To GVI-talenter hentes af FCK

04.01.2016

To GVI-talenter hentes af FCK

I en tid, hvor storklubberne henter fodboldtalenter tidligt, er vi faktisk lidt stolte af, at to af GVI’s stærke spillere fra U17 og U15 efter nytår skifter til FCK. Den københavnske storklub har længe holdt øje med både Adam Taasby fra vores U17-hold og målmanden Oliver Funch fra vores U15-hold. Det har ført til, at alle parter er enige om, at det nu er det rigtige tidspunkt for de to drenge at skifte til FCK. Begge er startet ud som GVI’ere i 01-årgangen for over syv år siden, så de er i den grad egen avl, som det så smukt hedder i fodboldsproget.

Adam Taasby har i flere år været jagtet af eliteklubber, men fokus har været på en klar handlingsplan for udvikling sammen med vores talentansvarlig og U17 træner, Jackie Nissen, som har trænet Adam Taasby de sidste 3 år, hvor sidste halvår var som U17, selv om han reelt stadig er U15 spiller.

”For nogle år tilbage lagde vi en plan for Adams udvikling med tanke på at sende ham af sted til en eliteklub som U17-spiller. Adam har arbejdet hårdt og stor ros til ham for, at det rent faktisk nu også bliver virkelighed.  Adam er fysisk stærk og rigtig god på bolden med begge ben, samtidig har han et rigtig godt blik for spillet, så jeg glæder mig virkelig til at følge ham inde i FCK, hvor han nu kan matche sig med nogle af de bedste” siger Jackie Nissen.

Oliver Funch har især i de seneste par år udviklet sig enormt, og han er den første succeshistorie fra GVI’s målmandsakademi, hvor målmandstræner Peter Bang, Henning og Bianca Nissen, uge for uge har lagt nye lag på Olivers målmandsspil med en udviklende målmandstræning, hvor hver enkelt målmand er i fokus. Det har ført til interesse fra FCK, og han har i periode også trænet i FCK, mens han har spillet kampe for GVI’s U15 og faktisk den sidste periode blev rykket op i GVI’s U17, for at matche ham bedst muligt.

Det bliver spændende at følge de to GVI-drenge fremover.

”Det er meget glædeligt at se, at man kan udvikle sig til elitespiller, hvis man bevarer roen og venter lidt med at skifte. Det betyder meget for en klub som GVI at få bekræftet, at vores træning og målmandsakademi er stærkt udviklende for vores spillere. Vi ønsker både Oliver og Adam held og lykke inde i FCK og glæder os til at følge dem i fremtiden” siger Jackie Nissen.