Menu

Fin U17 pokaldyst i Nymosen

image Pause er lig med teamtalk
01. oktober 2020 kl. 22:32
GVI kæmpede for det til det sidste men måtte se sig slået 0-2 af divisionsholdet HIK

Nymosen dannede torsdag aften rammen om en nyklassiker. Ungdomspokalbrag mod næsten naboerne fra HIK, og efter en rigtig fin indsats måtte vores U17 GVI drenge desværre se sig slået 0-2.

U17 holdet har haft en svær sæsonstart, men langsomt folder spillerne sig mere og mere ud og viser nogle af de kvaliteter som vi alle sammen ved de har, således også i denne kamp mod HIK. Bevares HIK havde de fleste og de største chancer, men GVI havde også muligheder, og et enkelt mål var længe nok til at bringe kampen ud i et straffesparksdrama. Sådan gik det ikke, men drengene kan tage masser af gode aktioner med fra matchen.

Og så var det også dejligt lige at gense fire af vores GVI-udviklede talenter, der nu spiller for HIK og stadig gør det godt. En fornøjelse at se jer i Nymosen.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk