image
04. september 2019 kl. 07:58

Armene er nok ikke kommet helt ned endnu, og den gode fornemmelse sidder stadig i kroppen. Der blev spillet en god gang fodbold i søndags.

Der var sat følgende fokus, pres, kvalitet og lyd, og i det store hele fik vi det hele. Der er stadig meget i presspillet der kan blive bedre, og det skal det også nok blive.
Kampen starter klart bedst i BK Fix´s favør, og efter 6 minutter må Sanne hive bolden ud af nettet, efter i første omgang og have klaret forsøget, men da vi ikke er først over returen, scorer Fix til 0-1.

Lige i det øjeblik og 10 minutter frem var der lidt nervøsitet på sidelinjen for, at det kunne ende galt.
Men langsomt finder vi rytme i vores spil, og vi får også et par gange testet Fix keeperen, men helt farligt bliver det dog aldrig.

Fix spillede hurtigt, flydende, og var meget bevægelige, og det tog GVI holdet noget tid lige, at få tilpasset aftalerne internt.
Lige inden pausen bringer BK Fix siger yderligere foran, da Sanne ikke får holdt bolden, og igen er Fix hurtigst over bolden. 0-2 lige før pausen.

I pausen får vi snakket om hvad vi skal forsætte med, fordi vi trods alt har gjort mange ting rigtigt, og så lige et par justeringer, så var vi klar igen.

Anden halvleg bliver langt bedre end første, og justeringerne virker, og efter 18 minutter kommer første gevinst, da AK spiller igennem alle kæder, og finder Lisbeth der kommer fri på de første meter, og får reduceret til 1-2.

Vi er stadig godt med, men mangler endnu et mål, og med godt 10 minutter tilbage, plus tillægstid, så ændre vi formation, og satser alt, 5 minutter senere kommer gevinsten. På et flot hjørnespark finder Agnete Lisbeth ved bagerste stolpe, hvor Lisbeth banker panden på bolden, og udligningen er en realitet.

Efter 5 minutters tillægstid fløjtes kampen af, og første kamp i KS er veloverstået.
Det var en rigtig god kamp, mod et hold som må regnes blandt top 3 holdende, da Fix i de seneste 3 halvsæsoner er sluttet som nr. 2 i rækken.

Næste modstander, KFUM, sluttede i foråret som nr. 3, så kan vi også her få point på kontoen, så tegner det til en spændende sæson.

Kampens spiller blev ligelig fordelt mellem Agnete og Jakobsen.