U13 sluttede året med Futsal pokal i Farum

21.12.2015

U13 sluttede året med Futsal pokal i Farum

GVI’s U13 drenge sluttede søndag sæsonen af med stil med en flot andenplads i A-rækken i Guaraná Futsal Cup Denmark i Farum Arena efter et snævert finalenederlag på 1-2. Da skuffelsen efter finalelnederlaget havde lagt sig kom smilene tilbage og pokalen for andenpladsen blev løftet.

I et virkelig veltilrettelagt stævne spillede GVI U13 seks puljekampe på under to timer. De første fem kampe førte til tre sejre og to uafgjorte kampe, og den sidste kamp mod et af topholdene skulle vindes med to overskydende mål for at sikre en plads i finalen. Fra første fløjt viste Vangede-drengene vilje og mod og der var aldrig for alvor tvivl om finalepladsen med en 4-0 sejr efter en yderst overbevisende indsat.

I finalen mod Farum var det tydeligt at begge hold spillede lidt mindre frit, fordi det var en finale. I en tæt kamp var marginalerne med Farum, og det blev et nederlag på 1-2.

For dem der ikke kender en futsal, så er det med en mindre bold som hopper meget mindre for at udvikle teknik og fodboldfærdigheder, og et stævne som Guaraná Futsal Cup Denmark gør meget for at promovere futsal i Danmark. For dem der er nysgerrige, så er der 24. januar futsal landskamp i Farum, hvor Danmark tager i mod ærkerivalerne fra Sverige i en træningslandskamp.