2016-05-28

Skjold - GVI 1-1

Det blev til endnu en uafgjort kamp mod Skjold, og 1 point vi skal være glade for, Oliver Østgaard udlignede dybt inde i overtiden.

Det blev en kampbillede, som vi efterhånden kender - Vi har mest boldbesiddelse, men skal slås for at skabe chancer. Vi kom bagud sidst i 1. halvleg på et langskud, hvor Mikkels udsyn var spærret. Trænerteamet laver en ændring i 2. halvleg, hvor Frederik Frick sendtes frem i angrebet og Patrick Ehlers blev skubbet op på kanten, det gav vores spil noget mere kant - med 20 min. igen skiftede vi Ehlers og Thomsen med Peter Rønning og Christopher Boysen (U17) - og efter et hidsigt sidste pres får Oliver Østgaard bolden ind over stregen til 1-1. Skjold når ikke at give bolden op før kampen fløjtes af.

Christopher Boysen bliver valgt til kampens spiller efter 20 gode minutter.
 
​Undertegnede var ikke tilstede, så ingen vurdering af præstationen generelt. Det var endnu en weekend, hvor de andre tophold var i gave humør, og med en sejr kunne vi have været 3 point fra 2. pladsen - Kastrup, som vi selv har tilbage i næstesidste runde hjemme i Mosen. MEN nu går den ikke længere, vi kan ikke blive i drømmen om at være med i oprykningskampen - I teorien kan det nås hvis alt flasker sig, men præstationerne taler ikke for det, sølle 2 sejre i foråret mod de to absolutte bundhold, er ikke nok, så kan det godt være, at vi også kun har tabt 2 kampe - men en oprykning skabes af sejre, og vi har ikke været dygtige nok.
 
Willer/JS