Fra Webshoppen !!!!

Vi har desværre stadig leveringsproblemer fra Select, hvilket betyder at mange ting i webshoppen er i restordre.  Så vores maglende respons skyldes ikke sjusk fra vores side, men en leveringsudfordring.

Mange hilsner 

Webshoppen

 

Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

1. Adventskonkurrence 🌲

02.12.2018

1. Adventskonkurrence 🌲

Svar rigtigt på spørgsmålet. Så deltager du i lodtrækningen om 4 billetter til superligakampen FCK -Esbjerg d. 9. December

Hvem har scoret flest mål på DS holdet i denne sæson ?

Vinderen får besked tirsdag den 4. december!

 

Skriv dit svar her

GVI-drenge i landsholdstrøjen

02.12.2018

GVI-drenge i landsholdstrøjen

 
 
Der er bare gået 3 år siden en dreng med GVI-fortid debuterede i landsholdstrøjen og nu har vi haft hele to debutanter på ungdomslandsholdene her i efteråret i form 2001 målmanden Oliver Funch og 2003-spilleren Marcelo Randolf. Fantastisk flot og stort tillykke til dem og deres familier. For tre år siden var det Rasmus Beyer Pasternak,der debuterede på U16 landsholdet.
 
Oliver Funch var målmand i GVI indtil han som U15 keeper ikke længere kunne sige nej til et skifte til FCK. Siden er han skiftet til Lyngby, hvor han står på deres U19 hold i Ligaen. Her i november har han så fået debut på vores U18 landsholds i en venskabskamp mod Ukraine som Danmark tabte 0-1.
 
GVI havde en temmelig stærk 2003 årgang i børneårene, og her var Marcelo Randolf en af de bærende kræfter. Idag spiller han højre back for FC Nordsjællands U17-hold, og så har han i dette efterår været i aktion i hele 3 venskabslandskampe for det danske U16-landshold mod stærke modstandere som Frankrig, Portugal og Beligen. Seneste blev det i sidste uge til en 3-0 sejr over Portugal og lørdag blev det 2-1 over Beligen med Marcelo på banen i 72 minutter.  Endnu engang stort tillykke til knægtene og deres forældre. Forza GVI

 

Fodbold camp uge 7 - 2019

28.11.2018

Fodbold camp uge 7 - 2019

Kom til fodboldcamp på GVI´s anlæg i uge 7. Her vil engagerede trænerer stå for træning af træningsparate børn. Der vil være stor fokus på den enkelte spillers udvikling, hvor alle øvelser er kamprelaterede.

Campen vil være for årgangene 2009, 2008, 2007, 2006 og 2005

 

Læs mere og køb din pakke her

BEDRE RAMMER PÅ ANLÆGGET SKABER SJOVERE TRÆNINGSMILJØ

20.11.2018

BEDRE RAMMER PÅ ANLÆGGET SKABER SJOVERE TRÆNINGSMILJØ

 
Giv lidt og vær til stor gavn! 
 
Vi er glade for alle der støtter GVI, og nu giver vi dig muligheden, uden du behøver at tegne sponsorater - GVI starter nemlig en såkaldt crowd-funding, hvor vores mål er 300.000 kr. Det er hårde tider for klubben, hvor det at drive en fodboldklub er i konkurrence med alle mulige andre ting, især børn og unge kan bruge fritiden til. Derfor er det også vigtigt, at vi giver vores medlemmer de absolut bedste vilkår vi kan - i klubben og ikke mindst på banerne. Der er mange ting vi gerne vil, men frem for alt vil vi gerne gøre mere der hvor det betyder mest - på anlægget. Derfor sætter GVI nu en crowd-funding op, hvor målet er at skabe bedre rammer på anlægget, feks ved køb af en Goal-station, der gør træningen sjovere og skaber bedre fodboldspillere m.m.
 
Læs mere om projektet her

Jeg vil gerne støtte GVI

Serie 1 vinder rækken

29.10.2018

Serie 1 vinder rækken

Sådan ser det ud, når man har vundet serie 1 med en spillerunde tilbage.
Super sejt gået drenge

Forrygende efterår afsluttet med U17 oprykning

05.11.2018

Forrygende efterår afsluttet med U17 oprykning

 
Ser vi bort fra sæsonens første kamp, så har GVI U17 været stort set flyvende hele efterårssæsonen, hvor vores mesterrækkehold først slog B1903 fra Øst 2 ud af pokalen fulgt op med at Nykøbing FC fra Øst 1 ligeledes blev slået ud af pokalen. I sidste uge leverede GVI-drengene så kronen på værket ved at vinde 1-0 over Helsingør FC fra U17 Divsionen, så GVI er med i kvartfinalerne i marts måned næste år. Det hele blev så afsluttet søndag ude mod Brønshøj, hvor kravet var sejr, hvis GVI U17 skulle snuppe førstepladsen i mesterrækken og oprykningen til Øst 2. Det blev en noget nervøst spillet kamp, men et rødt kort efter to minutter til Brønshøj og nogle gode mål sikrede en trods alt sikker sejr på 3-0 på udebane i Tingbjerg.
Stort tillykke fra klubben til spillerne der har arbejdet hårdt for oprykning sammen med vores dygtige trænerteam Nasuf Zendeli og Matthias Kornø, der på få måneder har fået sat et tydeligt og godt aftryk på spillet. Forza GVI
Årgang 2010 til Øens Cup

28.10.2018

Årgang 2010 til Øens Cup

13 forventningsfulde drenge fordelt på to hold drog fredag d. 12/10 afsted mod Fyn for at deltage i Øens Cup. Det var første gang drengene skulle prøve et stævne med overnatning, flere hundrede deltagere samt straffesparkskonkurrence efter hver kamp. 

Drengene fik en masse med hjem fra stævnet, som vi kan bruge i efterårets kampe. Vi lærte at bruge kroppen mere og fandt ud af, at vi som hold kan nå langt med højt energiniveau og troen på, at vi kan slå alle. 

Det blev til mange tætte kampe herunder adskillige sejre, så det var en flok stolte (og trætte) drenge som tog hjem søndag eftermiddag. 

Tak til GVI’s støtter for et tilskud til turen og tak til trænerne for at give drengene en god oplevelse.

Årgang 2008

16.10.2018

Årgang 2008

Årgang 2008 deltog vanen tro i Øens Hold Cup på Fyn i den første weekend i efterårsferien. Vi stillede med et hold i hhv. A- og B-rækken. Holdet i A-rækken skulle møde fire fynske og et jysk hold, som alle deltager i DBU’s Golden League række samt et hold fra den sjællandske SU række – der var derfor lagt op til nogle spændende kampe mod stærke modstandere. GVI drengene viste sig fra deres absolut bedste side og gjorde rent bord med lutter sejre og en målscore på 27-11. Spillet var fantastisk, der blev arbejdet stenhårdt og scoret nogle flotte mål - det kan simpelthen ikke gøres bedre. A-holdet har nu deltaget i Øens Hold Cup på 8-mands 3 gange, og har i 16 kampe kun lidt 1 nederlag! GVI holdet i B-rækken havde ikke samme resultatmæssige succes mod nogle stærke B-hold, men drengene holdt hovedet højt og kæmpede for sagen. Alt i alt var det endnu en gang en super tur, hvor drengene fik spillet en masse fodbold og hygget sig på kryds og tværs af de to hold. Tak til GVI Støtterne for støtte til turen!

Referat af generalforsamlingen i Gentofte-Vangede Idrætsforening

13.10.2018

Referat af generalforsamling i Gentofte-Vangede Idrætsforening

Læs hele referatet af generalforsamlingen i Gentofte-Vangede Idrætsforening fra tirsdag 2/10 2018 

Læs det hele her

Herlev - GVI

13.10.2018

Herlev - GVI

I går var GVI´s DS drenge forbi Herlev. Ved pausen førte Herlev 1-0. Der skulle dog gå 85 min. før Ehlers fik udlignet til 1-1, som også blev kampens resultat.

Foto: Bonde

DBU U13 talenttræning

13.10.2018

DBU U13 talenttræning

GVI har haft 4 drenge med til DBU U13 talenttræningen i Ballerup (Bertram, Kasper, Malik og Thomas).

At have 4 drenge med, når det forventes at kun omkring 40 drenge kommer igennem på hver af de 6 talentcentre i løbet af de 8 træningssessioner. Dvs der i alt kun bliver udvalgt omkring 240 U13 drenge (hertil skal så lægges 150- 200 drenge fra eliteklubberne, som jo ikke er en del af DBU U13 talent).

Stort cadeau til trænerne og talentarbejdet i GVI og super flot af drengene

Mosekonerne fra GVI til lyserød lørdag i Bytoften...

06.10.2018

Mosekonerne fra GVI til lyserød lørdag i Bytoften...

Bingo Banko

03.10.2018

Bingo Banko

Så starter vi igen. 

Vi glæder os til at se jer alle til Bankospillene i GVI 

Vi starter torsdag den 25.10.2018 og sidste gang bliver torsdag den 1312.2018.

Spillene starter kl. 19.00 og der vil være spisning fra kl. 17.15.

Dagens ret til Bankospillene i GVI-Fodbold

den 25. okt stegt flæsk med persille sovs

den 1. nov. Boller i Karry 

den 8 nov Hakkebøf med Sovs, kartofler og løg

den 15. nov Bankekød m/kartoffelmos

den 22 nov Krebinet m/stuvet Hvidkål

den 29. nov. Rødspættefilet m/persillesovs

den 6. dec Wienersnitzel m/brasede kartofler

den 13. dec Julebuffet

Prisen er kr. 90,00 pr. person undtagen 13.12.18 hvor prisen er 100,00

For at kunne få dette herlige aftenmåltid til vores bankospil, skal du lige ringe til Elvin på tlf.nr. 41621030 senest tirsdag, dette også hvis du vil have plads til bankospillet.

Sejr i Birkerød

03.10.2018

Sejr i Birkerød

Igår var GVIs DS drenge forbi Birkerød pga. den udsatte kamp. Den blev vundet 0-1. Målet blev sat ind af Jimmy M. efter 12 min. 

Foto: Lars Madsen

Årets træner/holdleder

02.10.2018

Årets træner/holdleder

Årets træner/holdleder i GVI 2017/2018 blev Louise Berglund. Stort tillykke 🏆

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Carlsberg Sportsfond
JACK & JONES
Spar Nord Fonden
Nordeafonden
Vangede Kiropraktik og sundhed
Silvan
Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

RØD ARGENTINA ZIP JAKKE

 • 100% polyester 
 • Elastik forneden og rib i ærmerne 
 • YKK-lynlås 
 • Perfekt til træning

250.00 DKK

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her