Pointdeling i Smørum

25.09.2016

Pointdeling i Smørum

Jagten på topplacering i Danmarksserien (DS) blev lørdag eftermiddag sat på pause efter en forrygende første halvleg som atter blev vekslet til et enkelt point ved slutfløjt.

Det er ved at blive en god vane i dette efterår, at GVI’s DS-drenge kommer godt ud til første halvleg. Således også lørdag i sub-topbraget ude mod Ledøje-Smørum. GVI spillede god fodbold, og det blev belønnet med et føringsmål med et godt indlæg fra Johan Bendixen til hovedstødsstærke Nick Christensen som bragte GVI fortjent foran 1-0. Herefter var der chancer til mere, men desværre kom mål nummer to fra Vangede aldrig. I stedet opstod en farlig situation ved en dødbold kort før slutfløjt som LSF desværre fik udlignet på.

Anden halvleg blev en noget mere uskøn affære mod et hjemmehold som virkede ganske tilfredse med et enkelt point mod GVI, og omvendt havde GVI mistet flow i spillet. Dermed endte det hele 1-1 og GVI er fortsat på fjerdepladsen med tre point op til Ledøje-Smørum og Skovshoved, mens der er seks point op til AB Tårnby som nu sidder på førstepladsen.

Næste kamp er hjemme mod bundholdet Herlufsholm lørdag 1/10 klokken 13.00 i Nymosen.