Pointtab i Nymosen

01.09.2016

Pointtab i Nymosen

En sprudlende start blev desværre vekslet til et ærgerligt pointtab, da GVI lørdag måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Fremad Valby i Danmarksserien.

GVI’s DS-drenge indledte matchen mod Fremad Valby som lyn og torden, og tilskuerne var knap nok kommet på plads før Patrick Ehlers blev sendt fri på højrekanten. Med et skarpt træk ind i boksen bragte han sig fri til kampens første store chance, og bolden blev sikkert sendt ind bag Fremad Valby-keeperen. 1-0 til GVI, og spillet flød godt fra første fløjt. Hurtigt kombinationsspil satte Fremad Valby under et gevaldigt pres i en første halvleg. Man stod bare og savnede den næste fuldtræffer.

Som kampen skred frem blev spillet mere langsommeligt, og pludselig sad pasningerne ikke så godt længere. Samtidig var det også et tydeligt, at der manglede lidt tyngde i frontuden en karantæneramt Nick Christensen og en skadet Jimmy Mayasi. Desværre kom Fremad Valby i stedet tilbage i kampen i en situation, hvor Thomsen efter dommerens skøn begik straffe og Fremad Valby udlignede til 1-1. GVI prøvede at etablere et pres, men det kneb med præcisionen og den sidste skarphed og matchen endte uafgjort.

Trods bare et enkelt point er GVI fortsat med i den øvre del af tabellen på en fjerdeplads med 8 point, men der bliver længere op til oprykningspladsen som Skovshoved lige nu soler sig på med 5 sejre i streg og 15 point. Næste kamp er lørdag 10/9 ude mod Karlslunde IF klokken 13.00.