Menu

Er du det næste træner fund i GVI?

image Vi har drenge og piger på alle niveauer, så der er noget til et hvert bankende trænerhjerte
21. oktober 2020 kl. 15:29
Kom og bliv en del af vores fantastiske fodboldmiljø i Vangede


Trænere til GVI søges

Vi forsøger hele tiden at udbygge vores gruppe af trænere med flere nysgerrige og læringslystne trænere til et af landets mest hyggelige fodboldanlæg. Vi er derfor på udkig efter dig som enten cheftræner, assistenttræner eller ung-træner til et fodboldmiljø, hvor vi hele tiden udvikler os.

Det bakkes op af et stærkt fællesskab af trænere som har et stærkt bagland med fastansat talentchef, head of coaching for U17 til U19, børne- og ungdomsudviklingstræner for U10 til U15 og en pigeansvarlig, så der er hele tiden en at sparre med.

 

Vi er i år blevet DBU licensklub, vi har sendt en spiller på DBU talenttræf, fået lavet fantastisk set-up med fysisk træning, styrket fællesskaberne i årgangene, systematiseret vores træningsmiljø, har genskabt et stærkt miljø for målmandstræning og har nogle fantastiske dage med fodtennis turnering for bare at nævne nogle af de opture som du kan blive en del af.

Er du gjort af det rette stof, så vil vi gerne finde den rette plads til dig hos os fra U10 til U19 i et af vores mange stærke træningsmiljøer som vi vil gøre endnu stærkere.

Lidt om GVI

  • Vores fodboldmiljø roses fra nær og fjern. Vi tilstræber ikke at være perfekte, men til gengæld modige, åbne og nysgerrige. Det ønsker vi afsmitte fra ledere og trænere til vores børn og unge.
  • Vi er en stor klub som ligger i top 15 i DBU København målt på antal medlemmer. Næststørst i Gentofte. Vi fylder 100 år i august 2021.
  • Vi har hold på alle niveauer. Øst 1, mesterrække, liga 2, række 1, 2 og 3, så der er noget for enhver smag

Vi kan tilbyde dig

  • Personlig udvikling som træner og masser af sparring fra vores sportslige ledelse. Intern og ekstern uddannelse.
  • Naturligvis tøjpakke, da vi forventer vores trænere står i GVI trænertøj til træning og kamp.
  • Talentudviklingsmiljø og gavn af vores samarbejde med FCK.
  • Godtgørelse efter aftale

Din ansøgning

Vores vindue for nye trænere er hele tiden åbent. Så skriv i dag eller skriv om en uge. Det er ikke det afgørende. Det afgørende er, at du har lyst til at være en del af det, vi står for. Men tøv ikke da vi har konkrete muligheder fra 1. januar.

Kontakt

Du kan skrive til GVI’s sportslige leder, Kristian Boye, på gvi1921@gmail.com Har du konkrete spørgsmål til vores forskellige afdelinger, så er du velkommen til at skrive til vores fodboldfaglige chef for U10-U15, Bjørn Rasmussen, på gvi1921br@gmail.com eller vores fodboldfaglige chef for U17-U19, Rene Zedler, på zedler.gvi@gmail.com eller vores pigeansvarlige, Christian Theilgaard, på theilgaard1985@gmail.com 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk