GVI ubesejret på den nye kunstgræsbane

image
05. oktober 2019 kl. 17:38
For anden lørdag i træk vandt GVI hjemme på den nye kunstgræsbane

For anden lørdag i træk kunne GVI's DS drenge tanke god gammeldags fodboldselvtillid med en hjemmesejr på 1-0 over Greve, hvilket sender GVI op på syvendepladsen i tabellen. På den helt nyanlagte kunstgræsbane var vi klart bedst mod Greve i en til tider lidt uskøn kamp. Men det var GVI der stod for de store chancer i anden halvleg, da kampen løsnede lidt op. Og det var helt fortjent, at Mathias Veltz bragte GVI foran 1-0 65 minutter.

Scoringen får lokket Greve mere frem, og det skaber nogle store muligheder til GVI som blandt andet har et godt forsøg på stolpen fra Frederik Madsen, og så er der et par tilfælde der godt kunne ligne ikke dømte straffespark, men dommeren vinker afværgende begge kampe. Dermed forblev det spændende lige til slutfløjt, men GVI løb med sejren og gode tre point som sendte dem lidt længere væk de nederste pladser i tabellen og op i midterfeltet, hvor der ligger 3 hold med 11 point efter 10 kampe.