Menu

DBU udtager GVI U14-spiller

image Træner og dreng foran vores fantastiske Bistro 28
13. oktober 2020 kl. 15:55
Alfred Klamer fra GVI U14 er blevet udtaget til DBUs U14 talentcenter træning, der er det første stop inden U15 landsholdet. Et kæmpe skulderklap til Alfred og klubben for hårdt arbejde både på og uden for banen.

DBU udtager GVI U14-spiller

Alfred Klamer fra GVI U14 er blevet udtaget til DBUs U14 talentcenter træning, der er det første stop inden U15 landsholdet. Et kæmpe skulderklap til Alfred og klubben for hårdt arbejde både på og uden for banen.

Samlingen, der er for de mest talentfulde spillere i København uden for Liga 1 blev gennemført onsdag d. 7. oktober. Her mødte Alfred og 25 andre dygtige og håbefulde spillere op i Ballerup til to træningsmoduler under ledelse af DBU’s U15 talenttræner Mads Krogsgaard.

 

”Det er utroligt glædeligt, at vi alle i GVI har skabt de sportslige og sociale rammer, der kan føre til, at vi udvikler spillere til det højeste niveau. Alfred arbejder benhårdt hver dag for at blive bedre og det har givet ham denne chance. I GVI har vi givet ham guidance og tryghed, U14 holdet har støttet og presset ham til træning og kamp, resten har han selv leveret gennem en fokuseret og målrettet indsats,” siger GVI U14 cheftræner Nicolai Bo Hjeds, der arbejder med Alfred på træningsbanen i det daglige.

 

Alfred Klamer har haft et flot efterår i Liga 2, hvor han i 8 ligakampe har scoret 22 mål. Som en del af den videre udvikling for Alfred træner han allerede fast med årgangen over og spiller udvalgte kampe. Ligesom flere andre fra U14-holdet.

 

”Alfreds udvikling og hans præstationer i 2020 er et bevis på, at vores sportslige miljø er enormt stærkt. Jeg glæder mig på Alfreds og hele U14’s vegne. Når spillere bliver udvalgt er det fordi de er en del af en stærk gruppe, der har arbejdet målrettet over lang tid. Jeg håber og tror på, at Alfreds udtagelse sætter gang i en masse drømme hos vores ungdomsspillere, om at de skal blive de næste,” udtaler Bjørn Rasmussen, Ungdomsansvarlig U13-U15.

Alfred fejrede sin udtagelse med at lave tre mål i weekendens Liga 2 kamp mod Hørsholm, som U14 holdet vandt sikkert....6-5.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk