Træner med landsholdsfortid på plads for 2. senior

07.07.2016

Træner med landsholdsfortid på plads for 2. senior

Efter en temmelig god sæson skal 2. senior skifte træner, da Lasse Qvist fremover skal stå i spidsen for vores U17 hold. Og det bliver en erfaren herre med 26 landskampe for Makedonien på visitkortet og en spillende fortid for Farum Boldklub, før det blev omdøbt til FC Nordsjælland. Der er tale om 43-årige Dzevdet Sainovski som kommer fra en træner fortid i HB.

Dzevdet Sainovski er kendt som en person der går 100 procent ind til alle opgaver med en professionel tilgang, hvor der altid bliver sat en ære i præstationen. På banen var han selv en naturlig leder med et fremragende overblik og eminent sparketeknik. Han har spillet i den bedste række i både Holland, Tyskland og Danmark. Som træner har han bl.a. ført HB fra serie 1 til KS. Han har også stået i spidsen for Prespa.

Ansættelsen af Dzevdet Sainovski er et udtryk for at vi med vores 2. senior fortsat vil arbejde stenhårdt til gavn for vores talentudvikling, og derfor gerne skal videreføre traditionen med at være et tophold serie 1 som bejler til oprykning.

2. senior har træningsopstart tirsdag 26/7 klokken 18.30. Eventuelle prøvespillere kan henvende sig til klubben.