Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

24.06.2018

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

Alle GVI-medlemmer såvel piger som drenge fra U9 og til U15 har nu mulighed for, at tilmelde sig en unik fodboldskole i uge 42 (2018) i GVI, hvor man kommer til at træne og leve som professionel fodboldspiller. 

Fodboldskolen vil blive mandag – fredag i efterårsferien i tidsrummet 10.00 – 15.00. Prisen vil være kr. 1.699,- og er inkl. spillersæt men uden frokost. 

Vi skal gøre opmærksom på, at der kun er 40 pladser i alt på fodboldskolen. 

 

VIGTIGT:

Tilmeldingerne begynder at komme ind til den spændende fodboldskole i efterårsferien. Sikkert grundet navne ”Pro Defending”, har der været forespørgsel fra interesserede omkring, om denne træning/skole alene er baseret på forsvarsspillere.

Det er langt fra tilfældet – øvelser henvender sig til alle fodboldspillere. Der er alt fra possession, orientering, teknik etc. Alt bliver koordineret af tidligere professionelle spillere, så benyt dig af chancen og prøv at lev som en professionel i en uge. Fra andre lignende skoler som udbyderen har kørt, er der virkelig god feed-back.

 

Tilmeldelse sker via nedenstående links:

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

BLÅ ARGENTINA LANGÆRMET SPILLERTRØJE

 • 100% micropolyester - 140 g/m2
 • Langærmet spillertrøje
 • Åndbar, hurtigtørrende og svedtransporterende
 • Rib på krave og ærmer

200.00 DKK

Pokalturneringen

15.08.2018

Pokalturneringen

Der er fredag blevet trukket lod til anden runde i DBU Pokalen og her møder GVI SønderjyskE Fodbold. Mere info følger.

GVI ønsker alle en rigtig god Copenhagen Pride Week 2018 🏳️‍🌈 ⚽

15.08.2018

GVI ønsker alle en rigtig god Copenhagen Pride Week 2018 🏳️‍🌈 ⚽

Dejlig sejr i sæsonpremieren

05.08.2018

Dejlig sejr i sæsonpremieren

GVI's DS-drenge prikkede lørdag hul på sæsonen med en dejlig sejr på 2-1 ude over Karlslunde IF på en knastør bane men med masser af vind. Målene sat ind af Oliver Øsggaard på straffespark og Jimmy Mayasi med hovedet.

Et knastørt græstæppe og kraftig vind indbød ikke lige frem til lækker fodbold i lørdagens sæsonpremiere. Alligevel var det fra første fløjt tydeligt, at GVI var det bedste fodboldhold, mens Karlslunde helst ville sparke langt og højt i medvinden. Det førte da også til et par farlige dødbolde, og lige pludselig var hjemmeholdet ufortjent foran efter en halv time.

Det var langt fra et ønskescenarie, efter Simon Raahave allerede havde lagt en større direktør i skyldnerbanken i stedet for i kassen. Heldigvis blev vi ved, og der kom især mange giftige indlæg fra højre, og på et af dem var der klart hånd på bolden og straffespark til GVI. Det var umiddelbart lige før pausefløjt, så der var stor glæde blandt de mange fremmødte GVI-tilhængere, da anfører Oliver Østgaard udlignede på straffesparket.

Fra anden halvlegs start lagde GVI et tungt pres på Karlslunde, og det var helt fortjent, da Jimmy Mayasi headede os foran 2-1 på et klasseindlæg fra Thomsen. Det var efter bare syv minutter af anden halvleg, men trykket fra Vangede fortsatte, og der blev sat flere rigtig store chance op.  Den største til Simon Raahave, der helt alene med keeperen desværre ikke fik scoret og lukket kampen. Det skabte nervøsitet de sidste 10 minutter, hvor Karlslunde faktisk kom ganske tæt på. Men alt i alt en helt fortjent premieresejr på 2-1 til GVI i en match hvor der blev debut til Frederik Madsen på den defensive midtbane og Mads Brøndberg offensivt. Næste match er lørdag hjemme i Nymosen klokken 13.00 mod Herlev.

 
Carlsberg Sportsfond

05.08.2018

Carlsberg Sportsfond

Stor tak til Carlsberg Sportsfond for støtten på 15.000 kr til GVI. 

 
Kerteminde Cup 2018

03.07.2018

Kerteminde Cup 2018

U10A drengene deltog i weekenden i Kerteminde Cup. Turen blev en stor succes - både socialt og fodboldmæssigt. Efter et spændende puljespil, hvor vi satte os på 1. pladsen, stod vi i semifinalen overfor et fysisk stærkt hold, som satsede på lange bold. Vi holdt fast i vores koncept om at spille bolden langs jorden, og konceptet viste sig heldigvis at holde til en plads i finalen. Inden finalen tog vi i bedste EM 92 stil ud at spille minigolf. Om det var derfor, skal være usagt, men vi hev en meget fortjent 2-1 sejr hjem i finalen. Supersejt gået af drengene! Tak til GVI Støtterne for økonomisk støtte til turen og til vores sponsorer Jyske Bank og Vangede Kiropraktik & Sundhed.

Mange passive og pensionister skylder kontingent

02.07.2018

Mange passive og pensionister skylder kontingent

Efter vi er gået over til nyt kontingentsystem, har det været meget svært at få vores passive medlemmer og pensionister over på vores nye kontingentsystem. Trods utallige opfordringer og fremsendelser af mails med det nye betalingslink, så har GVI fortsat 27 passive og 10 pensionister der mangler at betale kontingent fra 1. februar.

Sidder du og tænker, nå ja men det er jo tilmeldt pbs og jeg har ikke fået nogen mail, så kan det faktisk godt være lige netop dig som skylder. Vi har nemlig ikke brugt pbs siden august 2017 til kontingent, og I har selv aktivt skulle tilmelde jer det nye betalingssystem.

Vi håber jo rigtig meget, at I alle sammen stadig gerne vil give den støtte til klubben som vi sætter stor pris på, men omvendt kan vi heller ikke blive ved med at bruge tid på at prøve at få pengene hjem. Derfor får vores passive og pensionister sidste chance til at få det fixet inden 1/8, når den næste kontingent periode skal betales, herefter udmelder vi dem, vi ikke har kunne få fat i eller hørt fra. Skriv til Kristian Boye på gvi1921@gmail.com, hvis I er i tvivl om vi har de rette kontaktoplysninger på jer.

På restancens wall of shame har vi desværre også hele 8 spillere fra 2. senior. Det er bare ikke godt nok. Fra næste sæson spærrer vi seniorspillere fra kamp, så længe de har restance. Til sammenligning så har en hel børne og ungdomsårgang kun 3 spillere med små restancer. Forza Vangede, GVI og kontingentbetaling.

Hvad sker der i bestyrelsen

24.06.2018

Hvad sker der i bestyrelsen

Ved sidste bestyrelsesmøde blev der bla. snakket om :

 • Trænerkabale
 • Nyt omkring anlægget – Forvalterstatus
 • Fodboldskolen 
 • Nye bestyrelsesmedlemmer

Læs hele bestyrelsesreferatet her

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

24.06.2018

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

Alle GVI-medlemmer såvel piger som drenge fra U9 og til U15 har nu mulighed for, at tilmelde sig en unik fodboldskole i uge 42 (2018) i GVI, hvor man kommer til at træne og leve som professionel fodboldspiller. Vi har lavet et samarbejde med Pro Defending der sikrer, at skolen bliver kørt under ledelse af tidligere superligaspillere – nogle har endda været på landsholdet.

Fodboldskolen vil blive mandag – fredag i efterårsferien i tidsrummet 10.00 – 15.00. Prisen vil være kr. 1.699,- og er inkl. spillersæt men uden frokost. Vi kommer senere med en mulighed for de deltagende, til også at købe sig til dette gennem vores glimrende samarbejde med Bistro 28.

Vi skal gøre opmærksom på, at der kun er 40 pladser i alt på fodboldskolen. Vil derfor anbefale, at såfremt man er interesseret så tilmeld allerede i dag. Om en uge bliver det eventuelt resterende antal pladser udbudt til salg på bl.a. sociale medier for spillere uden for GVI.

 

Tilmeldelse sker via nedenstående links:

Se her et godt tilbud til dig Stavgang !

22.06.2018

Se her et godt tilbud til dig Stavgang !

Gentofte-Vangede Idrætsforening har i samarbejde med Gentofte kommune oprettet et stavgangshold. Hvis der er nogen, der er interesseret i /ønsker at deltage, så kom og vær med. Vi mødes ved GVI´s klubhus hver onsdag kl. 10.00. og går stavgang i de naturskønne områder i Nymosen.

Alle kan deltage uanset hvilket konditions niveau, man befinder sig på. Stavgangen ledes af en uddannet stavgangsinstruktør Poul Gregersen, og det borger for, at udbyttet bliver optimalt på alle niveauer. De første 10 gange er gratis, derefter skal man melde sig ind i GVI, som stavgangsmedlem til et kontingent der svarer til 10 kr. per gang i ca. 45 uger.  

For yderligere information og tilmelding kontakt venligst Claus Lerche på tlf. 25 85 43 59 eller e-mail clerche@webspeed.dk

Der vil være mulighed for at låne et sæt stave.

Adresse Gentofte-Vangede Idrætsforening: Mosebuen 28 B, 2820 Gentofte

Vi glæder os og ser frem til, at møde en masse nye ansigter til stavgang.

Vel mødt!

 

På vegne af Gentofte-Vangede IF

Claus Lerche

GVI fodboldskole er sponseret af SparNord Fonden

21.06.2018

GVI fodboldskole er sponseret af SparNord Fonden

Spar Nord Lyngby - Vi kan også li’ ”at drible” og ”stå på mål” for vores kunder

Læs mere

260 GVI spillere står til at blive spærret 1. august

18.06.2018

260 GVI spillere står til at blive spærret 1. august

Mange er rigtig dygtige til at få aktiveret deres fodboldpas, men blandt vores seniorspillere står det uendeligt sløjt til. Der er stadig 260 spillere der mangler at få aktiveret deres fodboldpas på trods af at vi har tilsendt ALLE hjælp med relevante links. Er det ikke på plads senest 1. august går DBU ind og spærrer spillerne fra at spille kamp. Det er eget ansvar, så se at komme i sving og få det aktiveret. Og nej det sker ikke af sig selv.

Det er meget nemt. Download DBUs app til kampklar eller appen driblr, så kan du af den vej aktivere dit fodboldpas. 

U19 fejrer oprykning til Øst 1 med sejr

08.06.2018

U19 fejrer oprykning til Øst 1 med sejr

Torsdag aften sad klubber og spillere over hele Sjælland og holdt øje med DBU's hjemmesider, for at følge med i hvilke hold der havde fået pladser i de fine ungdomsrækker Øst 1 og Øst 2. Og det blev til hele gange ja tak for GVI, der fik plads i Øst 1 med vores U19 og U13, mens U14 fortsat spiller i Øst 2. Vores U15 og U17 har lige manglet det sidste i foråret til at rykke op fra mesterrækken, så de tager også efteråret i mesterrækken.

For GVI's U19 har det længe været et mål at gå efter oprykning fra Øst 2, så det var et par glade drenge, der så skulle fejre oprykningen til Øst med en kamp ude mod Virum. Og det holdt lidt hårdt bagud 0-2 10 minutter inde i anden halvleg. Men drengene fik vist, at det er gjort af noget helt særligt, så da kampen blev fløjtet af, var det GVI der sang sejrssang efter et fantastisk comeback og en sejr på 4-2, så de stadig er lige i hælene på B1903 i dysten om at vinde rækken. 

Forza GVI

Pokalfinale !

07.06.2018

Pokalfinale !

Lørdag spiller GVI/Jægersborg veteranhold pokalfinale mod den gule fare fra Horsens, kampen spilles i Nymosen kl. 13.00. Det er for spillere +40, så der vil være mulighed for at se en del koryfæer gøre deres bedste for at bringe pokalen til Vangede.

GVI/Jægersborg er ubesejret i over et år, er mestrene i øst, og har vundet sæsonens første 6 kampe, så formen er god. Horsens er i finalen efter sejre over de helt store dinosaurer i gammelmands fodbold AGF og OB, med et par tidligere superligaspillere på holdet,  må de spås til at være små favoritter.

Truppen er ikke offentliggjort endnu men forvent at se Thomas Gammelgaard, Jeppe Bonde, Thomas ”Bosse” Christoffersen, Thomas Willer, Erdin Iljazovski, Faruk Serifovski, Casper ”Guti” Jensen m.fl. repræsentere GVI/JB. Desværre bliver det uden Morten ”Gummi” Hansen og Søren Fjorting, der er med GVI’s 1. hold i Virum.

Der er sol, gratis adgang og kolde øl i tutten.

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Carlsberg Sportsfond
JACK & JONES
Spar Nord Fonden
Nordeafonden
Vangede Kiropraktik og sundhed
Silvan
Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Botikken_ GVI
Jupiter_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

T-SHIRT TORINO

 • T-shirt i 60% bomuld, 40% polyester
 • God kvalitet. 165 g/m2

180.00 DKK

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her