Menu

Seniorklubben

GVI-Seniorer er pt. en samling af gamle GVIère, der siden ungdommens dage har haft sin gang i klubben og stadigvæk følger 1. holdets kampe ude såvel som hjemme.

Socialt mødes seniorklubbens medlemmer hver mandag til Billard hele året rundt undtaget Juleaften, hvis den falder på en mandag. Derudover mødes vi den sidste torsdag i hver måned til fællesspisning, løgnehistorier, Petanque, Billard og meget andet. Vi har selvfølgelig også andre kulturelle arrangementer. Her kan nævnes Bakkekoncert, Tivolikoncert, Sejlture på Bagsværd sø med endestation Sofienholm og mange andre nye kulturelle destinationer.

Hvis man ønsker og er interesseret i, at være en del af dette sociale kulturelle samvær, kan alle ældre i Vangede – området med eller uden tilknytning til GVI blive medlem.

Forudsætningen for at blive medlem er, at man skal være efterlønner, pensionist eller blot leve af sin kones penge.

Hvis du er interesseret i, at være en del af GVI-seniorer, skal du kontakte Claus Lerche.

 

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk