Menu

GVI dreng får debut på U16-landsholdet

image Her er Mads Beyer ved en tidligere landsholdssamling
12. oktober 2020 kl. 12:17
Mads Beyer er den fjerde GVI dreng på tre år, der får debut på et dansk ungdomslandshold
For tredje år i træk ser vi en dygtig dreng med masser af GVI fortid i støvlerne gøre sig gældende på de danske ungdomslandshold. Denne gang har Mads Beyer fået debut på U16 landsholdet. Mads Beyer var en del af en dygtig 2005 årgang, og som nyslået U13 spiller tog han skridtet op til Lyngbys talentudvikling. Nu spiller han for Brøndby. Mads Beyer spillede en hovedrolle ved det første danske mål ude mod Tyskland. og kampen i Tyskland end med en dansk sejr på 0-2.
Vi glæder os hver gang en knægt eller pige som er vokset op i Nymosen viser sig flot frem derude på finere fodboldadresser, og det sker stort set hver weekend. Stort tillykke til Mads med debuten.
Det er som nævnt tredje år i træk vi har en dreng med GVI fortid i landsholdstrøjen. I 2019 var det Andreas Kaltoft og Marcelo Randolf med en fortid fra vores 2003 årgang og i 2018 var det målmand Oliver Funch fra årgang 2001, som nu står for Avartas 2. divisionshold. I 2015 var Mads Beyers storebror Rasmus Beyer fra 00 årgangen i landsholdstrøjen. Forza Vangede og Forza GVI
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk