U14 vinder mesterrækken

17.06.2017

U14 vinder mesterrækken

Formkurven har i dette forår været stærkt opadgående efter en række vinterkampe med mange eksperimenter, og sammen har en trup på 18 spillere spillet et rigtig flot forår som fredag aften blev lukket med en sejr på 3-1, der betyder at GVI U14 gentager sidste års bedrift for Poul Bonde og kompagni i 02 årgangen og vinder mesterrækken. Det sker efter et forår med seks sejre og et enkelt nederlag.

Stor ros til trænerduoen Martin Grunnet og Jens Thor Jensen der overtog holdet i januar 2016 efter nogle lidt tumultariske år, hvor først Søren Fjorting havde dem i 10 måneder efterfulgt af Jannik Kjær Hansen i 8 måneder. Kontinuitet begynder nu for alvor at gøre en forskel. En kontinuitet der også indebærer at Søren Fjorting har trænet nogle af drengene i talenttræningssetuppet.

Før dagens kamp var der tydeligt lidt nerver på hos GVI-drengene, da kravet var en sejr for at vinde mesterrækken foran Skjold. Dagens modstander var KB som valgte at stå lavt, og der var aldrig for alvor tvivl om sejren. 3-1  blev det til GVI, og jublen brød løs med konfetti og badetur til cheftræneren. Forza GVI.