image Foto: Poul Bonde
10. oktober 2020 kl. 15:47
GVI 1. senior spillede lørdag 1-1 ude mod B1908
GVIs 1. Senior i DS-rækken tog i dag til B1908, som ikke har fået den bedste start, og dermed var der også forhåbninger til en udesejr.
Kampen blev en lige affære, og 1. Halvleg var uden scoringer i det grålige efterårsvejr, med det våde hængende i luften. GVI, som er i top 3 over mest scorende hold i række, kunne ikke løse forsvaret op.
Efter pausen var det samme billede, men som altid, bliver chancer større jo længere kampen skrider frem. Efter 55 minutter lykkedes det for B1908 at få scoringen i gang - 1-0. GVI øgede presset efter scoringen, og fik fremtvunget et straffe efter 80 min - 1-1 ved Matin.
GVI holder sig i toppen af en uforudsigelig række, og det er det mest positive i en række med varierende resultater hos alle hold.