Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

Gentofte pige CUP 2018

1.02.2018

Gentofte pige CUP 2018


GVI, Jægersborg Boldklub og HIK indbyder hermed til fodboldstævne søndag den 13. maj for piger i årgangene: U10 (årg. 2008), U11 (årg. 2007), U12 (årg. 2006) og U13 (årg. 2005).

Stævnet afholdes på Jægersborg Boldklubs baner, C.L. Ibsensvej, 2820 Gentofte og i Gentofte Sportspark, Ved Stadion, 2820 Gentofte.

 

Yderligere information og tilmelding kan ske her

FODBOLDSKOLE 2018

03.01.2018

FODBOLDSKOLE 2018

GVI’s Fodboldskole foregår i uge 27 (2/7 – 6/7, begge dage inkl.) i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00. Det er for årgangene 2010 til og med 2004. (U8 – U14)


 

Tilmeld dig her

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

Dødsfald

14.03.2017

Dødsfald

Det er med sorg i stemmen, at vi kan meddele, at vores kære og mangeårige medlem Henrik ” Røde” Pedersen i går tirsdag den 13. marts, afgik ved døden. Vore tanker går til hans efterladte Suzanne Aae Jensen og Steen Pedersen. ”Æret være hans minde ”

Det vides ikke i skrivende stund, hvornår bisættelsen finder sted, men så snart vi ved det, skal vi nok informere om det.

På seniorklubbens vegne

Claus Lerche

Referat af bestyrelsesmødet

13.03.2017

Referat af bestyrelsesmødet

Følgende blev bla. gennemgået på bestyrelsesmødet

 • Visionsaftale med Gentofte Kommune i Bevæg dig for livet projekt
 • Børnemiljøaftale med FCK, ansættelse af person/personer til at køre projektet.
 • Samarbejdsaftale med Bakkegårdsskolen om deres idrætslinje.
 • Revision af regnskab eksternt og internt

Læs det hele her

Seniorklubben afholder bankospil !!

26.02.2017

Seniorklubben afholder bankospil !!

GVI`s seniorklub afholder stort bankospil fredag den 9 marts 2018 kl.19. 00 i GVI´S klubhus. Tilmelding til bankospillet såvel som til spisning, skal ske til bankopromotor Elvin Larsen senest onsdag den 7 marts 2018 på tlf. 41 62 10 30. Menuen denne gang er Wienerschnitzel til den formidable pris à 70 kr.- og spisningen starter fra kl. 17.00

Velmødt alle GVIére samt slægt og venner.

På Seniorklubbens bestyrelses vegne

Claus Lerche

To drenge med GVI-fortid på DBU talentcentersamling

12.02.2017

To drenge med GVI-fortid på DBU talentcentersamling

Nymosen er et stærkt udviklingssted for fodboldtalenter. Senest var der for 10 dage siden to drenge med en fortid på vores GVI 03 årgang med blandt de 30 udvalgte til DBU talentcenter Øst samling i Ballerup. Til dagligt spiller Marcelo Randolf nu i FC Nordsjælland, mens Andreas Kaltoft spiller i Lyngby Boldklub, men børnestøvlerne blev snøret i GVI. Stort tillykke fra GVI til de to knægte som kan prale af at være blandt de ca 60 bedste danske spillere i en 03 årgang som består af ca. 15.000 fodboldglade knægte. Forza Vangede!

Nyheder 2018

04.02.2017

Nyheder 2018

Se den nye serie af allround træningstøj i holdbart materiale med moderne pasform og smarte detaljer. Findes både til voksne og børn.

Se alle produkter her

Bistro 28

04.02.2018

Bistro 28

Hej GVI folk 

Vi hedder Heine Aksel Kristoffersen 41 år og Karsten Kofod Vogelsang 42 år vi bor begge to i lokal området med vores familier. Vi er de nye forpagtere af cafeteriet. Vi driver i forvejen Madhus24 på søborghovedgade. Da Jesper og Rene tog fat i os og spurgte om vi kunne tænke os og drive GVI Lokalerne og prøve og få madhus24 sjælen ind i GVI . Var vi ikke et sekund i tvivl. det lød simpelt hen for spændene. Lokalerne vil blive malet, gulve slebet, nye møbler inde og ude. Så det hele forhåbentlig står skarpt og lækkert efter påske. Vi kommer til og kalde stedet BISTRO28 Konceptet vil blive mad i gryder på langborde man til fredag 17-20  2 dagens retter til kr.95,- børn kr.60,-   kæmpe familie brunch i weekenderne. Samt selskaber og møder i alle afskygninger. Helle fortsætter og kommer i fremtiden kun til og koncentrere sig om sit fantastiske kageværk. Vi glæder os til og lære jer alle og kende.

Spørgsmål store og små vil blive besvaret på  info@madhus24.dk

 

Med venlig hilsen

Heine Og Karsten

Kontingentbetaling

2.02.2018

Kontingentbetaling

Kære alle GVI meldlemmer.

Det er nu tid til kontingentbetaling. Rigtig mange er nu tilknyttet vores nye automatiske kontingentbetaling som alle skal på. Men vi mangler også stadig en del. Særligt blandt vores passive, pensionister og fodboldfitness som kun betaler kontingent to gange om året og derfor ikke var med i den første kørsel. Få tjekke op på om der er trukket kontingent, ellers find det betalingslink vi har sendt til jer, hvor I skal tilmelde jeres betalingskort.

Mange af vores passove og pensionister har ikke tilknyttet en mailadresse til deres medlemsskab, da vi skal bruge det for at kunne fremsende det nye betalingslink bedes I sende det til GVI Administration på GVI1921@gmail.com

mvh Kristian Boye, GVI 

GVI søger U12 breddetræner nu!

31.01.2017

GVI søger U12 breddetræner nu!

I GVI arbejder vi med klubtrænere i børne- og ungdomsårgange fra U11 til U19, og lige nu søger vi en ny cheftræner som elsker at arbejde med bredden, og det bliver så hos vores U12 drenge B+C. Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne senest 1. marts 2017. Der er tale om en årgang omkring 50 drenge, hvor a-holdet er blandt de bedste på Sjælland, og vi har brug for en træner som vil tage sig af træning og strukturering af vores B og eller C-gruppe. Vi vil stille ungtrænere til rådighed som assistenter.

Der trænes to gange om ugen, tirsdage og torsdag, og så er der kamp i weekenden. På vores breddehold har vi først og fremmest fokus på at skabe et godt træningsmiljø med tryghed og godt humør. Der er god forældreopbakning omkring holdet.

Vi tilbyder en god godtgørelse, Select trænerpakke samt dækning af træneruddannelse. Tiltrædelse helst senest 1. marts 2018. Send din ansøgning hurtigst muligt. Ring eller skriv til vores ungdomsformand Kristian Boye. Ham fanger du på gvi1921@gmail.com

 

Fuld hammer på GVI Børnefodbold

31.01.2017

Fuld hammer på GVI Børnefodbold

I GVI børnefodbold trænes der på livet løs efter en kort julepause, og der er fuld knald på udendørs på vores kunstbane og indendørs i forskellige haller og gymnastiksale for at få hele vores træningskabale til at gå op. Pladsen er trang, men alle vores trænere tager det med et smil, og giver den gas, så de kan være klar til forårsæsonen. Og vi er i GVI så klar, hvor vi netop har afsluttet vores tilmeldinger til forårets DBU København turneringer/stævner for børn, og vi har tilmeldt hele 27 hold i drenge og piger fra U6 til og med U12. Det er flot, at vi er så mange aktive hold. Vores U5 og U4 børn træner og hygger bare videre, da det er lidt for tidligt til turneringsstævner for dem. Forza GVI!

 

1.Senior spillede lørdag første træningskamp op til den nye sæson…

28.01.2017

1.Senior spillede lørdag første træningskamp op til den nye sæson

Det var på udebane mod Lyngbys U19, i optakten til kampen blev alle spillere lovet min 30 min.

Vi startede med de rutinerede kræfter plus Nader ved siden af Lasse G i midterforsvaret og Jonas Berg som eneste nye spiller på højre back.

 

Læs mere

19.01.2017

"Opstart 1 Senior"

Danmarksserieholdet er tilbage efter en velfortjent juleferie og bolden ruller snart igen. Træningen starter lørdag d. 20 januar kl 11.15, hvor der herefter vil være den traditionelle frokost med diverse information fra trænerteamet.

Der vil løbende komme info om til og afgange samt diverse nyheder om vores opstart.

 

Læs mere

GVI samarbejder med FCK talentudvikling i topcenter U10 til U12

14.01.2017

GVI samarbejder med FCK talentudvikling i topcenter U10 til U12

Allerede fra slutningen af januar 2018 starter DBU et helt nyt 3 årigt talentudviklingsprojekt op med det der kaldes topcenter for U10 til U12 drenge. Det giver drenge med ”særlige forudsætninger” muligheden for at træne sammen med andre drenge i samme årgang en gang om ugen til FCK’s topcenter på Frederiksberg.

Se mere her

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Botikken_ GVI
Jupiter_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

ZIP HOODIE TORINO

 • French Terry i 65% bomuld og 35% polyester.

 • Kængurulomme.

 • Ribkant i livet og ved ærmeafslutning.

 • Hætte med snøre.

399.00 DKK

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her