Webshoppen - juleferie

Webshoppen holder juleferie fra 17/12/2017 til 02/01/2018. Det betyder at trykkeriet lukker ned d. 18/12/2017 og varer kan hentes i cafeen senest 19/12 2017.

Events

Events

Se løbende alle vores kampagner, events og aktiviteter her

 GVI Open Championships FIFA 18

12.09.2017

GVI Open Championships FIFA 18

Som de første i Gentofte Kommune, afholder GVI Open Championships FIFA 18.

Det sker lørdag d. 6. Januar  2018 kl. 10.00-20.00 i GVI. Alle medlemmer fra GVI kan deltage, der er ingen krav, men måske en god idé lige at spille et par kampe på din PS4 inden.

Præmier:

 • 2 store førstepræmier - fra DFDS
 • 4 stk Spotify Premium abonnementer og 2 HBO 2 måneders abonnementer – fra Telia
 • En aften på Restauranf Flammen - fra Søstrene Grene:

 

Tilmeld dig her og læs mere om turneringen

Nyheder

Nyheder

Læs alle vors spændende nyheder her - som både er fra pige, drenge og senior afdelingen

3. Adventskonkurrence

17.12.2017

3. Adventskonkurrence

Svar rigtigt på spørgsmålet. Så deltager du i lodtrækningen om en julepose fra Apollo

Svar på spørgsmålet her

INVESTERING I FREMTIDEN

10.12.2017

INVESTERING I FREMTIDEN

Forældrene kan roligt komme til fodbold i Nymosen, for her dømmer ungdomsspillere alle de kampe, som ikke er dommerpåsat.

Læs mere her

2. Adventskonkurrence

10.12.2017

2. Adventskonkurrence

Svar rigtigt på spørgsmålet. Så deltager du i lodtrækningen om en julepose fra Søstrene Grene

Svar på spørgsmålet her

Vinderne af Five A side 2017

4.12.2017

Vinderne af Five A side 2017

 

Dødsfald

4.12.2017

Dødsfald

I en seniorklub er det desværre naturligt, at der vil ske dødsfald. Det skal jo også helst være sådan, at de ældste dør før de unge. Nu er det så sket igen, og det er denne gang Bengt Annemann, der er afgået ved døden d. 9. november.

Læs mere her

1. Adventskonkurrence

3.12.2017

1. Adventskonkurrence

Svar rigtigt på spørgsmålet. Så deltager du i lodtrækningen om et gavekort fra DFDS. Hvilke dato afholdes GVI Open Championships FIFA 18 ?

Svar på spørgsmålet her

Adventskalender

28.11.2017

Adventskalender

Husk at følge med i GVIs adventskalender, som starter på søndag
Five A side 2017

22.11.2017

Five A side 2017

Husk at der "Five A side 2017" d. 2. december 2017 kl. 9

Læs mere her

Bankodage og menu

17.11.2017

Bankodag og menu

23. nov. Hakkebøf med bløde løg og ovn kartofler
30. nov. Gammeldags grydekylling med skilt sovs, kartofler og agurkesalat
7. dec. Bøf stoganoff med kartoffelmos
14. dec. JULEFROKOST

 

Aktivt efterår i Gvi

08.11.2017

Aktivt efterår i Gvi

3 gode dage i efterårsferien lånte GVI 40 af Gentofte kommunes dejlige børn - vi takker for i kom og gjorde det til en fodboldfest - vi ses til aktiv vinter i uge 7 

Vi ligger nummer 1

05.11.2017

Vi ligger nummer 1

Alle med hang til fodbold kender sangen, og GVI's DS drenge kan nu synge den hele vinterpausen efter en forrygende afslutning på efteråret med fem sejre i træk. Om det nærmer sig rekordbøgerne må vi lade statistikkerne om at finde ud af, men 2017 blev lukket med en stensikker sejr på 2-0 over B1908 på en blød og glat bane i Sundby Idrætspark. Dermed holder GVI vinterpause på førstepladsen i DS pulje 2 med fire point ned til Vanløse på andenpladsen som er tæt forfulgt af Fremad Valby som vi møder i forårets første kamp Nymosen lørdag 24/3.

GVI's trofaste fans var mødt talrigt frem i Sundby, og de så et Vangede-hold parat fra første fløjt, og flere hurtige optræk over højre kanten kunne have sat os i gang. Men føringsmålet udeblev, og faktisk var det hjemmeholdet fra Amager, der herefter var stærkest i den anden halvdel af første halvleg, hvor de virkede farlige på omstillingerne, Men vi fik forsvaret os dygtigt ud af nogle faretruende situationer.

0-0 ved pausen var fair nok, men i anden halvleg bliver de tilrejsende fans fra GVI forkælet med dominans og to gode mål som var nok til en sikker sejr på 2-0. Først var det Nick Christensen der i 51. minut fightede sig igennem til baglinjen og fik lagt bolden præcist ind til Oliver Østgård som bragte GVI på sejrskurs med et føringsmål til 1-0. Syv minutter senere var Nick Christensen på færde igen. Denne gang med Simon Raahave i oplæggerens rolle. Så skulle B1908 frem på banen, men det blev egentlig aldrig farlige, og det var fortjent at GVI-gutterne kunne tage hjem til Vangede for at fejre en fantastisk afslutning på sæsonen.

årgang 05

31.10.2017

årgang 05

I søndags spillede årgang 05 en meget vigtig kamp mod BSV. Oplægget fra træneren lød på, at der skulle vildskab på for start til slut. Og det må man sige at der kom. Der var rigtig meget flot spil og kampen blev vundet med 5-2.

GVI skarpest i topkamp

28.10.2017

GVI skarpest i topkamp

I strid blæst på Ugandavej på Amager fortsatte GVI's DS-drenge lørdag eftermiddag stimen med sejre med en klar og velfortjent sejr på 4-1 i topkampen ude mod AB Tårnby. Det er fjerde sejr i træk.

GVI startede i modvind, men gode fodboldhold er gode i modvind, så med en velkomponerende midtbane tilsat en hele tiden bolderobrende Gustav Bang og en skarp Nick Christensen i front, så fik GVI en perfekt første halvleg trods hård modvind. Efter blot 22 spilmi...nutter havde Nick Christensen fået genstartet sin målkonto og sat den ind to gange. Sidste gang med et følt hovedstød.

AB Tårnby forsvaret virkede såret, rystet og ærligt talt ikke særlig skarpt, og i de døende minutter før pause kom der hånd på bolden og straffe til GVI. Det omsatte Oliver Østgaard usvigelig sikkert med et fladt spark til en GVI-føring på 3-0.

Nu manglede så bare 45 minutter i medvind, så der var ro på og ingen fare blandt de mange medrejsende GVI støtter på lægterne. Men faktisk så var AB Tårnby bedst i de næste 20 minutter af kampen. Det var da heller ikke ufortjent, at de reducerede med et indstuderet frisparksindlæg til forreste stolpe, hvorfra den blev følt ind bare vores keeper Mikkel Gram-Jensen efter en times spil. Det gav AB Tårnby lidt momentum og tro på det, og i et par enkelte situationer så det farligt ud, når de angreb. Men heldigvis blev et af deres angreb vendt til angreb med et langt spark fra vores målmand til en helt fri Nick Christensen som køligt trak en forsvarspiller til sig og køligt lagde bolden til rette for Simon Raahave som lukkede kampen med en fuldtræffer til 4-1 10 minutter før slutfløjt.

Med to mål og en assist blev Nick Christensen med 13 spillerstemmer kåret til Man of the Match for GVI. Sejren betyder, at Nymosens helte fortsat ligger nummer 1 i DS pulje 2 med to point ned til Vanløse og så fem point til forfølgerfeltet som lige nu består af Fremad Valby, Skjold Birkerød og AB Tårnby. Der en kamp tilbage inde DS går på vinterferie, og det er på lørdag ude mod B1908 kl. 13.00, hvor vi igen håber på talstærk opbakning. Forza GVI!

GVI - Roskilde KFUM

22.10.2017

GVI - Roskilde KFUM

Dagens mål var 3 på stribe, de 2 sidste ugers sejre skulle følges op med endnu en. Der var naturligvis stor tro på egne evner efter sidste uge topkamp blev vundet i Vanløse. I dag var det Roskilde KFUM der var på besøg i nymosen, et hold fra den tunge ende af tabellen, men samtidig det eneste hold der har besejret og i dette efterår. Kampen var grundet vejret blevet flyttet til vores egen kunstbane, hvilket burde være en fordel for os, men de teknisk stærke spillere vi har.

Efter de første 5 minutters spil sætter vi os på tingene og presser KFUM tilbage på egen banehalvdel, vi skaber vel en 4-5 store chancer alle efter hurtigt og smukt opspil. Både Rune Friis og Patrick Ehlers har et par gode afslutninger, som Roskildes keeper dog tager på fornemmeste vis. Vores tryk på dem var massivt, kun afbrudt af enkelte forsøg på omstillinger i deres højre side. Men hver gang der var optræk til noget var vores forsvar klar. Der blev arbejdet stenhårde fra vores forreste så Roskilde ikke fik ro til opspillet. Men 1. Halvleg uden af vi fik bolden i nettet, mest takket være en velspillende Roskilde Keeper.

2.halvleg havde vi sværere ved at komme til de helt store chancer, vi havde fortsat meget spil på deres halvdel, men Roskilde stod lidt bedre defensivt. Det begyndte at ligne en svær opgave at få hul på scoringen, så nu skulle der ændres lidt i front. Søren Thomsen måtte gå ud med et trælår, det gav plads til Frederik Jensen på højre back. Samtidig kom Frederik Frick ind på kanten i stedet for kaptajnen Oliver Østgaard, nu skulle der trykkes på de sidste 20 min.

Og med Frick kommer der en fart som modstanderen har svært ved at klare, især når han kommer ind sidst i kampene. Frick skulle også også kun bruge ca 10 min på banen før han havde passeret Roskildes Keeper, kæmpe forløsning for de ca 140 tilskuere der havde trodset støvregn og efterårsferie. Nu skulle den bare køres sikkert hjem, 10 min igen og en mand i overtal, Roskilde fik fortjent en mand smidt ud efter at han tabte overblikket i forbindelse med en dødbold i vores ende. Men selv med en mand mindre blev det til en del dødbolde til KFUM Roskilde, der nu satsede hele butikken. Det var da også lige ved at give pote, da de får en fri header i det lille felt. Men Mikkel Gram er heldigvis klar på stregen og disker op med en fantastisk redning, og får vippet bolden over overlæggeren.

På et af kampens sidste angreb tager Frick igen en tur ned gennem vores venstre side og slår et fantastisk indlæg til vores topscorer Patrick Ehlers, han styrer flot bolden ind målet til 2-0. SEJR.

Frick blev fortjent kampen spiller trods kun 20 min på banen, men med mål og assists gjorde han en kæmpe forskel.

De andre tophold i rækken tabte deres kampe, så vi kan vi kalde os førerhold, med det pres der følger med den position.

Det bliver helt sikkert nogle spændendesidste kampe i efteråret der venter, 2 udekampe på Amager mod formstærke hold. 1. Opgave bliver på lørdag mod AB Tårnby der lige som os har vundet deres sidste 3 kampe. Kampen bliver spillet på kunstgræs på Ugandavej. Sidste kamp i 2017 bliver på Sundby Idrætspark mod B1908 der efter en svær start også har vundet deres seneste 3 kampe. Vi takker for den store opbakning der har været gennem hele efteråret, selvom vejret har gjort at vi har spillet hjemmekampe på 3 forskellige baner.

Forza GVI

U10 drog i sidste weekend til Fyn

18.10.2017

U10 drog i sidste weekend til Fyn

U10 drog i sidste weekend til Fyn for at deltage i Øens Hold Cup. Det blev en stor succes både fodboldmæssigt og socialt. Vi havde tilmeldt et hold i 8-mands A-rækken og et hold i hhv. 5-mands B-rækken og 5-mands C-rækken. Det var første gang, at drengene i A-rækken skulle stifte bekendtskab med 8-mands, men med sejre over stærke hold som Esbjerg, Svendborg og HEI, som alle til daglig deltager i Golden League (de bedste hold fra Jylland/Fyn), beviste drengene at de også kan mestre 8-mands spillet. De to øvrige hold, klarede sig også rigtig godt. Flot indsats af alle, og dejligt at se drengene støtte hinanden. Der skal lyde en stor tak til GVI’s Støtter, som støttede turen økonomisk.

GVI´s sponsorer

17.10.2017

GVI´s sponsorer

Husk at støtte alle vores sponsorer, som støtter op omkring GVI´s ungdoms- og seniorafdeling.
Nyt syn, Daugaard Biler, klinkby revision, Cortex Facaderens, Søstrene Grene, Quality Wine, Codehouse, Apollo Danmark, Dana Lim A/S, Visti & Sommers Gulvservice ApS, Tandlægerne i vangede, Vinkler Låse&Sikring, RealMæglerne BOtikken ApS, svendsen & neumann, Christensen Kjærulff, Statsautoriseret revisions aktieselskab, Diligencen Vangede, AutoCenter København, King chicken, Piccola Venezia, Glas- og fugemesteren, Jupiter Cykler Søborg, Select Sport Danmark, Restaurant Ny Zi Yang v/Xiuli Xu, Sven Bech A/S Anlægsgartner og kloak, murerfirmaet kell holm, KJÆR VVS, Nykredit Glaskuben, MT Byg, Munkekioske, Stradigi, Brain Made, Urban Electric, Gentofte Byggeservice, NS media, Frisør Drop In

De støtter GVI

Som sponsor i GVI bliver du del af den ånd, vi i GVI baserer på respekt, social empati,  og ikke mindst glæde for børn og voksne i et sportslig ramme. 

Knowit_ GVI
Nytsyn_ GVI
Botikken_ GVI
Jupiter_ GVI
Nykredit_ GVI
Daugaard biler_ GVI
Søstrene grene, GVI
CK, GVI
Cortex, GVI
Apollo, GVI
NY Zi Yang, GVI
King Chicken, GVI
Piccola, GVI
Select, GVI
Diligencen, GVI
Webshoppen

Webshoppen

Denne webshop indeholder masser af sportstøj til mænd, kvinder, børn og målmænd samt lækkert fritidstøj med en række styles og farver at vælge fra.

SWEAT PANTS TORINO

 • French Terry i 65% bomuld, 35% polyester
 • Skrå sidelommer
 • Baglomme

299.00 DKK

Udmeldelse

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af GVI, skal det ske via vores udmeldelsesblanket, som kan tilgås i nedenstående link

Udmeldelsesblanketten

Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive indmeldt i GVI skal man først betale for indmeldelsen og dernæste udfylde indmeldelsesblanketten 

Indmeldelsesblanketten

Træningstider

Træningstider

I GVI kører vi med 2 træningstidsplaner over året. Det er forårstider som løber fra april - sep. og vintertider som løber fra okt. - april.

Træningstider

GVI´s Nyhedsbrev - hold dig opdateret!

Modtagere af vores nyhedsbrev får også besked først om vores mange tilbud, nyheder og spændende events.

Tilmeld dig her