U15 opstart

14.01.2016

U15 opstart

Lørdag d.9/1 startede begge U15 hold op igen efter en velfortjent juleferie. Begge hold har en masse træningskampe fastlagt i de kommende opstartsmåneder frem mod vores tur til Berlin i påsken og sæsonstart omkring starten af april.

Den lange opstart med en masse træningspas og træningskampe skal benyttes bedst muligt, så begge hold forhåbentlig kan byde på flot fodbold, krydret med gode resultater og placeringer i toppen af de respektive rækker.

Som beskrevet tidligere, har 1. holdet mistet holdets 1. keeper gennem mange år - som meget flot har fået mulighed for at spille med på FCKs bedste U15 hold.

Men derfor står U15-1 også i en situation, hvor vi mangler en målmand, som har stået på mesterrækkeniveau eller højere. GVI kan tilbyde min. 3-4 holdtræninger om ugen, mulighed for at ”træne op” plus særlig målmandstræning. Målmandstræningen foregår på et utroligt højt niveau, og såfremt du selv har den rette indstilling, vil du med garanti kunne udvikle dig meget.

Skulle du have lyst til at prøve dig selv af i GVI hos U15, er du velkommen til at komme til prøvetræning. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle være markspiller og født i 2001.

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte Michael Sønderby 4085 6026 eller på e-mail m.sonderby@hotmail.com

Trænerteamet U15.