Menu

Godt nyt til 1. senior fans.

image Der er nogle på det her billede som ikke kan være med, men vi havde ikke lige et U21 foto!
31. oktober 2020 kl. 12:04
Vi laver en række udviklingskampe frem mod nytår med vores bedste spillere under 21 år.

Kære trofaste senior fans.

I SKAL IKKE “SNYDES” bare fordi fodbolden for vores seniorhold igen desværre er lukket ned.

Som I sikkert har bemærket, har vi med vores dygtige seniortrænere ved roret været igennem en foryngelseskur i vores seniortrup. Vi er faktisk stadig midt i den.

Vores afsindig spændende og lovende seniortrup består derfor nu af rigtig mange unge drenge.
⁃ og tro mig, med det setup og sportslig struktur vi har implementeret i klubben i foråret, så kommer der fremadrettet endnu flere unge lovende talenter igennem vores system. 
Allerede til sommer vil adskillige af vores nuværende u19 spillere banke kraftigt på døren til seniortruppen. Ikke kun dem som bliver senior til sommer, men måske nogle af dem som rent faktisk vil have endnu et år tilbage som u19 spiller, også vil banke på.

For at holde alle disse lovende talenter til ilden, og som nævnt indledningsvist, for ikke at snyde vores trofaste fans for fede oplevelser med vores “seniorhold” i Nymosen, har vi arrangeret en del U21 kampe i november og december.

Vi skal nok offentliggøre det endelig program straks det er på plads.
Men vi kan da allerede nu løfte lidt af sløret:

14/11 kl. 12.00: GVI - ? (Måske Hørsholm)
21/11 kl. 12.00: GVI - FA2000
28/11 kl. 12.00: GVI - Hvidovre IF
5/12 kl. 12.00: GVI - (måske Vanløse)
8/12 kl. 19.00: GVI - HIK

Vores lovende unge drenge skal trods corona nedlukning fortsat udvikles, og derfor udfordres i kamp på højeste niveau, og det vil de med garanti blive i alle 5 kampe.

Selvom det ikke er DS turneringskampe, så håber vi at I vil støtte drengene og ved selvsyn få set nogle af de spændende spillere vi har i vores U-afdeling optræde sammen med de unge drenge fra vores seniortrup.

I kan jo lige så godt lære alle deres navne nu, så I kan genkende dem når I senere ser dem spille fast på vores 1. Senior eller hvem ved, måske se dem spille Champions League.

På sportslig gensyn
Zedler
HOC 😍
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk