Perfekt sæsonpremiere i Vangede

25.03.2017

Perfekt sæsonpremiere i Vangede

GVI-klubhuset dirrede lørdag formiddag af forventningens glæde før sæsonstart for vores 1. senior i Danmarksserien. Og forventningerne blev i den grad indfriet med en overbevisende sikker sæsonstart og hjemmesejr på 4-0 over Karlslunde.

Fra første fløjt lagde GVI et tungt pres på Karlslunde som ikke bare skulle kæmpe mod en flok topmotiverede GVI-gutter, men også en strid modvind i første halvleg. Det momentum var nok for at skabe ro og gode angreb fra hjemmeholdet, og efter 24 minutter kom det første store Vangede-brøl over den på dagen velbesøgte kunstgræsbane i Nymosen. 

Bolden blev nemlig lagt til rette til et frispark lige uden foran Karlslundes straffesparksfelt, og Matin Husaini viste med det samme, at han også i denne sæson vil være en kæmpe trussel på frispark, da han stensikkert sparkede bolden over muren og ind i netmaskerne til 1-0 føring. To minutter senere kom brølet igen. Karlslunde var endnu ikke kommet på plads igen før Oliver Østgaard med vanlig kølighed øgede til 2-0 på en frispilning i dybden fra Simon Raahave. Det var også stillingen i pausen.

Anden halvleg blev indledningsvis en lidt mere besværlig affære. Karlslunde pressede på, og var nu dem med vinden i ryggen. Men der blev stået gået imod i GVI's defensiv som blandt andet bestod af to debutanter i form af Oliver Levin i målet og den hurtige Daniel Kromann på venstre back. Presset blev modstået, og langsomt fik GVI arbejdet sig tilbage i kontrol. Frygten for en reducering var der, men kampen blev reelt lukket, da midtbaneslideren Gustav Bang gjorde det til 3-0 10 minutter før slutfløjt efter et virkelig gennemspillet angreb. Kort efter blev lynhurtige Frederik Frick sendt afsted og sørgede for en komfortabel sejr på 4-0. I slutminutterne kom også Zia Wahidi på banen, så der i alt var tre debutanter på GVI-holdet.

Da Skovshoved samtidig tabte deres premiere ude mod B1908, så rykker GVI op på andenpladsen i tabellen efter AB Tårnby. Dermed er der lagt op til en interessant duel næste weekend, hvor GVI-gutterne skal ude mod Skovshoved lørdag 1/4 klokken 15.00.