Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

Årgang 2008

16.10.2018

Årgang 2008

Årgang 2008 deltog vanen tro i Øens Hold Cup på Fyn i den første weekend i efterårsferien. Vi stillede med et hold i hhv. A- og B-rækken. Holdet i A-rækken skulle møde fire fynske og et jysk hold, som alle deltager i DBU’s Golden League række samt et hold fra den sjællandske SU række – der var derfor lagt op til nogle spændende kampe mod stærke modstandere. GVI drengene viste sig fra deres absolut bedste side og gjorde rent bord med lutter sejre og en målscore på 27-11. Spillet var fantastisk, der blev arbejdet stenhårdt og scoret nogle flotte mål - det kan simpelthen ikke gøres bedre. A-holdet har nu deltaget i Øens Hold Cup på 8-mands 3 gange, og har i 16 kampe kun lidt 1 nederlag! GVI holdet i B-rækken havde ikke samme resultatmæssige succes mod nogle stærke B-hold, men drengene holdt hovedet højt og kæmpede for sagen. Alt i alt var det endnu en gang en super tur, hvor drengene fik spillet en masse fodbold og hygget sig på kryds og tværs af de to hold. Tak til GVI Støtterne for støtte til turen!

Referat af generalforsamlingen i Gentofte-Vangede Idrætsforening

13.10.2018

Referat af generalforsamling i Gentofte-Vangede Idrætsforening

Læs hele referatet af generalforsamlingen i Gentofte-Vangede Idrætsforening fra tirsdag 2/10 2018 

Læs det hele her

Herlev - GVI

13.10.2018

Herlev - GVI

I går var GVI´s DS drenge forbi Herlev. Ved pausen førte Herlev 1-0. Der skulle dog gå 85 min. før Ehlers fik udlignet til 1-1, som også blev kampens resultat.

Foto: Bonde

DBU U13 talenttræning

13.10.2018

DBU U13 talenttræning

GVI har haft 4 drenge med til DBU U13 talenttræningen i Ballerup (Bertram, Kasper, Malik og Thomas).

At have 4 drenge med, når det forventes at kun omkring 40 drenge kommer igennem på hver af de 6 talentcentre i løbet af de 8 træningssessioner. Dvs der i alt kun bliver udvalgt omkring 240 U13 drenge (hertil skal så lægges 150- 200 drenge fra eliteklubberne, som jo ikke er en del af DBU U13 talent).

Stort cadeau til trænerne og talentarbejdet i GVI og super flot af drengene

Mosekonerne fra GVI til lyserød lørdag i Bytoften...

06.10.2018

Mosekonerne fra GVI til lyserød lørdag i Bytoften...

Bingo Banko

03.10.2018

Bingo Banko

Så starter vi igen. 

Vi glæder os til at se jer alle til Bankospillene i GVI 

Vi starter torsdag den 25.10.2018 og sidste gang bliver torsdag den 1312.2018.

Spillene starter kl. 19.00 og der vil være spisning fra kl. 17.15.

Dagens ret til Bankospillene i GVI-Fodbold

den 25. okt stegt flæsk med persille sovs

den 1. nov. Boller i Karry 

den 8 nov Hakkebøf med Sovs, kartofler og løg

den 15. nov Bankekød m/kartoffelmos

den 22 nov Krebinet m/stuvet Hvidkål

den 29. nov. Rødspættefilet m/persillesovs

den 6. dec Wienersnitzel m/brasede kartofler

den 13. dec Julebuffet

Prisen er kr. 90,00 pr. person undtagen 13.12.18 hvor prisen er 100,00

For at kunne få dette herlige aftenmåltid til vores bankospil, skal du lige ringe til Elvin på tlf.nr. 41621030 senest tirsdag, dette også hvis du vil have plads til bankospillet.

Sejr i Birkerød

03.10.2018

Sejr i Birkerød

Igår var GVIs DS drenge forbi Birkerød pga. den udsatte kamp. Den blev vundet 0-1. Målet blev sat ind af Jimmy M. efter 12 min. 

Foto: Lars Madsen

Årets træner/holdleder

02.10.2018

Årets træner/holdleder

Årets træner/holdleder i GVI 2017/2018 blev Louise Berglund. Stort tillykke 🏆

Hvad sker der i bestyrelsen

19.09.2018

Hvad sker der i bestyrelsen

Ved sidste bestyrelsesmøde blev der bla. snakket om :

 • Status FCK projekt 
 • Status ungdomsfodbold/talent 
 • Fundraising- hvad er mulighederne
 • Økonomi

Læs hele bestyrelsesreferatet her

En update fra en stolt træner for pigerne årgang 2010,2011,2012 fra weekendens stævne i Valby.

18.09.2018

En update fra en stolt træner for pigerne årgang 2010,2011,2012 fra weekendens stævne i Valby.

Pigerne mødte op til stævne i Fremad Valby den 16/9 kl.10. Der var lagt op til en enkelt kamp mod hjemmebanen, da de var eneste fremmødte modstander i den tilmeldte række.

Sammen med stævnearrangøren vurderede vi hurtigt, at pigerne sagtens kunne stille op i Række 1/2 og stadig få en sjov dag. Det gik over forventningerne og piger var super glade for de kampe de fik spillet og det viser deres flotte resultater da også.

GVI - FC Damsø 1-0

FA2000 - GVI 1-5

GVI - Kastrup BK 2-4

Frisparksperle i Nymosen

17.09.2018

Frisparksperle i Nymosen


Er du vild med lækre frisparksmål, så kan vi godt anbefale dig at slå vejen forbi Nymosen, hvor vores egen Matin Husani viser formidabel sparketeknik, når der skal sparkes direkte. Senest i lørdags, hvor Matin med et lækkert skruet spark over muren var en af hovedrolleindehaverne i lørdagens GVI sejr på 2-1 over BSF i Danmarksserien. Dermed cementerede Vangedes stolte DS-gutter, at de igen vil være med i toppen. Lige nu på en fjerdeplads med 13 point efter 5 kampe.


Forventningerne var store før lørdagens hjemmekamp. Dels efter en stærk præstation mod SønderjyskE i pokalturneringen, men også fordi der tegner sig en stigende formkurve i truppen. Men det var faktisk svært at få øje på i de første 10-15, hvor det var BSF der var farligst på hurtige omstillinger. Midtvejs i første halvleg gik det så også galt med et føringsmål til udeholdet. Heldigvis svarede GVI godt igen, og da der så blev fløjtet for frispark lige ude foran BSF-feltet, så lå det ligesom i luften at den lå godt for Matin Husani. Og ganske smukt curlede han den over muren med venstrepoten uden om en helt paralyseret BSF-keeper. Godt at se at Matins flittige selvtræning med sparketeknikken også giver resultat. 1-1 efter 31 minutter som også var pausestillingen.


I anden halvleg lagde GVI et tungt tryg mod BSF som forsvarede sig godt med mange mand bag bolden. Heldigvis blev det løst med et godt indlæg til bagerste stolpe, hvor Patrick Ehlers dukkede op og headede sejrsmålet ind efter 75 minutter. Resten af matchen blev kørt stille og roligt hjem. Næste kamp er lørdag 22/9 ude mod Taastrup FC klokken 13.00.
 

Vedtægtsændringer

11.09.2018

Vedtægtsændringer

 

§18

Den ordinære generalforsamling afholdes medio september. Indvarsling sker med 30 dages varsel ved opslag i klubhuset og på klubbens hjemmeside eller i medlemsbladet.

Ekstraordinær generalforsamling afholdes når bestyrelsen finder det fornødent eller når mindst 35 medlemmer skriftligt fremsætter begæring herom mod angivelse af de spørgsmål, der ønskes behandlet. Indvarsling sker efter de samme regler som for ordinære generalforsamlinger.

 

§18

Den ordinære generalforsamling afholdes medio oktober. Indvarsling sker med 30 dages varsel ved opslag i klubhuset og på klubbens hjemmeside eller i medlemsbladet.

Ekstraordinær generalforsamling afholdes når bestyrelsen finder det fornødent eller når mindst 35 medlemmer skriftligt fremsætter begæring herom mod angivelse af de spørgsmål, der ønskes behandlet. Indvarsling sker efter de samme regler som for ordinære generalforsamlinger.

Fantastisk fest og mere end godkendt pokalfight

04.08.2018

Fantastisk fest og mere end godkendt pokalfight

Tirsdag var Nymosen omdannet til en sand fodboldfest med gamle og nye medlemmer, naboer, sponsorer, trænere og godtfolk som var mødt talrigt op for at støtte GVI mod SønderjyskE i Sydbank Pokalen. Det var desværre ikke helt nok, selv om GVI leverede en rigtig god pokalfight mod overmagten med superligastatus, og GVI til sidst måtte gå fra banen med et nederlag på 0-3.

Nederlaget kan ikke tage humøret fra Vangede. Der var rigtig god stemning både før, under og efter kampen, og snakken gik lystigt. Var der offside på det første mål til SønderjyskE? Var bolden inde over stregen på Lasse G's hovedstød. Ja fodboldfeberen havde ramt Nymosen. Om GVI-fansene har ret, finder vi aldrig ud af. Men tilbage står en stor oplevelse, hvor der endda var en landsholdsspiller blandt tilskuerne i form af Yussuf Poulsen, der i sin talentfortid i Lyngby blev trænet af GVI's træner Søren Fjorting. Godt at se at Yussuf gav sig masser af tid til at give autografer til de mange børn der var mødt frem blandt andet for at nyde Sydbanks fanzone med fodbolddart og skydetelt.

Da bolden blev sparket igang sitrede det i Nymosen blandt de vel omkring 1.000 fremmødte tilskuere som var mødt op på den historiske dag, hvor GVI for første gang nogensinde spillede en betydende kamp mod et superligahold. Der var lagt op til pokalstemning, og det kunne mærkes, da GVI fik det første frisspark med muligheder for et godt indlæg. Den syden varerede ved i ca 20 minutter, og der var sågar optræk til et farligt GVI forsøg. Men det var også tydeligt, at SønderjyskE var uhyggeligt farlige på den sidste tredjedel. Det blev især personificeret ved Mads Hvilsom som med et hattrick bare var hård ved GVI. De to første scoringer faldt før pausen, og dræbte desværre lidt af den intensitet og spænding hjemmeholdet håbede på. Men stor ros til GVI for at blive ved til det sidste, og to hovedstød fra Lasse G og Thomsen havde fortjent en bedre skæbne end at blive reddet på stregen.

Men tilbage står en gedigen fodboldfest. En god indsats af vores DS-drenge som har scoret gode lærepenge denne tirsdag aften. Og så må det også nævnes at spillere som Lasse G, Patrick Ehlers og keeper Mikkel Gram-Jensen viste et imponerende niveau, når der for alvor var brug for det. Vi glæder os allerede til mere fodbold i Nymosen.

Velkommen til en historisk aften i GVI

03.08.2018

Velkommen til en historisk aften i GVI

Der bruges tit klicheer i fodboldsprog, f.eks. “en historisk kamp”, men det er faktisk det helt præcise udtryk for pokalkampen i Nymosen. Aldrig før har et så højt rangeret hold besøgt GVIs hjemmebane i en kamp med noget på spil, i dette tilfælde avancement i DBUs pokalturnering. Der findes ikke en bedre måde, at hilse efteråret velkommen på i Nymosen.

Læs mere

GVI knuste AB Tårnby

01.09.2018

GVI knuste AB Tårnby

Det var top mod bund, da GVI lørdag hjemme mødte AB Tårnby. To hold der har dystet intenst om toppladserne i DS de seneste par sæsoner. Men denne gang var der klasseforskel, og GVI vandt helt fortjent en knusende sejr på 3-0

Der var ikke spillet mange minutter før netmaskerne blafrede efter en GVI afslutning. Anfører Oliver Østgaard lagde bolden skrådt tilbage Mads Brøndberg som viste stort træfsikkerhed og sendte føringsmålet ind i det fjerneste hjørne.

Foran 1-0 satte GVI's DS drenge sig tungt på kampen, og i takt med at der blev mere og mere plads til pasningsspillet kom chancerne også, og inden pausen var det så Patrick Ehlers der viste hvor målfarlighed han er. 2-0 ved pausefløjt.

Kampbilledet i 2. halvleg var det samme, og det er tydeligt at se at nye spillere som Frederik Madsen og Mads Brøndberg har fået arbejdet sig godt ind i truppen. Det var fortsat GVI der sad på kampen. Dog fik AB Tårnby et lille efter omkring en time, og her brændte det på foran Mikkel Grams mål. Men det blev afværget og snart begyndte der at lugte lidt af GVI-scoring igen i Nymosen. Og ganske rigtigt et smukt indlæg til en helt fri Patrick Ehlers blev sendt i netmaskerne til slutresultatet 3-0. Dermed holder GVI fast i toppen med 10 point efter fire kampe lige efter Holbæk og Avedøre.

Næste turneringskamp er ude mod Skjold Birkerød lørdag 8/9, men glæd jer allerede til en historisk dag på tirsdag i Nymosen, hvor vi for første skal møde et Superliga-hold, når vi møder SønderjyskE i pokalturneringen tirsdag klokken 17.15. Det bliver en super fodboldfest, hvor Sydbank laver fanzone fra klokken 16.15 med fodbolddart, oppustelige mål og konkurrencer. Forza GVI.

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Carlsberg Sportsfond
JACK & JONES
Spar Nord Fonden
Nordeafonden
Vangede Kiropraktik og sundhed
Silvan
Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her