Menu

Fuldt fart på GVI trænerdag

image
10. november 2018 kl. 11:42

Det var et lille men meget passioneret og engageret felt af GVI-trænere fra U8 til U14, der søndag brugte en weekenddag på at høre om alle vores planer for GVI børne- og ungdomsfodbold i den nære fremtid, og være med til at en udviklende dage med træningspas, hvor vi ”legede” træningsøvelser med vores U12 årgang. Mange begreber var oppe og vende. Nye tiltag som GVI Weekend, Årshjul bredt og specifikt pr. årgang  blev præsenteret sammen med andre kommende tiltag som GVI mikro fodboldskole, og 1. seniorspillere træner med. Samtidig var der også masser af krudt til at vise yndlingsøvelser på træningsbanerne og evaluering på både træning og hvordan fx et årshjul for en U12 kan se ud.

Trænerdagen gav også anledning til at præsentere vores helt nye tiltage om fredagen som er så nyt, så vi ikke engang har fået givet babyen et navn endnu, men på tegnebrættet er navne som ”Fri Fodbold Fredag” eller ”Fredags-stationen” eller noget i den stil. Vores deltagere hørte det først, og alle i andre vil høre nærmere om det på mail, da vi starter allerede nu på fredag og lukker ned for al organiseret holdtræning på fredage i GVI.  Netop fordi vores fredage skal bryde rammer til gavn for vores drenge og piger med masser af sjove stationer og ingen snak om taktik, dybdeløb eller hvad man ellers bruger tiden på til de normale træninger. En helt nye måde at tænke det på, som også stiller store krav til at alle vores trænere om parathed til noget nyt og opbakning, så drengene kan mærke, at deres trænere også står bag det.

Det var sæsonens tredje GVI trænerdag, og da vi måtte aflyse den anden, så havde vi regnet med stort fremmøde denne gang, Sådan gik det ikke, og vi vil gå anderledes til værks fremadrettet, hvor de her træningsdage gerne skal blive et naturligt punkt på alle holds årshjul. Vi begræder ikke de fraværende, men jubler over dem der deltog på en fantastisk søndag, hvor alle kunne få noget lærerigt med hjem, så vel forældretrænere, klubtrænere som instruktører.

 

Der er kun en ting tilbage at sige, og det er Forza GVI

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk