Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

24.06.2018

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

Alle GVI-medlemmer såvel piger som drenge fra U9 og til U15 har nu mulighed for, at tilmelde sig en unik fodboldskole i uge 42 (2018) i GVI, hvor man kommer til at træne og leve som professionel fodboldspiller. 

Fodboldskolen vil blive mandag – fredag i efterårsferien i tidsrummet 10.00 – 15.00. Prisen vil være kr. 1.699,- og er inkl. spillersæt men uden frokost. 

Vi skal gøre opmærksom på, at der kun er 40 pladser i alt på fodboldskolen. 

Tilmeldelse sker via nedenstående links:

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

Hvad sker der i bestyrelsen

24.06.2018

Hvad sker der i bestyrelsen

Ved sidste bestyrelsesmøde blev der bla. snakket om :

 • Trænerkabale
 • Nyt omkring anlægget – Forvalterstatus
 • Fodboldskolen 
 • Nye bestyrelsesmedlemmer

Læs hele bestyrelsesreferatet her

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

24.06.2018

Pro Defending fodboldskole i efterårsferien – begrænset antal pladser

Alle GVI-medlemmer såvel piger som drenge fra U9 og til U15 har nu mulighed for, at tilmelde sig en unik fodboldskole i uge 42 (2018) i GVI, hvor man kommer til at træne og leve som professionel fodboldspiller. Vi har lavet et samarbejde med Pro Defending der sikrer, at skolen bliver kørt under ledelse af tidligere superligaspillere – nogle har endda været på landsholdet.

Fodboldskolen vil blive mandag – fredag i efterårsferien i tidsrummet 10.00 – 15.00. Prisen vil være kr. 1.699,- og er inkl. spillersæt men uden frokost. Vi kommer senere med en mulighed for de deltagende, til også at købe sig til dette gennem vores glimrende samarbejde med Bistro 28.

Vi skal gøre opmærksom på, at der kun er 40 pladser i alt på fodboldskolen. Vil derfor anbefale, at såfremt man er interesseret så tilmeld allerede i dag. Om en uge bliver det eventuelt resterende antal pladser udbudt til salg på bl.a. sociale medier for spillere uden for GVI.

 

Tilmeldelse sker via nedenstående links:

Se her et godt tilbud til dig Stavgang !

22.06.2018

Se her et godt tilbud til dig Stavgang !

Gentofte-Vangede Idrætsforening har i samarbejde med Gentofte kommune oprettet et stavgangshold. Hvis der er nogen, der er interesseret i /ønsker at deltage, så kom og vær med. Vi mødes ved GVI´s klubhus hver onsdag kl. 10.00. og går stavgang i de naturskønne områder i Nymosen.

Alle kan deltage uanset hvilket konditions niveau, man befinder sig på. Stavgangen ledes af en uddannet stavgangsinstruktør Poul Gregersen, og det borger for, at udbyttet bliver optimalt på alle niveauer. De første 10 gange er gratis, derefter skal man melde sig ind i GVI, som stavgangsmedlem til et kontingent der svarer til 10 kr. per gang i ca. 45 uger.  

For yderligere information og tilmelding kontakt venligst Claus Lerche på tlf. 25 85 43 59 eller e-mail clerche@webspeed.dk

Der vil være mulighed for at låne et sæt stave.

Adresse Gentofte-Vangede Idrætsforening: Mosebuen 28 B, 2820 Gentofte

Vi glæder os og ser frem til, at møde en masse nye ansigter til stavgang.

Vel mødt!

 

På vegne af Gentofte-Vangede IF

Claus Lerche

GVI fodboldskole er sponseret af SparNord Fonden

21.06.2018

GVI fodboldskole er sponseret af SparNord Fonden

Spar Nord Lyngby - Vi kan også li’ ”at drible” og ”stå på mål” for vores kunder

Læs mere

260 GVI spillere står til at blive spærret 1. august

18.06.2018

260 GVI spillere står til at blive spærret 1. august

Mange er rigtig dygtige til at få aktiveret deres fodboldpas, men blandt vores seniorspillere står det uendeligt sløjt til. Der er stadig 260 spillere der mangler at få aktiveret deres fodboldpas på trods af at vi har tilsendt ALLE hjælp med relevante links. Er det ikke på plads senest 1. august går DBU ind og spærrer spillerne fra at spille kamp. Det er eget ansvar, så se at komme i sving og få det aktiveret. Og nej det sker ikke af sig selv.

Det er meget nemt. Download DBUs app til kampklar eller appen driblr, så kan du af den vej aktivere dit fodboldpas. 

Kom og støt GVI i oprykningsdrama

14.06.2018

Kom og støt GVI i oprykningsdrama

Så længe der er puls, så er der liv her i Vangede, og der er i den grad stadig puls i GVI’s Danmarksserie drenge. GVI går på lørdag på banen 13.30 mod Odsherred for at slutte af med en sejr og være klar til at stjæle oprykningen til 2. Division fra Vanløse IF, hvis lykkens gudinde tilfældigvis er Vangede fan. Status er nemlig, at vi med en sejr på lørdag kan rykke op, hvis Vanløse samtidig hjemme får de berygtede slappe underben og løse ankler mod AB Tårnby og taber point. Vi så hvordan det gik i Superligaen, så alt pres er på Vanløse, mens vi vil slutte godt af og holde os parat. Men vinder Vanløse, så er målforskellen på syv mål i deres favør nok for stor at indhente. Begge hold kan i øvrigt med pointtab blive overhalet af B1908.

Vi håber på et stærkt fremmøde i Nymosen, så GVI kan mærke støtten fra Vangede i ryggen i sæsonens sidste kamp. Uanset afslutningen så skal vores drenge hyldes for en flot sæson, og sker overraskelsen så bliver Nymosen et festligt sted at være. Derfor kom og gør det til en GVI-fest på lørdag, og husk det først er kampstart 13.30 i sæsonens sidste turneringsrunde.

Forza GVI

U19 fejrer oprykning til Øst 1 med sejr

08.06.2018

U19 fejrer oprykning til Øst 1 med sejr

Torsdag aften sad klubber og spillere over hele Sjælland og holdt øje med DBU's hjemmesider, for at følge med i hvilke hold der havde fået pladser i de fine ungdomsrækker Øst 1 og Øst 2. Og det blev til hele gange ja tak for GVI, der fik plads i Øst 1 med vores U19 og U13, mens U14 fortsat spiller i Øst 2. Vores U15 og U17 har lige manglet det sidste i foråret til at rykke op fra mesterrækken, så de tager også efteråret i mesterrækken.

For GVI's U19 har det længe været et mål at gå efter oprykning fra Øst 2, så det var et par glade drenge, der så skulle fejre oprykningen til Øst med en kamp ude mod Virum. Og det holdt lidt hårdt bagud 0-2 10 minutter inde i anden halvleg. Men drengene fik vist, at det er gjort af noget helt særligt, så da kampen blev fløjtet af, var det GVI der sang sejrssang efter et fantastisk comeback og en sejr på 4-2, så de stadig er lige i hælene på B1903 i dysten om at vinde rækken. 

Forza GVI

Pokalfinale !

07.06.2018

Pokalfinale !

Lørdag spiller GVI/Jægersborg veteranhold pokalfinale mod den gule fare fra Horsens, kampen spilles i Nymosen kl. 13.00. Det er for spillere +40, så der vil være mulighed for at se en del koryfæer gøre deres bedste for at bringe pokalen til Vangede.

GVI/Jægersborg er ubesejret i over et år, er mestrene i øst, og har vundet sæsonens første 6 kampe, så formen er god. Horsens er i finalen efter sejre over de helt store dinosaurer i gammelmands fodbold AGF og OB, med et par tidligere superligaspillere på holdet,  må de spås til at være små favoritter.

Truppen er ikke offentliggjort endnu men forvent at se Thomas Gammelgaard, Jeppe Bonde, Thomas ”Bosse” Christoffersen, Thomas Willer, Erdin Iljazovski, Faruk Serifovski, Casper ”Guti” Jensen m.fl. repræsentere GVI/JB. Desværre bliver det uden Morten ”Gummi” Hansen og Søren Fjorting, der er med GVI’s 1. hold i Virum.

Der er sol, gratis adgang og kolde øl i tutten.

Tre GVI'ere i pokaltriumfer

31.05.2018

Tre GVI'ere i pokaltriumfer

Årets pokalfinaler i ungdomsfodbold er netop afviklet, og vi er stolte af, at hele tre forhenværende GVI-drenge var med til at vinde pokalfinaler i denne sæson.

Først var det Andreas Kaltoft fra 2003 årgangen, der spiller for Lyngbys U15, som forleden vandt 3-2 over BSV/HUI i finalen. I U19 finalen havde GVI hele to forhenværende spillere på holdkortet i målmand Oliver Funch og offensivspilleren Rasmus Beyer Pasternak. Rasmus Beyer fik scoret og Oliver Funch snuppet et straffespark, så Lyngby vandt 6-5 efter straffesparkskonkurrence over Brøndby i U19 pokalfinalen.

Stor ros og tillykke skal der lyder herfra Vangede til de tre drenge. Det gør os stolte, når det viser GVI-hjertet frem på fornemmeste vis.

Den nye drømmekunst er udsat til 2019

26.05.2018

Den nye drømmekunst er udsat til 2019

Den nye drømmekunst som skal gøre plads til at alle vores børn kan træne ordentligt og i de gode tidsrum mellem 16.30 og 19.30 om vinteren er desværre blevet sparket til hjørne til sommerferien 2019.

Læs mere her

GVI – AB Tårnby

14.05.2018

GVI – AB Tårnby

Det Skulle være dagen hvor vi kom tilbage på sejrs sporet efter at Roskilde i sidste uge udlignede i 5. minut overtid.

Men der skulle kun gå 20 sec så var der straffe til gæsterne fra Tårnby, Mikkel var lige ved at have den, men den sneg sig lige under ham.

på under et minut, katastrofe start. Men drengene var ikke sådan at slå ud, efter et par minutter hvor vi lige skulle finde rytmen blev der trykket på for en udligning.

Der skulle kun gå ca 7 min efter vi kom bagud, før Søren Thomsen sparker en løst bold i feltet sikkert i kassen. Chansen opstod efter at vi får et frispark i venstre side, det bliver sparket smukt ind i feltet, hvor Severinsen vinder duellen og bolden lander omkring det lille felt lige foran Thomsen. 1-1 og vi var tilbage på sporet, resten af 1. halvleg presser vi på og det lykkedes os at skabe en del chancer men skarpheden og heldet mangler.1-1 til pausen og alle ventede at Tårnby skulle presses helt ind i klubhuset i 2. halvleg.

Men allerede efter 2 min af halvlegen er der problemer og Tårnby scorer til 1-2, og bare 2 min efter bliver det 1-3 på et flot mål af Tårnbys venstre kant.

Derfra blev det op ad bakke, og vi kommer aldrig rigtig frem til de store chancer.

Heldigvis taber Vanløse også denne weekend, så vi ligger stadig nummer 1., men det der lignede et kapløb mellem os og Vanløse er nu helt åbent, hvor der kun er 5 point ned til nr 5 Fremad Valby.

Næste uges hjemmekamp er derfor ekstremt vigtig, der møder vi rækkens mest formstærke hold B1908, der har vundet de sidste 7 kampe og nu kun er 4 point efter os.

Så lad os fylde Nymosen med opbakning til topkamp, der skal meget gerne 3 point.

Vi ses Lørdag til kamp 13.00

Gentofte Pige CUP 2018

13.05.2018

Gentofte Pige CUP 2018

Super flot pigestævne der idag blev holdt på Jægersborg Boldklubs baner. U-12 pigerne deltog og spillede fem rigtig gode kampe. Den sidste - meget jævnbyrdig - endte med spændende straffesparkkonkurrence til Måløv’s fordel. Tak til alle for en dejlig dag 

Årgang 2006

13.05.2018

Årgang 2006

Årgang 2006 deltog i Kr. Himmelfarts weekenden i Esbjerg FB Kia Elite Cup. Det var 15 spændte drenge, som tog afsted onsdag aften for at møde så stærke hold som IFK Göteborg (S), Lyn Fotball (N), Kolding IF og mange flere. Det bliv til 6 tætte kampe - 3 sejre, 2 uafgjorte og 1 tabt. De to uafgjorte endda efter at være kommet bagud fra start, men ved stærk holdånd kom vi tilbage. Samlet sejr blev det ikke til, men vi kom hjem som et stærkere og bedre hold - og drengene havde det frem for alt sjovt.

Toptræner Thomas Christiansen gæster GVI

11.05.2018

Toptræner Thomas Christiansen gæster GVI

Thomas har som spiller repræsenteret Barcelona og det spanske landshold, samt været topscorer i Bundesligaen hvor han har repræsenteret VLF Bochum og Hannover 96.

Som træner har han senest været manager i Leeds United, så det var forventningsfulde drenge fra årgang 2009, der mødte til formiddagstræning på Kr. Himmelfartsdag.

Drengene var meget koncentrerede, lyttede til Thomas’ instruktioner, og udførte efterfølgende øvelserne på fornem vis.

Efter træningen blev der hygget og stillet spørgsmål fra de nysgerrige drenge, som fik svar på tiltale.

Vi håber at kunne invitere Thomas, som bor i Barcelona, til GVI igen på et senere tidspunkt når han er i DK

Forza GVI

 

GVI U8-piger

07.05.2018

GVI U8-piger

HELE 6 NYE PIGER HAVDE DEBUT PÅ GVI U8-piger. Idag var det nemlig Alissa, Astrid, 2 x Anna, Selma og Miamajas tur til at tordne ud for holdet. De 6 debutantpiger vandt første kamp 5-0 over B1908 (4), og resultatet viser en flok piger, der bare gik totalt upåvirket ind til det her. Tøserne tabte godt nok de næste par kampe (til Tårnby (1), Hekla (3), B-1908 (3) - men kun med meget små målforskelle. De kunne lige så godt have vundet alle deres kampe. De havde nemlig et utal af ’lige-ved-og-næsten’. Og allersejest ved det hele: De blev bare ved med at kæmpe for hinanden, spille godt og hyggede sig hele vejen igennem. Mandag mødes vi alle til træning igen, og det skal nok blive sjovt for pigerne at dele med hinanden, hvordan det er at spille ’rigtig’ kamp.   

 

GVI talenter – GVI anbefaler

30.04.2018

GVI talenter – GVI anbefaler

I GVI sætter vi lighedstegn mellem tryghed og udvikling, fordi børnespillere udvikler sig bedst i trygge rammer. Det gør vi ret godt, men det betyder også, at vi mindst to gange om året, bliver kontaktet af et større antal klubber som er interesseret i nogle af vores spillere. 

De såkaldte licensklubber som FCK, FCN, Lyngby, Brøndby, AB og HIK, skal kontakte klubbens ledelse først, og det sker som regel via en mail. Især lige omkring 1. maj hvert år kommer der mails, fordi det er fra det tidspunkt det er tilladt for licensklubber at henvende sig på spillere fra U12 årgangen. I år er det især vores 2006 årgang, hvor vi kan forvente henvendelse vedrørende nogle af vores spillere, da de ikke må henvende sig før. Det er primært et fænomen vi ser på drengesiden, men vores holdninger og anbefalinger gælder også pigerne.

Læs mere her

Hvad sker der i bestyrelsen

30.04.2018

Hvad sker der i bestyrelsen

Ved sidste bestyrelsesmøde blev der bla. snakket om :

 • Regnskab/Økonomi/Revisor
 • Pige-afdelingen
 • Fastholdelse af spillere
 • Status på drift af anlæg m.m.

Læs hele bestyrelsesreferatet her

Point-deling i topkamp.

28.04.2018

Point-deling i topkamp.

Nymosen var tilbage i storform med godt vejr, pølser på grillen, en flot bane og en velbesøgt topkamp. Storform har begge hold også vist, og dette var en klassisk 6-points kamp, hvor især GVI kunne trække som rækkens duks, hvor en sejr ville give 5 points forspring ned til gæsterne fra Vanløse.

Netop Vanløse startede bedst med hurtigt pasningsspil og en agressivitet, som GVI lige skulle få styr på. Efterhånden udjævnede halvlegen sig, hvor en uundgåelig kamp om midtbanen gik igang - uden nogen tydelig vinder. For Vanløse var et skud på rammen det tætteste de kom på en føring, og for GVI et par halve chancer, hvor afslutning manglede lidt krudt. 0-0 efter 1. halvleg var en sigende stilling.

2. halvleg startede lidt i samme tone, men af ukendte årsager valgte Vanløse en anden taktik med høje bolde, som GVI stille og roligt pillede fra hinanden. Langsomt begyndte GVI at få overtaget eller i det mindste det hold, som skabte flere og flere chancer. Boldovertag, indlæg langs siderne og aggressive udenfor feltet - det endte i bølger af angreb, men uden held. En godt spillende Jimmy manglede det sidste, og på trods af offensive indskiftninger til sidst, kom bolden bare ikke ind.

Omvendt fik Vanløse pludselig en 100% friløber, men en dårlig afslutning holdt kampen målløs. Det havde også været tyveri ved højlys dag. 0-0 blev resultatet, og det kan gæsterne være mest tilfredse med.

GVI viste topholdsstatus, og viste frem for alt Vanløse at der skal lidt til for at passere rækkens nr. 1.  GVI må tage favoritværdigheden som vinder af rækken på  sig, bejlerne fra Vanløse viste ikke noget skræmmende i dag, og var heldige med det ene point. Trods en lille skuffelse for drengene viser holdet stabilitet, og lige nu virker det rigeligt til, at det er nok til oprykning, også med tanke på at Vanløse har et sværere program tilbage i foråret.

Nissen

Nordea-fonden støtter GVI

26.04.2018

Nordea-fonden støtter GVI

Det er med stor glæde, at kunne fortælle, at Nordea-fondens har valgt at støtte GVI med 20.000 kr. til forbedring/fornyelse af træningsredskaber m.m.. 

Topkamp i Nymosen

26.04.2018

Topkamp i Nymosen

Det bliver en direkte duel om første pladsen i DS pulje 2 når Vanløse gæster Nymosen lørdag eftermiddag.

GVI og Vanløse slås om den ene billet der er til 2. division, 2 point skiller de to mandskaber på nuværende tidspunkt og der bliver snakket om en egentlig finale.

Der er ingen tvivl om at kampen er vigtig, men at tale om en finale er måske lige at overdrive det lidt. Der er 24 point at spille om efter dagens kamp så der er lang vej i mål uanset udfaldet.

Vi spiller helt sikkert efter at vinde og slå et hul til Vanløse på 5 point, det vil give lidt ro, og det vil fortsætte vores flotte stime at sejre.

Vanløse er et stærkt kollektiv, med mange dygtige spillere, og som hold er de helt afklaret i forhold til hvordan de gerne vil spille spillet. De har spillet 4 kampe her i foråret og det er blevet til 12 point og en målscore på 11-0.

Vi har alle mand til rådighed, ingen karantæner og ingen skader, perfekt udgangsposition.

Vi håber på stor opbakning på lægterne, så kom til Nymosen lørdag kl 13:00 og se topbraget mellem GVI og Vanløse.

Fjorting

Debutkamp til GVI’s U8 piger

23.04.2018

Debutkamp til GVI’s U8 piger

Sidste sommer vandt Kvindelandsholdet sølv ved EM, og fodboldfeberen rasede over Danmark. Mange piger strømmede også til GVI’S U6-U8 hold. Pigerne kom fra helt forskellige skoler og boligområder og skulle lige lære hinanden at kende. Vi har derfor leget en masse med og uden bold, og ført an af træner Christian Wittrup, som er forbavsende god til både at styre ståtrold og stopdans – har pigerne virkelig hygget sig og er efterhånden blevet et ’rigtigt hold’. Pigerne har også knoklet på med fx vrist og inderside, fodboldreglerne – og nu er ’kampråbet’ også på plads. 

Læs mere

Nick Christensen fortsætter målrus

22.04.2018

Nick Christensen fortsætter målrus

Makkerparret Jimmy Mayasi og Nick Christensen har for alvor fundet formen i vores to seneste kampe, og de to var i den grad medvirkende årsag til at det lørdag blevtil en sejr på 3-1 ude over Avedøre til GVI's Danmarksserie-gutter. Dermed ligger GVI fortsat nummer 1 før næste uges topopgør hjemme mod Vanløse i Nymosen.

 

Læs mere

GVI´s kvinder er kommet godt fra start i den nye sæson.

22.04.2018

GVI´s kvinder er kommet godt fra start i den nye sæson.

Desværre startede sæsonen lidt kaotisk, da vi kort før sæsonstart bliver informeret om en fejl fra DBU Københavns side, der betyder holdet nu spiller i serie 2. Kampen mod oprykning er startet godt, og efter to kampe er der 6 point på kontoen, og en masse godt humør.

U12-pigerne mod Fremad Valby

21.04.2018

U12-pigerne mod Fremad Valby

GVIs U12-piger mødte onsdag aften Fremad Valbys 1. hold på udebane. Det blev en fortjent 4-3 sejr. På trods af en god start med en flot og præcis langskudscoring af Emilie, kom hjemmeholdet mere med i kampen og førte længe kampen. 

Lasse dirigerede dog klogt med taktstokken fra sidelinjen og pigerne fortsatte trykket. Og heldigvis viste Caroline klasse, med et par rigtig gode mål fra distancen. Dejligt med en fortjent sejr, en god kamp og glade piger i det gode vejr.

GVI holder førstepladsen i svær udekamp

15.04.2018

GVI holder førstepladsen i svær udekamp

Efter at Vanløse lørdag slog AB Tårnby sikkert 3-0 og overtog førstepladsen i rækken, skulle der en sejr til i dagen svære udekamp hvis vi ville tilbage på duksepladsen. Vi vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp, TFC Odsherred er et svært hold at spille imod især på hjemmebane. Og med deres 5. plads fem point efter os var der tale om en topkamp,
 

Læs mere

GVI-Virum

08.02.2017

GVI-Virum

Oplægget fra trænerne var klart, idag skulle det blive til sejr. Vi havde ikke været i kamp siden kampen imod Fremad Valby, da Birkerød ikke havde en bane der kunne bruges. Virum derimod havde spillet 2 kampe inden dagens møde, begge var dog blevet tabt med 3-0 til Vanløse og Roskilde.

Læs mere

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

JACK & JONES
Spar Nord Fonden
Nordeafonden
Vangede Kiropraktik og sundhed
Silvan
Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Botikken_ GVI
Jupiter_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her