U14’s fantastiske forår

24.06.2016

U14’s fantastiske forår

Af Mikkel Juul Foghsgaard, spiller

Foåret 2016 har været helt specielt for alle os U14 spillere, hvor højdepunkterne først var triumf i Nørhalne Cup, og så kulminerede det hele med at vinde U14 mesterrækken.

Det hele begyndte med en god sejr på 4-1 mod Skovshoved. Næste kamp spillede vi mod Vestia og vandt 5-2. Vi spillede ikke en super god kamp med 3 udvisninger, men vi vandt. Efter de to første kampe tog vi til Nørhalne cup i Nordjylland.

Vi boede på en skole og spillede på Jetmarks baner. Første dag skulle vi spille 3 kampe. Vi vandt den første kamp 3-1 mod Biersted Nørhalne. Så skulle vi møde Teutonia 05 Hamburg. Det var en utrolig lige kamp og vi kæmpede hårdt. Vi kom foran 1-0 og holdt det til dommeren fløjtede af. Vi var virkelig glade og stolte. Vi skulle spille den sidste kamp torsdag mod Aabs U15 piger. Vi var kyniske og vandt 5-1.

> Dag 2 fredag. Hvis vi vandt den første kamp mod Ebeltoft var vi videre fra gruppen. Vi spillede en god kamp og vandt 3-2. Så var vi videre til finalepuljen. Vi var helt vildt glade og stolte. Vi skulle spille en kamp mere. Den var i princippet ligegyldig, men vi vil gerne vinde. Vi spillede ikke en god kamp og det resulterede i et nederlag på 1-2. Vi var videre til finalepuljen og skulle i Fårup Sommerland. Samme aften spiste vi på pizzeria for at fejre, at vi var gået videre til finalepuljen.

Dag 3 lørdag. Vi var spændte og utrolig tændte, da vi gik ind til den første kamp mod Älvsjö. Vi var presset i bund fra starten, men vi stod utrolig godt i forsvaret og kæmpede røven ud af bukserne. Vi fik en kontra, Jeppe skød og den ramte en mand og bolden gik så ind. Vi overlevede de sidste minutter og vandt. Vi var rigtig glade, men også fokuseret på den næste kamp. Vi ville vinde stævnet hvis vi vandt den sidste kamp. Vi spillede en af vores bedste kampe nogensinde og vandt 2-0. Så gik vi fuldstændig amok og havde det helt fantastisk. Vi gik ned til præmieoverraskelsen og fik vores store pokal og medaljer. Det var en fest hele aftenen. Det var en fantastisk tur på fodboldbanen og socialt.

Nu var vi hjemme igen. Første kamp mod Husum blev 3-3. vi spillede ikke vores bedste kamp. Næste mod FB spillede vi en fantastisk kamp og vandt 5-1. Nu lå vi på førsteepladsen. Næste kamp mod BK FIX havde vi mange skader, men vi spillede en super kamp og vandt 5-1. Dernæst mod Dragør spillede vi en fin kamp og vandt 4-1. Sidste kamp var mod B 93. Hvis vi vandt, havde vi vundet mesterrækken. Vi spillede perfekt fra første fløjt og var over dem hele kampen. Vi havde en boldbesiddelse på 80-20. Vi vandt 7-0 og så var vi mestre. Der var Champagne og fest.

> Vi har haft en fantastisk sæson med 2 titler. Vi har spillet super på banen og haft et fantastisk sammenhold hele vejen igennem.