Menu

FODBOLD FITNESS

Vi er et hold af modne kvinder, hvor de fleste er i alderen 50-65 år, som mødes 1 gang om ugen til hyggelig, sjov og varieret træning, som styres af vores skønne spillende træner (Bente Nørregaard). Vi varmer op med fitnessøvelser, laver forskellige boldøvelser og slutter altid af med ca. 1/2 times kamp, hvor fokus er på, at alle skal være med i spillet.

Vi lægger vægt på fodboldfitness er for alle, så træningen er for dig, der aldrig har spillet før, for dig, der måske har været væk i en længere periode og dig, der har lyst til et hold, hvor alle kan være med.

Det sociale er i fokus, så vi passer på hinanden både på og udenfor banen. Vi laver mange ting sammen udover træningen og et par eksempler er; julefrokost, sommerhustur, fællesspisning, festivaldeltagelse.

Vi træner hver onsdag kl. 18.30-20.00 og spiller udendørs året rundt. 
Det er også muligt at træne lidt inden, hvis du har lyst til det. Der er typisk tilbud om fitness (25 kr pr. gang) eller Qi Gong i gymnastiksalen fra kl. 17.30 og nogle mødes ca kl. 18.00 for at løbe en tur i Nymosen.
 
Kontingentet er 250 kr pr. halvår.

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk