Menu

DØDSFALD

image
10. november 2018 kl. 12:18

Det er med stor sorg at meddele at Peter Bram ikke er hos os mere.

Peter, som blev fundet livløs 2. Påskedag, var én af de tidligere store profiler, med 40 1. holds kampe i den stribede blå/hvide trøje.

Peter Bram var med hele vejen fra lilleputafdelingen i GVI via de succesfulde år som junior og ynglingespiller op til 1. senior, hvor han i sin debut på udebane imod Hellas (3-3) i 1978 scorede alle 3 mål og sidenhen fik et par kampe i oprykningsåret 1981.

Peter var en vigtig brik både på banen og ikke mindst uden for banen. Hans smittende dejlige humør og charme, sammensat med hans lille størrelse og kvikke bemærkninger, kunne ingen modstå. Peter mødte hans børn mor i erhvervslivet, hvor de begge arbejdede i bankverdenen og med familien bosatte de sig i Fredensborg.

Hans fodboldkarriere gik derfor videre fra GVI til Fredensborg, hvor han spillede et par sæsoner i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening og høstede dér lige så stor popularitet og anerkendelse, som i hans barndomsklub GVI. Som mange andre Vangede-fødte borgere, kunne Peter ikke undvære Vangede og flyttede senere tilbage til hjertet i Vangede, hvor han også endte sine dage.

Peter efterlader sig sønnen Henrik og datteren Catherina samt flere børnebørn; og Peter’s søster Marianne og svoger Leif har ligeledes altid været en meget stor del af Peter’s nærmeste.

Peter blev kun 57 år.

Vi er mange, der kommer til at savne Lille Peter og vore tanker går til familien og de pårørende.

Bisættelsen vil finde sted fra Vangede Kirke tirsdag d. 25. april kl. 12:30

Æret være hans minde.

Jan Castin Jeppesen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk