Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

GVI Camp Nymosen

12.09.2018

GVI Camp Nymosen

 

Stationstræning på højt niveau

af bl.a. DS-spillere og dygtige trænere

 

Som spiller i GVI har du nu en helt unik mulighed – nemlig at deltage i et helt nyt træningsprojekt som tilbydes årgangene 2009 – 2005 (U10 – U14) og gælder både drenge og piger. Navnet på vores nye spændende tiltag er GVI Camp Nymosen. Det består af to timers træning på fire udvalgte søndage og første gang er søndag d. 23. september med start kl. 9.00 og slut 11.00

Vi sigter efter en træning på et højt niveau, og så er den kun for GVI-spillere. Den er bygget op som fem stationer, hvor der til alle stationer er tilknyttet mindst en træner. Øvelsesvalg og vejledning er koordineret af Søren Fjorting. Der vil til alle søndage også møde udvalgte DS-spillere op fra vores 1. senior og disse deltager aktivt i ”Campen”. På dagen deles de deltagende op i fem grupper. Vi inddeler dem efter niveau, for at alle får det bedst mulige resultat af træningen.  Selve indholdet af de fem stationer vil bestå af min. to afslutningsstationer. Rent fodboldfagligt vil der blive fokuseret på posession, teknik, pasninger, 1-mod-1 såvel offensivt som defensivt og selvfølgelig afslutninger.

Læs og bestil mere her

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

24.06.2018

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

Alle GVI-medlemmer såvel piger som drenge fra U9 og til U15 har nu mulighed for, at tilmelde sig en unik fodboldskole i uge 42 (2018) i GVI, hvor man kommer til at træne og leve som professionel fodboldspiller. 

Fodboldskolen vil blive mandag – fredag i efterårsferien i tidsrummet 10.00 – 15.00. Prisen vil være kr. 1.699,- og er inkl. spillersæt men uden frokost. 

Vi skal gøre opmærksom på, at der kun er 40 pladser i alt på fodboldskolen. 

VIGTIGT:

Tilmeldingerne begynder at komme ind til den spændende fodboldskole i efterårsferien. Sikkert grundet navne ”Pro Defending”, har der været forespørgsel fra interesserede omkring, om denne træning/skole alene er baseret på forsvarsspillere.

Det er langt fra tilfældet – øvelser henvender sig til alle fodboldspillere. Der er alt fra possession, orientering, teknik etc. Alt bliver koordineret af tidligere professionelle spillere, så benyt dig af chancen og prøv at lev som en professionel i en uge. Fra andre lignende skoler som udbyderen har kørt, er der virkelig god feed-back.

 

Tilmeldelse sker via nedenstående links:

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

Hvad sker der i bestyrelsen

19.09.2018

Hvad sker der i bestyrelsen

Ved sidste bestyrelsesmøde blev der bla. snakket om :

 • Status FCK projekt 
 • Status ungdomsfodbold/talent 
 • Fundraising- hvad er mulighederne
 • Økonomi

Læs hele bestyrelsesreferatet her

En update fra en stolt træner for pigerne årgang 2010,2011,2012 fra weekendens stævne i Valby.

18.09.2018

En update fra en stolt træner for pigerne årgang 2010,2011,2012 fra weekendens stævne i Valby.

Pigerne mødte op til stævne i Fremad Valby den 16/9 kl.10. Der var lagt op til en enkelt kamp mod hjemmebanen, da de var eneste fremmødte modstander i den tilmeldte række.

Sammen med stævnearrangøren vurderede vi hurtigt, at pigerne sagtens kunne stille op i Række 1/2 og stadig få en sjov dag. Det gik over forventningerne og piger var super glade for de kampe de fik spillet og det viser deres flotte resultater da også.

GVI - FC Damsø 1-0

FA2000 - GVI 1-5

GVI - Kastrup BK 2-4

Frisparksperle i Nymosen

17.09.2018

Frisparksperle i Nymosen


Er du vild med lækre frisparksmål, så kan vi godt anbefale dig at slå vejen forbi Nymosen, hvor vores egen Matin Husani viser formidabel sparketeknik, når der skal sparkes direkte. Senest i lørdags, hvor Matin med et lækkert skruet spark over muren var en af hovedrolleindehaverne i lørdagens GVI sejr på 2-1 over BSF i Danmarksserien. Dermed cementerede Vangedes stolte DS-gutter, at de igen vil være med i toppen. Lige nu på en fjerdeplads med 13 point efter 5 kampe.


Forventningerne var store før lørdagens hjemmekamp. Dels efter en stærk præstation mod SønderjyskE i pokalturneringen, men også fordi der tegner sig en stigende formkurve i truppen. Men det var faktisk svært at få øje på i de første 10-15, hvor det var BSF der var farligst på hurtige omstillinger. Midtvejs i første halvleg gik det så også galt med et føringsmål til udeholdet. Heldigvis svarede GVI godt igen, og da der så blev fløjtet for frispark lige ude foran BSF-feltet, så lå det ligesom i luften at den lå godt for Matin Husani. Og ganske smukt curlede han den over muren med venstrepoten uden om en helt paralyseret BSF-keeper. Godt at se at Matins flittige selvtræning med sparketeknikken også giver resultat. 1-1 efter 31 minutter som også var pausestillingen.


I anden halvleg lagde GVI et tungt tryg mod BSF som forsvarede sig godt med mange mand bag bolden. Heldigvis blev det løst med et godt indlæg til bagerste stolpe, hvor Patrick Ehlers dukkede op og headede sejrsmålet ind efter 75 minutter. Resten af matchen blev kørt stille og roligt hjem. Næste kamp er lørdag 22/9 ude mod Taastrup FC klokken 13.00.
 

Vedtægtsændringer

11.09.2018

Vedtægtsændringer

 

§18

Den ordinære generalforsamling afholdes medio september. Indvarsling sker med 30 dages varsel ved opslag i klubhuset og på klubbens hjemmeside eller i medlemsbladet.

Ekstraordinær generalforsamling afholdes når bestyrelsen finder det fornødent eller når mindst 35 medlemmer skriftligt fremsætter begæring herom mod angivelse af de spørgsmål, der ønskes behandlet. Indvarsling sker efter de samme regler som for ordinære generalforsamlinger.

 

§18

Den ordinære generalforsamling afholdes medio oktober. Indvarsling sker med 30 dages varsel ved opslag i klubhuset og på klubbens hjemmeside eller i medlemsbladet.

Ekstraordinær generalforsamling afholdes når bestyrelsen finder det fornødent eller når mindst 35 medlemmer skriftligt fremsætter begæring herom mod angivelse af de spørgsmål, der ønskes behandlet. Indvarsling sker efter de samme regler som for ordinære generalforsamlinger.

Fantastisk fest og mere end godkendt pokalfight

04.08.2018

Fantastisk fest og mere end godkendt pokalfight

Tirsdag var Nymosen omdannet til en sand fodboldfest med gamle og nye medlemmer, naboer, sponsorer, trænere og godtfolk som var mødt talrigt op for at støtte GVI mod SønderjyskE i Sydbank Pokalen. Det var desværre ikke helt nok, selv om GVI leverede en rigtig god pokalfight mod overmagten med superligastatus, og GVI til sidst måtte gå fra banen med et nederlag på 0-3.

Nederlaget kan ikke tage humøret fra Vangede. Der var rigtig god stemning både før, under og efter kampen, og snakken gik lystigt. Var der offside på det første mål til SønderjyskE? Var bolden inde over stregen på Lasse G's hovedstød. Ja fodboldfeberen havde ramt Nymosen. Om GVI-fansene har ret, finder vi aldrig ud af. Men tilbage står en stor oplevelse, hvor der endda var en landsholdsspiller blandt tilskuerne i form af Yussuf Poulsen, der i sin talentfortid i Lyngby blev trænet af GVI's træner Søren Fjorting. Godt at se at Yussuf gav sig masser af tid til at give autografer til de mange børn der var mødt frem blandt andet for at nyde Sydbanks fanzone med fodbolddart og skydetelt.

Da bolden blev sparket igang sitrede det i Nymosen blandt de vel omkring 1.000 fremmødte tilskuere som var mødt op på den historiske dag, hvor GVI for første gang nogensinde spillede en betydende kamp mod et superligahold. Der var lagt op til pokalstemning, og det kunne mærkes, da GVI fik det første frisspark med muligheder for et godt indlæg. Den syden varerede ved i ca 20 minutter, og der var sågar optræk til et farligt GVI forsøg. Men det var også tydeligt, at SønderjyskE var uhyggeligt farlige på den sidste tredjedel. Det blev især personificeret ved Mads Hvilsom som med et hattrick bare var hård ved GVI. De to første scoringer faldt før pausen, og dræbte desværre lidt af den intensitet og spænding hjemmeholdet håbede på. Men stor ros til GVI for at blive ved til det sidste, og to hovedstød fra Lasse G og Thomsen havde fortjent en bedre skæbne end at blive reddet på stregen.

Men tilbage står en gedigen fodboldfest. En god indsats af vores DS-drenge som har scoret gode lærepenge denne tirsdag aften. Og så må det også nævnes at spillere som Lasse G, Patrick Ehlers og keeper Mikkel Gram-Jensen viste et imponerende niveau, når der for alvor var brug for det. Vi glæder os allerede til mere fodbold i Nymosen.

Velkommen til en historisk aften i GVI

03.08.2018

Velkommen til en historisk aften i GVI

Der bruges tit klicheer i fodboldsprog, f.eks. “en historisk kamp”, men det er faktisk det helt præcise udtryk for pokalkampen i Nymosen. Aldrig før har et så højt rangeret hold besøgt GVIs hjemmebane i en kamp med noget på spil, i dette tilfælde avancement i DBUs pokalturnering. Der findes ikke en bedre måde, at hilse efteråret velkommen på i Nymosen.

Læs mere

Bisættelse

03.08.2018

Bisættelse

Tak for stor deltagelse ved Claus’s bisættelse, det var helt overvældende at se alle de mennesker og blomster.

Kærlig hilsen Helle og familie.

Ugen i BISTRO28

03.08.2018

Ugen i BISTRO28

Mandag: 

Boller i karry med basmatiris og kål salat 95,- &

kylling Tikka masala med ris og urter 95,-

Tirsdag: 

Stor dag Ji Bistro28 og GVI. Sønderjyske fra superligaen kommer på besøg i pokalturneringen 

GVI vs. Sønderjyske kl 17.15 vi sælger pølser, fadøl og sodavand på stadion 16-19

Restauranten har åben fra 16-21 den dag og serverer 

Kalve gullasch med svampe og perleløg dertil kartoffelmos 95,-

&

kylling tikkamasala med ris og urter 95,-

Husk og bestille bord til efter kampen 

Onsdag:

Stegt flæsk med hele svineriet 95,-

Torsdag:

Rødspætte filet med kartofler, blomkåls-kørvel remolade og lilla spidskål 95,- 

Fredag:

Vegansk buffet 

Helle tryller med 100% veganske retter. Spis hvad i kan kr.150,- vi åbner op for buffeten kl 18

Lørdag og Søndag

Stor weekend brunch 10-14 spis og drik hvad i kan for 200,- 

GVI knuste AB Tårnby

01.09.2018

GVI knuste AB Tårnby

Det var top mod bund, da GVI lørdag hjemme mødte AB Tårnby. To hold der har dystet intenst om toppladserne i DS de seneste par sæsoner. Men denne gang var der klasseforskel, og GVI vandt helt fortjent en knusende sejr på 3-0

Der var ikke spillet mange minutter før netmaskerne blafrede efter en GVI afslutning. Anfører Oliver Østgaard lagde bolden skrådt tilbage Mads Brøndberg som viste stort træfsikkerhed og sendte føringsmålet ind i det fjerneste hjørne.

Foran 1-0 satte GVI's DS drenge sig tungt på kampen, og i takt med at der blev mere og mere plads til pasningsspillet kom chancerne også, og inden pausen var det så Patrick Ehlers der viste hvor målfarlighed han er. 2-0 ved pausefløjt.

Kampbilledet i 2. halvleg var det samme, og det er tydeligt at se at nye spillere som Frederik Madsen og Mads Brøndberg har fået arbejdet sig godt ind i truppen. Det var fortsat GVI der sad på kampen. Dog fik AB Tårnby et lille efter omkring en time, og her brændte det på foran Mikkel Grams mål. Men det blev afværget og snart begyndte der at lugte lidt af GVI-scoring igen i Nymosen. Og ganske rigtigt et smukt indlæg til en helt fri Patrick Ehlers blev sendt i netmaskerne til slutresultatet 3-0. Dermed holder GVI fast i toppen med 10 point efter fire kampe lige efter Holbæk og Avedøre.

Næste turneringskamp er ude mod Skjold Birkerød lørdag 8/9, men glæd jer allerede til en historisk dag på tirsdag i Nymosen, hvor vi for første skal møde et Superliga-hold, når vi møder SønderjyskE i pokalturneringen tirsdag klokken 17.15. Det bliver en super fodboldfest, hvor Sydbank laver fanzone fra klokken 16.15 med fodbolddart, oppustelige mål og konkurrencer. Forza GVI.

Pokalturneringen

15.08.2018

Pokalturneringen

Der er fredag blevet trukket lod til anden runde i DBU Pokalen og her møder GVI SønderjyskE Fodbold. Mere info følger.

GVI ønsker alle en rigtig god Copenhagen Pride Week 2018 🏳️‍🌈 ⚽

15.08.2018

GVI ønsker alle en rigtig god Copenhagen Pride Week 2018 🏳️‍🌈 ⚽

Ehlers matchvinder i Nymosen

12.08.2018

Ehlers matchvinder i Nymosen

GVI fordoblede lørdag pointscoren i Danmarksseriens pulje 1 med en sejr på 2-1 hjemme over en på papiret svær modstander fra Herlev. Heldigvis er ingen stærkere, end at de kan komme ned med nakken i Nymosen, og sådan sluttede det da også, da indskiftede Patrick Ehlers med to fantastiske scoringer fik lukket op for en ellers ganske chanceløs affære. 2-1 stod der til GVI på den nye lystavle efter slutfløjt, og Vangedes DS-drenge har maksimum seks point efter de to første runder.

Herlev var på forhånd noteret som en svær modstander efter en stærk sæson i DS pulje 1 i sidste sæson, og GVI fik da også den værste tænkelige start i sæsonens første hjemmekamp. Der var vel knap nok spillet to minutter før en dødbold i Herlevs ende blev vekslet til et giftigt kontraangreb via en kikset clearing, og så stod det 0-1. Få minutter senere var den gal igen, og der var bekymrede miner uden for banderne i Nymosen.

Heldigvis viste det sig, at GVI bare lige skulle have rystet chokket af sig. Stille og roligt fik de arbejdet sig ind i kampen og sad på det meste, men dog uden den afgørende kvalitet i indllæg og chanceproduktionen. Sådan fortsatte det også i anden halvleg, og selv om Herlev ikke ville særligt meget, så lignede det en match hvor vi skulle være heldige, hvis det bare skulle blive til et enkelt point. Presset blev hårdere og hårdere på Herlev, men de blev omvendt også farligere og farligere på deres sporadiske omstillingsangreb. Her kan vi takke keeper Mikkel Gram-Jensen for virkeligt gode aktioner.

Mod slutningen af kampen blev Patrick Ehlers så sendt på banen i angrebet, og mon ikke opgaven lød på at der skal scores nu. Hvis det var det, så løste han det til højeste karakter på skalaen for på få minutter viste han det, vi allerede vidste, at han er lynende farlig, hvis han får chancen foran mål. Først udligner Patrick Ehlers på et gyldent indlæg fra Matin Husani, og jublen havde dårligt lagt sig, før bolden igen lå i netmaskerne signeret af Patrick Ehlers. 2-1 til GVI med et lille kvarter tilbage, så var alt pludselig vendt på hovedet, og Herlev fik aldrig for alvor kæmpet sig tilbage i kampen.

Vi skal nok have fat i statistikkere for at finde ud af, hvornår vi sidst har indledt en sæson med seks point for to kampe, men det er gode point i banken i en stærkt besat DS pulje. Allerede næste uge venter en svær opgave ude mod Holbæk lørdag 18/8 på SuRi Park i Holbæk med kampstart 14.00. Forza GVI

Dejlig sejr i sæsonpremieren

05.08.2018

Dejlig sejr i sæsonpremieren

GVI's DS-drenge prikkede lørdag hul på sæsonen med en dejlig sejr på 2-1 ude over Karlslunde IF på en knastør bane men med masser af vind. Målene sat ind af Oliver Øsggaard på straffespark og Jimmy Mayasi med hovedet.

Et knastørt græstæppe og kraftig vind indbød ikke lige frem til lækker fodbold i lørdagens sæsonpremiere. Alligevel var det fra første fløjt tydeligt, at GVI var det bedste fodboldhold, mens Karlslunde helst ville sparke langt og højt i medvinden. Det førte da også til et par farlige dødbolde, og lige pludselig var hjemmeholdet ufortjent foran efter en halv time.

Det var langt fra et ønskescenarie, efter Simon Raahave allerede havde lagt en større direktør i skyldnerbanken i stedet for i kassen. Heldigvis blev vi ved, og der kom især mange giftige indlæg fra højre, og på et af dem var der klart hånd på bolden og straffespark til GVI. Det var umiddelbart lige før pausefløjt, så der var stor glæde blandt de mange fremmødte GVI-tilhængere, da anfører Oliver Østgaard udlignede på straffesparket.

Fra anden halvlegs start lagde GVI et tungt pres på Karlslunde, og det var helt fortjent, da Jimmy Mayasi headede os foran 2-1 på et klasseindlæg fra Thomsen. Det var efter bare syv minutter af anden halvleg, men trykket fra Vangede fortsatte, og der blev sat flere rigtig store chance op.  Den største til Simon Raahave, der helt alene med keeperen desværre ikke fik scoret og lukket kampen. Det skabte nervøsitet de sidste 10 minutter, hvor Karlslunde faktisk kom ganske tæt på. Men alt i alt en helt fortjent premieresejr på 2-1 til GVI i en match hvor der blev debut til Frederik Madsen på den defensive midtbane og Mads Brøndberg offensivt. Næste match er lørdag hjemme i Nymosen klokken 13.00 mod Herlev.

 
Carlsberg Sportsfond

05.08.2018

Carlsberg Sportsfond

Stor tak til Carlsberg Sportsfond for støtten på 15.000 kr til GVI. 

 
Kerteminde Cup 2018

03.07.2018

Kerteminde Cup 2018

U10A drengene deltog i weekenden i Kerteminde Cup. Turen blev en stor succes - både socialt og fodboldmæssigt. Efter et spændende puljespil, hvor vi satte os på 1. pladsen, stod vi i semifinalen overfor et fysisk stærkt hold, som satsede på lange bold. Vi holdt fast i vores koncept om at spille bolden langs jorden, og konceptet viste sig heldigvis at holde til en plads i finalen. Inden finalen tog vi i bedste EM 92 stil ud at spille minigolf. Om det var derfor, skal være usagt, men vi hev en meget fortjent 2-1 sejr hjem i finalen. Supersejt gået af drengene! Tak til GVI Støtterne for økonomisk støtte til turen og til vores sponsorer Jyske Bank og Vangede Kiropraktik & Sundhed.

Mange passive og pensionister skylder kontingent

02.07.2018

Mange passive og pensionister skylder kontingent

Efter vi er gået over til nyt kontingentsystem, har det været meget svært at få vores passive medlemmer og pensionister over på vores nye kontingentsystem. Trods utallige opfordringer og fremsendelser af mails med det nye betalingslink, så har GVI fortsat 27 passive og 10 pensionister der mangler at betale kontingent fra 1. februar.

Sidder du og tænker, nå ja men det er jo tilmeldt pbs og jeg har ikke fået nogen mail, så kan det faktisk godt være lige netop dig som skylder. Vi har nemlig ikke brugt pbs siden august 2017 til kontingent, og I har selv aktivt skulle tilmelde jer det nye betalingssystem.

Vi håber jo rigtig meget, at I alle sammen stadig gerne vil give den støtte til klubben som vi sætter stor pris på, men omvendt kan vi heller ikke blive ved med at bruge tid på at prøve at få pengene hjem. Derfor får vores passive og pensionister sidste chance til at få det fixet inden 1/8, når den næste kontingent periode skal betales, herefter udmelder vi dem, vi ikke har kunne få fat i eller hørt fra. Skriv til Kristian Boye på gvi1921@gmail.com, hvis I er i tvivl om vi har de rette kontaktoplysninger på jer.

På restancens wall of shame har vi desværre også hele 8 spillere fra 2. senior. Det er bare ikke godt nok. Fra næste sæson spærrer vi seniorspillere fra kamp, så længe de har restance. Til sammenligning så har en hel børne og ungdomsårgang kun 3 spillere med små restancer. Forza Vangede, GVI og kontingentbetaling.

Hvad sker der i bestyrelsen

24.06.2018

Hvad sker der i bestyrelsen

Ved sidste bestyrelsesmøde blev der bla. snakket om :

 • Trænerkabale
 • Nyt omkring anlægget – Forvalterstatus
 • Fodboldskolen 
 • Nye bestyrelsesmedlemmer

Læs hele bestyrelsesreferatet her

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

24.06.2018

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

Alle GVI-medlemmer såvel piger som drenge fra U9 og til U15 har nu mulighed for, at tilmelde sig en unik fodboldskole i uge 42 (2018) i GVI, hvor man kommer til at træne og leve som professionel fodboldspiller. Vi har lavet et samarbejde med Pro Defending der sikrer, at skolen bliver kørt under ledelse af tidligere superligaspillere – nogle har endda været på landsholdet.

Fodboldskolen vil blive mandag – fredag i efterårsferien i tidsrummet 10.00 – 15.00. Prisen vil være kr. 1.699,- og er inkl. spillersæt men uden frokost. Vi kommer senere med en mulighed for de deltagende, til også at købe sig til dette gennem vores glimrende samarbejde med Bistro 28.

Vi skal gøre opmærksom på, at der kun er 40 pladser i alt på fodboldskolen. Vil derfor anbefale, at såfremt man er interesseret så tilmeld allerede i dag. Om en uge bliver det eventuelt resterende antal pladser udbudt til salg på bl.a. sociale medier for spillere uden for GVI.

 

Tilmeldelse sker via nedenstående links:

Se her et godt tilbud til dig Stavgang !

22.06.2018

Se her et godt tilbud til dig Stavgang !

Gentofte-Vangede Idrætsforening har i samarbejde med Gentofte kommune oprettet et stavgangshold. Hvis der er nogen, der er interesseret i /ønsker at deltage, så kom og vær med. Vi mødes ved GVI´s klubhus hver onsdag kl. 10.00. og går stavgang i de naturskønne områder i Nymosen.

Alle kan deltage uanset hvilket konditions niveau, man befinder sig på. Stavgangen ledes af en uddannet stavgangsinstruktør Poul Gregersen, og det borger for, at udbyttet bliver optimalt på alle niveauer. De første 10 gange er gratis, derefter skal man melde sig ind i GVI, som stavgangsmedlem til et kontingent der svarer til 10 kr. per gang i ca. 45 uger.  

For yderligere information og tilmelding kontakt venligst Claus Lerche på tlf. 25 85 43 59 eller e-mail clerche@webspeed.dk

Der vil være mulighed for at låne et sæt stave.

Adresse Gentofte-Vangede Idrætsforening: Mosebuen 28 B, 2820 Gentofte

Vi glæder os og ser frem til, at møde en masse nye ansigter til stavgang.

Vel mødt!

 

På vegne af Gentofte-Vangede IF

Claus Lerche

GVI fodboldskole er sponseret af SparNord Fonden

21.06.2018

GVI fodboldskole er sponseret af SparNord Fonden

Spar Nord Lyngby - Vi kan også li’ ”at drible” og ”stå på mål” for vores kunder

Læs mere

260 GVI spillere står til at blive spærret 1. august

18.06.2018

260 GVI spillere står til at blive spærret 1. august

Mange er rigtig dygtige til at få aktiveret deres fodboldpas, men blandt vores seniorspillere står det uendeligt sløjt til. Der er stadig 260 spillere der mangler at få aktiveret deres fodboldpas på trods af at vi har tilsendt ALLE hjælp med relevante links. Er det ikke på plads senest 1. august går DBU ind og spærrer spillerne fra at spille kamp. Det er eget ansvar, så se at komme i sving og få det aktiveret. Og nej det sker ikke af sig selv.

Det er meget nemt. Download DBUs app til kampklar eller appen driblr, så kan du af den vej aktivere dit fodboldpas. 

U19 fejrer oprykning til Øst 1 med sejr

08.06.2018

U19 fejrer oprykning til Øst 1 med sejr

Torsdag aften sad klubber og spillere over hele Sjælland og holdt øje med DBU's hjemmesider, for at følge med i hvilke hold der havde fået pladser i de fine ungdomsrækker Øst 1 og Øst 2. Og det blev til hele gange ja tak for GVI, der fik plads i Øst 1 med vores U19 og U13, mens U14 fortsat spiller i Øst 2. Vores U15 og U17 har lige manglet det sidste i foråret til at rykke op fra mesterrækken, så de tager også efteråret i mesterrækken.

For GVI's U19 har det længe været et mål at gå efter oprykning fra Øst 2, så det var et par glade drenge, der så skulle fejre oprykningen til Øst med en kamp ude mod Virum. Og det holdt lidt hårdt bagud 0-2 10 minutter inde i anden halvleg. Men drengene fik vist, at det er gjort af noget helt særligt, så da kampen blev fløjtet af, var det GVI der sang sejrssang efter et fantastisk comeback og en sejr på 4-2, så de stadig er lige i hælene på B1903 i dysten om at vinde rækken. 

Forza GVI

Pokalfinale !

07.06.2018

Pokalfinale !

Lørdag spiller GVI/Jægersborg veteranhold pokalfinale mod den gule fare fra Horsens, kampen spilles i Nymosen kl. 13.00. Det er for spillere +40, så der vil være mulighed for at se en del koryfæer gøre deres bedste for at bringe pokalen til Vangede.

GVI/Jægersborg er ubesejret i over et år, er mestrene i øst, og har vundet sæsonens første 6 kampe, så formen er god. Horsens er i finalen efter sejre over de helt store dinosaurer i gammelmands fodbold AGF og OB, med et par tidligere superligaspillere på holdet,  må de spås til at være små favoritter.

Truppen er ikke offentliggjort endnu men forvent at se Thomas Gammelgaard, Jeppe Bonde, Thomas ”Bosse” Christoffersen, Thomas Willer, Erdin Iljazovski, Faruk Serifovski, Casper ”Guti” Jensen m.fl. repræsentere GVI/JB. Desværre bliver det uden Morten ”Gummi” Hansen og Søren Fjorting, der er med GVI’s 1. hold i Virum.

Der er sol, gratis adgang og kolde øl i tutten.

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Carlsberg Sportsfond
JACK & JONES
Spar Nord Fonden
Nordeafonden
Vangede Kiropraktik og sundhed
Silvan
Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

SWEAT PANTS TORINO

 • French Terry i 65% bomuld, 35% polyester
 • Skrå sidelommer
 • Baglomme

299.00 DKK

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her