Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

 GVI Open Championships FIFA 18

12.09.2017

GVI Open Championships FIFA 18

Som de første i Gentofte Kommune, afholder GVI Open Championships FIFA 18.

Det sker lørdag d. 6. Januar  2018 kl. 10.00-20.00 i GVI. Alle medlemmer fra GVI kan deltage, der er ingen krav, men måske en god idé lige at spille et par kampe på din PS4 inden.

Præmier:

 • 2 store førstepræmier - fra DFDS
 • 4 stk Spotify Premium abonnementer og 2 HBO 2 måneders abonnementer – fra Telia
 • En aften på Restauranf Flammen - fra Søstrene Grene:

 

Tilmeld dig her og læs mere om turneringen

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

Nyt kontingentsystem fra 1/11 2017

18.10.2017

Nyt kontingentsystem fra 1/11 2017

Kære alle forældre til børne- og unge-medlemmer i GVI og voksen-medlemmer af GVI. Vi skifter nu vores kontingentsystem, så de hele overføres til DBU’s online betaling system. Bare rolig, det er stadig GVI I betaler til, men det bliver en direkte kontakt mellem medlemssystem og kontingentbetaling, så alle data håndteres af bankerne og vi som klub har ikke nogen som helst indsigt i bankoplysninger og andre persondata. Det gøres af hensyn til de nye regler for behandling af persondata som træder i kraft i foråret 2018.

Hvad betyder det så for dig. Det betyder, at du 1/11 får en mail fra medlemssystemet med et link som du skal bruge til at betale din kontingent. I forbindelse med betalingen skal du også registrere dit betalingskort, hvorfra vi fremover trækker kontingent. Dette er under forudsætning af at den korrekte mailadresse er tilknyttet til dit medlemskab, så det er en god ide lige at tjekke hvilken mailadresse I har tilknyttet til jeres barn eller eget medlemskab. Når du først har tilmeldt ordningen, så vil du fremadrettet få en notifikation om kommende kontingentbetaling ca. en uge før.

Vi håber, det er til at forstå, og hvis der er spørgsmål, så er i velkomne til at skrive til vores administration på gvi1921@gmail.com

Her kan I læse mere om det nye kontingentsystem:

https://www.dbu.dk/nyheder/2016/juni/nyt-kontingentsystem

https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2017/marts/faq-automatiske-kontingenter

 

Kærlig hilsen GVI’s bestyrelse

U10 drog i sidste weekend til Fyn

18.10.2017

U10 drog i sidste weekend til Fyn

U10 drog i sidste weekend til Fyn for at deltage i Øens Hold Cup. Det blev en stor succes både fodboldmæssigt og socialt. Vi havde tilmeldt et hold i 8-mands A-rækken og et hold i hhv. 5-mands B-rækken og 5-mands C-rækken. Det var første gang, at drengene i A-rækken skulle stifte bekendtskab med 8-mands, men med sejre over stærke hold som Esbjerg, Svendborg og HEI, som alle til daglig deltager i Golden League (de bedste hold fra Jylland/Fyn), beviste drengene at de også kan mestre 8-mands spillet. De to øvrige hold, klarede sig også rigtig godt. Flot indsats af alle, og dejligt at se drengene støtte hinanden. Der skal lyde en stor tak til GVI’s Støtter, som støttede turen økonomisk.

GVI´s sponsorer

17.10.2017

GVI´s sponsorer

Husk at støtte alle vores sponsorer, som støtter op omkring GVI´s ungdoms- og seniorafdeling.
Nyt syn, Daugaard Biler, klinkby revision, Cortex Facaderens, Søstrene Grene, Quality Wine, Codehouse, Apollo Danmark, Dana Lim A/S, Visti & Sommers Gulvservice ApS, Tandlægerne i vangede, Vinkler Låse&Sikring, RealMæglerne BOtikken ApS, svendsen & neumann, Christensen Kjærulff, Statsautoriseret revisions aktieselskab, Diligencen Vangede, AutoCenter København, King chicken, Piccola Venezia, Glas- og fugemesteren, Jupiter Cykler Søborg, Select Sport Danmark, Restaurant Ny Zi Yang v/Xiuli Xu, Sven Bech A/S Anlægsgartner og kloak, murerfirmaet kell holm, KJÆR VVS, Nykredit Glaskuben, MT Byg, Munkekioske, Stradigi, Brain Made, Urban Electric, Gentofte Byggeservice, NS media, Frisør Drop In

Vanløse - GVI

15.10.2017

Vanløse - GVI

Der var lagt op til en tæt topkamp på Vanløse stadion idag.

Vanløse tabte i sidste weekend i Roskilde og havde tirsdag besøg af Odsherred en kamp der endte 1-1. Så de var inden kampen kun 4 point foran os, derfor skulle der gerne point på kontoen.

Oplægget inden kampen var da også at der skulle følges op på sidste weekends 7-0 sejr over Avedøre, der var derfor også genvalg til alle starterne fr sidste kamp. Det sidste trænerne sagde i omklædningen var at vi skulle presse max fra start af, det viste at give pote inden der var gået 2 min havde vi bolden i kassen. Oliver kommer til indlæg fra venstre kanten, bolden passere et par Vanløse spillere der nok burde have clearet bolden, men den havner hos Ehlers der er i mål form 0-1. Resten af halvlegen blev mere rodet en vi havde håbet, med en masse frispark mellem felterne. Vi havde bolden mest dog uden chancer i nogen af enderne.

Læs mere her

Referat fra generalforsamlingen 2017

13.10.2017

Referat fra generalforsamlingen 2017

Det er nu muligt at læse referatet fra generalforsamlingen 2017 - hvor årets træner bla. blev kåret.

Læs mere her

GVI U15

12.10.2017

GVI U15

GVI U15 var onsdag aften i aktion og vandt i Nymosen 7-3 over FA 2000

Støttede Brysterne

11.10.2017

Støttede Brysterne

GVI Fitness Fodboldhold Støttede Brysterne på Gladsaxe Stadion 7 oktober. Der var 32 tilmeldte hold, hvor det det blev til 6 kampe.

Årets bedste halvleg, og sejrs-tørke slut for GVI.

7.10.2017

Årets bedste halvleg, og sejrs-tørke slut for GVI.

I et målrigt opgør, som blev spillet på Gentofte Stadions store opvisningsbane, blev udeholdet skilt ad af et veloplagt mandskab fra GVI.

Specielt første halvleg kan beskrives som årets bedste af GVI, hvor flot spil, presfodbold, chancer og ikke mindst mål, virkelig viste, hvorfor GVI bør ligge i toppen af rækken. Det var tydeligt fra start, at den store bane ville blive et problem for modstanderen, hvor GVI fik plads til kombinationsspillet. Oveni var presset fra starten tydeligt og Avedøre fik slet ikke ro. Allerede Indenfor de første 10min - scoring af Ehlers og forståelig vild jubel. 

Resten af 1. halvleg var et bombardement og fornøjeligt spil fra GVI. 2-0 af Simon der efter 17min reelt afgjorde kampen, og ved 3-0 af Oliver efter 25min indstillede Avedøre sig på, at dagen i dag var at undgå øretæven. Men lige lidt hjalp det - 4-0 ved Lasse G med 5min igen af halvlegen. Det kunne let have stået 5,6 og 7-0 - en fantastisk halvleg af GVI.

Det et svært at sige hvad Avedøre talte om i pausen, men intet var ændret - GVI kom ud med samme form og efter 5min Simon til 5-0. Avedøre prøvede men lige lidt hjalp det - de kom aldrig ind i kampen. Efter 25 min Ehlers igen på hovedet til 6-0. Klassisk dejligt fodbold - bredt spil til baglinjen med skarpe indlæg åd Avedøre op - 7-0 ved Rune Friis efter 75min. Gæsterne var ikke bare rådvilde dyr på savannen, de blev ædt op af det glubske hjemmehold. Chance på chance og aldrig ro. Regn, kunstgræs og stor bane med plads til kombinationerne var den cocktail der var brug for, så GVI kunne slå tilbage på mange frustrerende kampe - en forløsning til et hold der gennem alle ugerne har troet på det. GVI rykker nu fortjent op i rækken, hvor holdet beviste der realistisk skal kigges opad.

Årets træner 2016/2017

6.10.2017

Årets træner 2016/2017

Årets træner blev Christian Gamst-halle - stort tillykke til Christian.

 

Bankodage og menu

5.10.2017

Bankodag og menu

26. okt. Stegt flæsk m persillesovs
2. nov. Gule ærter flæsk og medister, sennep og rugbrød
9. nov. And, rødkål, kartofler og brun sovs.
16. nov. Boller i karry med ris
23. nov. Hakkebøf med bløde løg og ovn kartofler
30. nov. Gammeldags grydekylling med skilt sovs, kartofler og agurkesalat
7. dec. Bøf stoganoff med kartoffelmos
14. dec. JULEFROKOST

 

Den samme sang.....

5.10.2017

Den samme sang....

Der skal synges den samme sang, og fokuseres på de samme ting til denne uges hjemmekamp. Det er sejre der gør det sjovt at spille fodbold, og derfor er oplæg, taktik og fokus stadig på, at gå fra banen med 3 point og ikke 1, som har været tilfældet de sidste par kampe.

VIGTIGT: Grundet vand på opvisningsbanen flyttes kampen til Gentofte Stadion opvisningsbanen. Kampen vil fortsat blive spillet kl. 13.00.

Vi Beklager naturligvis besværet, og vil derfor have gratis entré til kampen.

 

Læs hele kampprogrammet her

GVI historie

03.010.2017

GVI historie

Der er blevet skrevet et lille stykke GVI historie af Veteran holdet. Siden DBU i 2013 indførte 2 elite rækker en i øst og en i vest, har GVI/Jægersborg været fast inventar i den bedste række – det blevet til respektable placeringer midt i feltet. I år har det været anderledes, der har holdet i den grad bidt sig fast i toppen, og kørte et tæt parløb med Brønshøj i foråret, med et lille plus til hvepsene. Efteråret har til gengæld været en sikker rejse mod titlen som bedste veteran hold på denne side af Storebælt.

Ingen nederlag i efterårssæsonen betød at topkampen mod Brønshøj på Gentofte Stadion i princippet kunne lukke rækken, og med en solid 2-1 sejr, så kunne titlen endelig sikres 3 runder før slut med en sejr i Allerød. Afslutningsvis blev Hørsholm sendt hjem med en snitter på 8-1 – med en storspillende Søren Fjorting, der lavede alle mål (!).

Veteran holdet består af en stamme, som blev samlet for over 15 år siden til et stærkt GVI/JB oldboys hold – Der er blevet holdt ved, og bygget på af ”ny gamle” spillere (mest fra JB) men også enkelte forældre fra GVI og andre netværk. Truppen er efterhånden så stor og stærk at vi i 2017/18 (Fra vinterturneringen) starter et superveteran hold op (+45) – så der er åbent for tilmelding både hvis du er +38 (veteran) og +45 (superveteran). Eneste betingelser er at man er medlem af GVI/JB har et vist niveau og en rimelig fitness :-)

Ud over undertegnede er rødderne fra GVI; Søren Fjorting, Thomas Gammelgaard, Casper ”Guti” Jensen, Jens Chr. ”Sisan” Steffensen, Ole Witmeur og Erik Larsen – Der er plads til flere med GVI DNA.

Thomas Willer

Ørkenvandring på regntung bane

01.10.2017

Ørkenvandring på regntung bane

Man var tilbage på græs efter flere ugers regn, og på trods af dejligt vejr, var banen stadig tung, og det var spillet en smule præg af.

GVIs trænerteam havde blæst til sejr og fremadrettet spil, og det var også det der var parolen gennem kampen. Men efteråret har været forunderligt for GVIs drenge, og det er som om at de nydelige kombinationer og til tider godt flydende spil bare mangler det sidste.

Gæsterne har fået en god start på sæsonen, og det var tydeligt hvorfor. Koncentreret spil, kontrastærkt og ingen unødvendige dumheder - et klogt hold der spiller med de præmisser de har. Desuden, som kampen røg fra 1. til 2. halvleg, blev billedet mere og mere tydeligt: Spilovertag fra GVI afbrudt af kontrastød fra gæsterne, hvor hjemmeholdet i nogle perioder havde svært ved at gå bolden ud af zonen. Der var en lille fornemmelse af, at gæsterne var godt tilfreds med udviklingen. En anden forskel var nok, at selvom GVI kom frem til kanten af muligheder, var det egentlig få der var rigtig farlige. Omvendt var kampen ved at ende uretfærdigt kort før tid, med et udemærket frispark, der ikke kunne holdes at GVIs keeper, og scoring på reposten - men annulleret for off side.

Derfor endte eftermiddagen med endnu en uafgjort med 0-0, og GVI er boret ned midt i rækken. Mål betyder alt, specielt i fodbold. Mål er der ikke og det skal der til. Igen fejlede indstillingen intet, og det er svært at se hvad GVI skal gøre anderledes, altså andet end at score. Mon ikke det snart ændrer sig, heldigvis er der allerede kamp igen næste uge.

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Nytsyn_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Jupiter_ GVI
Nykredit_ GVI
RealMæglerne_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

Select-jakke

Flot Select-jakke til en meget overkommelig pris.

 • 100% coated nylon
 • 100% polyester meshfor
 • Satin i ærmerne gør det nemt at tage jakkenaf og på
 • Elastik forneden og i ærmerne
 • Vind- og vandafvisende

 

399.00 DKK

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her