Menu

Veltz og GVI sænker LSF med 4 kasser

image 23-årige Mathias Veltz sætter sig lørdag solidt på topscorerpladsen med +4 til nu syv fuldtræffere i alt.
19. september 2020 kl. 16:41
Med Mathias Veltz i målhopla holder GVI fast i toppen af DS pulje 2 efter 4-1 hjemme mod LSF
Et perfekt fodboldvejr med stille vind og gråvejr med god temperatur, dannede rammen om en svær opgave mod Ledøje-Smørum i DS.
Der var fart på fra starten, og allerede efter 6 minutter løs chance til Veltz - smukt eksekveret - 1-0 til hjemmeholdet. Herefter forløb 1. Halvleg med noget af det højeste tempo i Nymosen i denne sæson - meget underholdende. Der var chancer i begge ender, og i 16’ minut pres fra kanten af udeholdet, hurtig afslutning, Gram ikke kunne holde, og desværre 1-1 på reposten.
Men der var lagt i ovnen til mere, og kampbilledet var chancer i begge ender, og Veltz viste forskellen. Meget effektivt igen foran gæsternes mål - køligt sat ind - 2-1 til GVI efter 21 minutter.
Generelt havde Veltz en rigtig god halvleg, og GVI fik i stigende grad mere kontrol. Og pludselig - ny chance, hvem ellers end Veltz, 3-1 efter 37 minutter, fortjent fuldendt hattrick i samme halvleg. Gæsterne var rystede, og resten af en rigtig god halvleg, forløb i kontrol fra hjemmeholdet.
Efter pausen var det et tilfreds hjemmehold, der gik på banen. Omvendt virkede Ledøje-Smørum meget fokuserede, men kampbilledet var det samme - højt tempo, men hjemmeholdet virkede bare ovenpå og lidt skarpere. Det samme gjorde lyset over banen, hvor solen begyndte at brænde igennem.
Gæsterne kom en smule mere frem, men det blev aldrig rigtigt farligt, og samtidig var GVI egentlig bedre til at holde på bolden, og skabe muligheder, klart en frustration for udeholdet.
Og det endte selvfølgelig med en tak for kampen fra Veltz - med en 4-1 scoring - vild dag for dagens spiller.
Hjemmeholdet leverer en flot sejr på 4-1, og vender for en stund tilbage på 1. pladsen i rækken. Der er dog en del kampe, der ikke blev afviklet. Men super kamp af GVI - vi forbliver i øverste halvdel af rækken.