Smukke GVI-mål i sejr over tophold

18.09.2016

Smukke GVI-mål i sejr over tophold

Just a perfect day. Lou Reed’s legendariske sang rammer det meget godt ind. Med to virkelige smukke mål foran 240 tilskuere i Nymosen sendte GVI lørdag topholdet Skovshoved hjem med en lille huskekage. DS-drengene fra Vangede har det der skal til for at være en trussel.

Lokalbrag og topbrag. Der var lagt op til et drama i lørdagens hjemmekamp mod skovserne. Der var da også sæsonrekord i Nymosen, og så kunne det da ikke være en bedre dag at vinde med 2-0 efter to af de smukkeste fuldtræffere længe set i Nymosen. Men vi skulle et godt stykke ind i 2. halvleg før forkælelsen ankom. Først som en følt afslutning kringlet op i modsatte målhjørne af Simon Raahave, og så var der pludselig tændt et håb i Vangede-drømmene. Frem mod slutningen kom Skovshoved dog tættere på, og faktisk måtte Mikkel Gram-Jensen hive en decideret klasseredning frem i slutfasen. Men så skete det som ofte sker, når der presses på. GVI kom fri af presset og Matin leverede en klasseaflevering ind i boksen, hvor Jimmy Mayasi helflugtede kuglen i kassen til slutresultat 2-0.

Det bliver med andre uge en kommende træningsuge med højt humør. Med sejren blev afstanden til oprykningspladsen som lige nu deles af AB Tårnby og Skovshoved barberet ned til fire point, og GVI ligger på fjerdepladsen. I næste runde møder vi Ledøje-Smørum, som lige nu indtager tredjepladsen i tabellen. Den spilles lørdag 24/9 klokken 14.00 i Ledøje.