Menu

DBU udtager GVI U13 spiller

image
29. oktober 2020 kl. 13:47
Frederik Enggaard Jensen, der er målmand for U13-Liga 2, er blevet udtaget til DBU´s talentcentertræning. Formålet med disse samlinger: "At DBU opnår kendskab til, udvælger og træner/matcher de spillere, der har potentiale til at nå ungdomslandsholdene".
Frederik glæder sig naturligvis til at deltage i træningen og er glad for det store skulderklap. Han glæder sig til den første samling hvor det for Frederik bliver sjovt at møde nye dygtige spillere og trænere.
At GVI kan sende en U13 spiller afsted til DBU-samling skyldes flere faktorer. Frederik har dels modtaget meget kompetent målmandstræning af Peter Bang. De træner specifik målmandstræning 2 gange om ugen, hvor målmænd fra U13-U15 træner sammen.
Derudover så har Frederik i det daglige dygtige holdkammerater, der presser hinanden til hver træning, under ledelse af Mathias Kornø.
Udtagelsen er også et skulderklap til resten af U13 og en påmindelse om, at man ikke behøver spille i de største klubber for at blive bemærket. Nu skal Frederik og resten af truppen blot fortsætte det hårde arbejde. så skal der nok være mere godt i vente
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk