Vanløse - GVI

15.10.2016

Vanløse - GVI

Der var lagt op til en tæt topkamp på Vanløse stadion idag.

Vanløse tabte i sidste weekend i Roskilde og havde tirsdag besøg af Odsherred en kamp der endte 1-1. Så de var inden kampen kun 4 point foran os, derfor skulle der gerne point på kontoen.

Oplægget inden kampen var da også at der skulle følges op på sidste weekends 7-0 sejr over Avedøre, der var derfor også genvalg til alle starterne fr sidste kamp. Det sidste trænerne sagde i omklædningen var at vi skulle presse max fra start af, det viste at give pote inden der var gået 2 min havde vi bolden i kassen. Oliver kommer til indlæg fra venstre kanten, bolden passere et par Vanløse spillere der nok burde have clearet bolden, men den havner hos Ehlers der er i mål form 0-1. Resten af halvlegen blev mere rodet en vi havde håbet, med en masse frispark mellem felterne. Vi havde bolden mest dog uden chancer i nogen af enderne.

I anden halvleg kommer Vanløse bedre med og får skabt et par omstillinger hvor vi ikke er helt på plads i feltet. Efter 9 min går det galt og Vanløse udligner på en omstilling hvor vi ikke når på plads. Nu blev det spændene om kampen ville fuse ud, med 2 hold der var tilfredse. Men GVI ville det anderledes og trykkede på, det gav et par omstillinger til Vanløse som aldrig formåede at ramme målet. GVI ville fortsat frem Nick C kom ind i stedet for Ehlers og Frick kom ind for Oliver, så der var masser af energi i front gennem hele kampen. Efter 80 min bliver der slået en bold i dybden, som en velspillede Simon når lige før Vanløses keeper. Derfor var det et også et sikkert straffe.

Det blev Frick der skulle sparke, det gjorde han sikkert, 1-2 og vi var på vej mod anden sejr i træk. De sidste 10 min kom der et par dødbolde mod os men det blev ikke farligt, og sejren var i hus til stor glæde for vores mange tilskuere der var på plads på Vanløse stadion.

Næste uge venter KFUM Roskilde i årets sidste hjemmekamp, KFUM Roskilde er samtidig det eneste hold der har taget alle 3 point mod os i dette efterår, så der er revanche i luften.

 

Vel mødt