Menu

GVI Stavgang

Gentofte-Vangede Idrætsforening har i samarbejde med Gentofte kommune oprettet et stavgangshold. Hvis man er interesseret i /ønsker at deltage, så kom og vær med. Vi mødes ved GVI´s klubhus, Mosebuen 28 B 2820 Gentofte, hver onsdag kl. 10.00. og går stavgang i de naturskønne nærområder i ca. 1 time.

Alle kan deltage uanset hvilket konditions niveau, man befinder sig på. Stavgangen ledes af en uddannet stavgangsinstruktør Poul Gregersen, og det borger for, at udbyttet bliver optimalt på alle niveauer.

De 10 første gange er gratis, derefter skal man melde sig ind i GVI, som stavgangsmedlem til et kontingent der svarer til 10 kr. per gang ca. 45 gange, hvilket svarer til et årligt kontingent på 450 kr.

Hvordan forholder jeg mig når jeg kommer første gang?
Kom i god tid og spørg efter Claus Lerche så viser han dig tilrette.

Der vil være mulighed for at låne et sæt stave.

Vi glæder os og ser frem til, at møde en masse nye ansigter til stavgang.
Med venlig hilsen
Gentofte-Vangede IF

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.