Menu

GVI Støtter

Støtternes formål er at yde støtte til børn og unge i GVI. Støtten skal bruges til ting, der ikke bliver betalt af GVI. F.eks. til fortæring ved hjemrejse fra udlandsturneringer. Til en is eller vand ved et stævne i Danmark. Kort sagt: Til at give børnene og de unge noget ekstraordinært. Midlerne til dette kommer primært fra to forskellige kanaler:

Støttebeviser, der er en art medlemsskab af foreningen. Et bevis koster kr. 25,00 om måneden (opkræves een gang årligt med kr. 300,00). Vi har 500 støttebeviser. Nogle er solgte og nogle beror i forreningen. Blandt alle beviser trækkes der hver måned 33 ud. Gevinsterne på de udtrukne beviser er fra kr. 1000,00 (eet stk) til kr. 100,00 (femten stk). Provenuet går som nævnt til GVIs børn og unge.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk