Søren Fjorting i spidsen for GVI’s talentarbejde

06.06.2016

Søren Fjorting i spidsen for GVI’s talentarbejde

Mens en spændende sæsonafslutning nærmer sig, så er GVI i fuld sving med forberedelserne til næste sæson, og den første vigtige tilgang er allerede på plads med placering af Søren Fjorting som chef for GVI’s talentarbejde .

Med fokus på udviklingen af vores trænere samt de bedste af klubbens børne- og ungdomsspillere, så er Søren Fjorting faktisk allerede påbegyndt sit nye job fra 1. juni. Resten af den igangværende sæson bruges til at samle indtryk og snakke med trænerne på klubbens førstehold i børne- og ungdomsrækkerne for at fastlægge, hvor dan der skal arbejdes målrettet i den kommende sæson. Alt sammen med henblik på at en plan for efteråret bliver meldt ud, inden holdene går på sommerferie.

Det er med stor glæde, at vi byder Søren Fjorting tilbage til GVI. Denne gang i en rolle, hvor vi får stor gavn af hans store erfaring med at arbejde med unge talenter til gavn for både vores trænere og spillere i børne- og ungdomsafdelingen. Søren Fjorting har en fortid som træner for talentudviklingen i Lyngby, hvor han har haft fingrene i spillere som i dag huserer i divisionerne, Superligaen og ja sågar på landsholdet.