Menu

GVI søger pigetræner til U-12

image Er du vores nye U-12 pigetræner?

GVI søger en ny træner til vores dygtige U-12 piger som spiller med i den øverste række i DBU København. Det er en meget velfungerende gruppe på pt 17 piger som vi godt kan forestille os kan blive et øst hold, når de rammer U13 i 2021. Så har du lyst til at være med til at videreudvikle på et stærkt pigehold som også har gode sociale kompetencer, samt en dygtig assistent træner som har trænet pigerne i et par år, så skriv eller ring til Kristian Boye på gvi1921@hotmail.com eller 20160766

PS - kender du ikke GVI så godt, så ligger vi i Vangede på et de hyggeligste anlæg i DBU København regi. Vi forventer, at du har en trænererfaring og faglighed som matcher vores pigers træningsbehov. De træner pt to gange ugentligt mandage og onsdage.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk