KFUM – GVI Kvinder

image
07. september 2019 kl. 23:28

Efter en god premiere i søndags var det tid igen.

Stammen af holdet var den samme, men vi måtte undvære vores nuværende topscorer Lisbeth, grundet ferie, og på mål måtte vi skifte Jose ind, da Sanne ikke var klar.

Vejret var godt, og på KFUM´s bane var der godt med tilskuere, da der lige havde været afviklet 1. senior kamp, og en del af dem blev, og så kvindekampen. Super dejligt med masser af liv på sidelinjen, også selv om det er på udebane.

Kampen blev fløjtet i gang, og begge hold skulle lige føle hinanden lidt an, og rigtig meget spil forgik midt på banen.

Agnete er den første der forsøger sig med et indlæg, i feltet, men manglende skarphed, giver en kontra mulighed til KFUM, der dog ikke bliver farlig.

Farlov og Seema på kanterne, var meget offensive, og det gav lidt for meget arbejde til vores forsvar, men det blev heldigvis bedre efter pausen.

Centralt på midten kæmpede Astrid og Guffe forbilledligt sammen, men efter 10 minutter måtte Astrid lade sig udskifte, efter bare 10 minutter grundet en sammenstød.
Det betød, at Lotte blev skiftet ind på Agnetes plads, og Agnete rykket længere tilbage på banen.
Agnete selv havde tidligere været til tælling, da hun slog hovedet sammen med en modstander i en duel.

Kampens enlige mål står Guffe for, da hun er først over en løs bold lige uden for KFUM´s felt, efter en GVI indlæg, og med et tørt hug sender hun bolden i nettet. 0-1.

Målet gav en selvfølgelig en god gejst, men der blev ikke tænkt nok fodbold. For ofte mistede vi bolden i det fremadrettede spil, og især vores venstre back, Nadia, måtte flere gange hive efter vejret, på grund af mange løbedueller, men de blev vundet af Nadia.

Sidste store mulighed i første halvleg står Agnete for, da GVI for tilkendt et frispark lidt uden for KFUM feltet. Sparket er godt og lavt, men KFUM´s keeper kommer flot ned og redder bolden.

Med 5 minutter tilbage af halvleg skiftes Nadia ud med Natasja.

I pausen får holdet snakket om de ting, som vi ikke helt er lykkedes med, og der skiftes Keeper. Jose skifter målmandspladsen ud med en angriberplads, og Nadia sættes på mål. Ud går Seema.

Anden halvleg sparkes i gang, og allerede i første minut får Jose en mulighed, men får den ikke omsat til mål.

Ellers starter anden halvleg fornuftigt, og kommer KFUM endeligt igennem, så får Jakobsen og AK ryddet flot op.

Efter godt 10 minutters spil har vi brug for lidt mere ”drive” på midtbanen, og Astrid har meldt sig klar igen, så Lotte skiftet ud, og Agnete kan igen rykket lidt frem på banen.
Dog må 10 minutter senere skifte Agnete ud, da hun får det dårligt, og så sendes Seema retur på banen.

Som kampen skrider frem, lader GVI holdet KFUM komme længere frem på banen, og deres største chance kommer efter ca. 15 minutter, men det er heldigvis stolpe ud.

Kort efter kommer Farlov og Nanna i fællesskab frem til en stor mulighed, men Farlovs forarbejde bliver desværre ikke omsat til mål.

Til sidst er det et meget træt GVI hold, der har været presset i bund længe, der jubler højst, da dommeren fløjter kampen af.

En flot kollektiv arbejdsindsats gør, at holdet fra Vangede sætter alle 3 point på kontoen.
4 point efter 2 kampe, det er bestemt godkendt, og holdet kan holde weekend i top 5.

Kampens spiller blev Guffe, med 6 stemmer.
AK fik 3 stemmer, Nadia 2 stemmer, Els og Seema hver 1 stemme.

Næste kamp er Fremad Valby, som lige nu er nr. 1 rækken, og kampen spilles i Nymosen d. 15. sep. Kl. 15:15.