunkt er det som om, at vi måske er på vej til og få lidt styring på kampen, men alligevel må Jose hive en redning frem igen kort før pausefløjten lyder.

Agnete får den sidste mulighed, men må igen se langt efter den scoring, som hun bare ikke kan få taget hul på. Arbejdsindsatsen fejler dog ikke noget.

I pausen bliver der talt med store bogstaver, og der kræves en langt bedre teknisk indsats end det der er lagt for dagen.

Anden halvleg åbnes med en mulighed til Nanna efter 5 minutter, men uden held.

Kort efter er Iben meget tæt på en udligning efter et hjørnespark, som hjemmeholdet ikke har styr på. 3 minutter senere kommer der lidt ro på, da Guffe på et hjørnespark finder Lisbeth i feltet, og Lisbeth header bolden i nettet.

Spillet er en smule bedre end i første halvleg, men GVI er stadig mere i boldjagt, end boldkontrol. Seema kommer frem til et par muligheder, men det er uden gevinst.

I dommerens tillægstid sender en hårdtarbejdende Nanna bolden i dybden til Lisbeth, som med de sidste kræfter sender bolden i nettet til kampens resultat 3-0, og Lisbeth får endnu et hattrick i sæsonen.

Spillet blev aldrig godt, men trænerteamet er glade for de 3 point, og ikke mindst et ”clean sheet”, som er det første i denne turnering for hjemmeholdet. Det er også første kamp hvor Iben ikke får lov til og score.
Duoen AK og Jakobsen viser endnu en gang deres værd sammen, og især Jakobsen er vokset i de seneste kampe, i selskab med AK.

Valget til kampens spiller blev Jakobsen.