Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

Gentofte pige CUP 2018

1.02.2018

Gentofte pige CUP 2018


GVI, Jægersborg Boldklub og HIK indbyder hermed til fodboldstævne søndag den 13. maj for piger i årgangene: U10 (årg. 2008), U11 (årg. 2007), U12 (årg. 2006) og U13 (årg. 2005).

Stævnet afholdes på Jægersborg Boldklubs baner, C.L. Ibsensvej, 2820 Gentofte og i Gentofte Sportspark, Ved Stadion, 2820 Gentofte.

 

Yderligere information og tilmelding kan ske her

FODBOLDSKOLE 2018

03.01.2018

FODBOLDSKOLE 2018

GVI’s Fodboldskole foregår i uge 27 (2/7 – 6/7, begge dage inkl.) i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00. Det er for årgangene 2010 til og med 2004. (U8 – U14)


 

Tilmeld dig her

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

Nick Christensen fortsætter målrus

22.04.2018

Nick Christensen fortsætter målrus

Makkerparret Jimmy Mayasi og Nick Christensen har for alvor fundet formen i vores to seneste kampe, og de to var i den grad medvirkende årsag til at det lørdag blevtil en sejr på 3-1 ude over Avedøre til GVI's Danmarksserie-gutter. Dermed ligger GVI fortsat nummer 1 før næste uges topopgør hjemme mod Vanløse i Nymosen.

 

Læs mere

GVI´s kvinder er kommet godt fra start i den nye sæson.

22.04.2018

GVI´s kvinder er kommet godt fra start i den nye sæson.

Desværre startede sæsonen lidt kaotisk, da vi kort før sæsonstart bliver informeret om en fejl fra DBU Københavns side, der betyder holdet nu spiller i serie 2. Kampen mod oprykning er startet godt, og efter to kampe er der 6 point på kontoen, og en masse godt humør.

U12-pigerne mod Fremad Valby

21.04.2018

U12-pigerne mod Fremad Valby

GVIs U12-piger mødte onsdag aften Fremad Valbys 1. hold på udebane. Det blev en fortjent 4-3 sejr. På trods af en god start med en flot og præcis langskudscoring af Emilie, kom hjemmeholdet mere med i kampen og førte længe kampen. 

Lasse dirigerede dog klogt med taktstokken fra sidelinjen og pigerne fortsatte trykket. Og heldigvis viste Caroline klasse, med et par rigtig gode mål fra distancen. Dejligt med en fortjent sejr, en god kamp og glade piger i det gode vejr.

GVI holder førstepladsen i svær udekamp

15.04.2018

GVI holder førstepladsen i svær udekamp

Efter at Vanløse lørdag slog AB Tårnby sikkert 3-0 og overtog førstepladsen i rækken, skulle der en sejr til i dagen svære udekamp hvis vi ville tilbage på duksepladsen. Vi vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp, TFC Odsherred er et svært hold at spille imod især på hjemmebane. Og med deres 5. plads fem point efter os var der tale om en topkamp,
 

Læs mere

GVI-Virum

08.02.2017

GVI-Virum

Oplægget fra trænerne var klart, idag skulle det blive til sejr. Vi havde ikke været i kamp siden kampen imod Fremad Valby, da Birkerød ikke havde en bane der kunne bruges. Virum derimod havde spillet 2 kampe inden dagens møde, begge var dog blevet tabt med 3-0 til Vanløse og Roskilde.

Læs mere

Fokus på 1 mod 1 i U13 træningssejr

06.02.2017

Fokus på 1 mod 1 i U13 træningssejr

GVI U13 A gruppe brugte den sidste dag i påsken til en træningskamp mod AB Tårnby, og fokus var på 1 mod defensivt og offensivt som har været fokus i de sidste tre ugers træning. 15 spillere var med, og alle fik minimum 45 minutter en match, hvor GVI havde overtaget og vandt 3-1.

Der var også fokus på at gøre første berøringen aktiv. Beskeden inden kampstar, at der skulle laves en aktiv første berøring, hvis der ikke var en markering direkte i ryggen for at blive hurtigt retvendt (frontvendt), og men også for at få drengene til at tænke et skridt længere frem og skabe mere tid til dem selv. Stor ros til drengene for at bruge de ting som der arbejdes med træning.

IKKE UDFYLDT HOLDKORT MEDFØRER TABT KAMP

04.02.2017

IKKE UDFYLDT HOLDKORT MEDFØRER TABT KAMP

DBU Københavns bestyrelse har vedtaget at ikke udfyldt holdkort før kampstart medfører, at holdet bliver taberdømt. Stramningen af holdkortregulativet træder i kraft fra 1. runde af forårets turneringer i 2018.

Læs mere

Øens Hold Cup på Fyn

29.03.2017

Øens Hold Cup på Fyn

Årgang 2008 deltog sidste weekend for 3. gang i Øens Hold Cup på Fyn. Endnu engang blev turen en stor succes både socialt og resultatmæssigt. Vi stillede med et 8-mands hold i A-rækken og et i C-rækken. Begge hold gik på imponerende vis ubesejrede igennem stævnet. Holdet i A-rækken hev således fire sejre hjem og spillede en enkelt uafgjort efter en rigtig god indsats af alle spillere. Der blev virkelig kæmpet for hinanden. Særligt sjov var sejren over OB’s 1. hold, som drengene besejrede 4-1. Holdet i C-rækken spillede også rigtig flot fodbold og kæmpede sig til tre sejre og to uafgjorte. Her var 6-5 sejren over Sanderum værd at bide mærke i. Tak til GVI Støtterne for økonomisk support til turen – årgangen sætter stor pris på det! Og også en stor tak til vores sponsorer Vangede Kiropraktik & Sundhed og Silvan.

Uafgjort i sæsonåbner

25.03.2017

Uafgjort i sæsonåbner

Efter en vinter med sibirisk kulde, og et forår der ikke er ankommet endnu, har banerne ikke opdaget at forårssæsonen blev skudt igang i går.

Derfor var årets første kamp mod Fremad Valby - nr. 5 i rækken - i Danmarksserien flyttet til kunstbanen.

Oplægget fra cheftræneren var sejr, og hvorfor ikke? Vi ligger nr. 1, vi er favoritter til at vinde rækken med et gode resultater i træningskampene, og selvom Gustav Bang er taget over dammen til New York og ikke er en del af holdet, så tager andre over.

Læs mere

Sponsor/trænerevent

24.03.2017

Sponsor/trænerevent

Stor tak for støtten til vores sponsor/trænerevent der i dag fandt sted i GVI. Her kunne man bla. høre Søren Fjorting fortælle lidt om 1. holdet, Michael Lieberkind fortælle om Brøndbys op/nedture frem til idag, samt få en status på GVI´s mange forskellige tiltag.

Dødsfald

18.03.2017

Dødsfald

Det er med stor sorg at meddele at Henrik ’RØDE’eller ’HP’ Pedersen er gået bort i en alder af blot 56 år. Ja, kært barn har mange navne…….og det har Henrik.

Henrik er ubetinget det største fodbold talent GVI nogensinde har opfostret !

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet

13.03.2017

Referat af bestyrelsesmødet

Følgende blev bla. gennemgået på bestyrelsesmødet

 • Visionsaftale med Gentofte Kommune i Bevæg dig for livet projekt
 • Børnemiljøaftale med FCK, ansættelse af person/personer til at køre projektet.
 • Samarbejdsaftale med Bakkegårdsskolen om deres idrætslinje.
 • Revision af regnskab eksternt og internt

Læs det hele her

Nyheder 2018

01.03.2017

Nyheder 2018

Se den nye serie af allround træningstøj i holdbart materiale med moderne pasform og smarte detaljer. Findes både til voksne og børn.

Se alle produkter her

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Vangede Kiropraktik og sundhed
Silvan
Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Botikken_ GVI
Jupiter_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

FODBOLDSKOLE 2018

VIGTIG info: HUSK AT SKRIVE NAVN, FØDSELSDATO OG ÅR på spilleren i kommentarfeltet ved bestillingen.

Hvor og hvornår

GVI’s Fodboldskole foregår i uge 27 (2/7 – 6/7, begge dage inkl.) i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00. Det er for årgangene 2010 til og med 2004. (U8 – U14)

Udover en spændende og lærerig uge med fodboldtræning og sjov, med mulighed for at knytte nye venskaber, får deltagerne:

 • GVI-fodboldskolesæt bestående af T-shirt og shorts og strømper fra Select. 
 • Unikt designet Select fodbold i god kvalitet. 
 • Frokost hver dag. 


Mad og drikke

De daglige træninger giver en fysisk krævende dag for deltagerne på GVI’s Fodboldskole.

GVI Spisehus sørger for at alle deltagere får et godt og nærringsrigt måltid til frokost hver dag.

Menuplanen vil kunne ses på GVI’s hjemmeside i ugen op til fodboldskolens begyndelse.


Påklædning/udstyr 

 • Fodboldtøj 
 • Benskinner 
 • Fodboldsokker 
 • Fodboldstøvler 
 • Håndklæde og andet badeudstyr til bad/personlig soignering, hvis man ønsker et bad
 • Skiftetøj – i tilfælde af regn 
 • Solcreme med høj faktor (hvis vejret kræver det) 
 • Eventuelt gummisko til ømme fødder

 

Sammensætning af grupper

GVI inddeler deltagerne i grupper.

Inddelingen foregår så vidt muligt efter alder og ikke efter deltagernes fodboldmæssige evner.

Trænerne tilgodeser, at træningen/undervisningen foregår på en sjov og udviklende måde med børnenes fysiske, psykiske og sociale udvikling i centrum.
 
Fodboldskolen er stedet hvor børnene møder nye venner, og forældre behøver derfor ikke være bekymret  for, at børn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til. 

Fodboldskolelederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader og i så fald først efter mandagens fodboldskole er afsluttet.

 

Pauseaktiviteter 

Pauser er nødvendige - især på en varm sommerdag.

Så ind imellem fodboldskoleugens mange lektioner i teknisk træning er der bevidst indlagt pauser, hvor deltagerne kan slappe af, fylde drikkedunkene op igen eller måske selvtræne lidt.
 
I tilfælde af heldagsregn kan trænerne vælge at vise børnene fodboldvideoer til inspiration.

 

Trænere 

GVI har igen i år skaffet meget kvalificerede trænere til at dygtigøre spillerne på fodboldskolen.

 

Pædofili 

GVI prioriterer børns sikkerhed mod pædofili meget højt.
 
GVI tjekker konsekvent alle tilmeldte fodboldskoletrænere i forbindelse med deres ansættelse ud fra definerede og objektive kriterier via Det Centrale Kriminalregister. GVI afviser pædofildømte i enhver kapacitet.

 

Kontakt

GVI kan før-under-efter skolen kontaktes på:

Koordinator - Kristian Boye -  gvi1921@gmail.com

Fodboldskoleleder -  Rene Jensen -  22 37 23 16

 

Navn og nummer på tøjet

Der vil igen i år være mulighed for at få trykt navn og nummer på tøjet mod betaling, nærmere information herom kommer ca. 4 uger før fodboldskole start. 

 

1,098.00 DKK

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her