Menu

Debutmål i uafgjort sæsonpremiere

image
10. november 2018 kl. 14:38

Næsen var sat op efter sejr, da GVI’s DS gutter lørdag tog til sæsonpremiere med tre debutanter i startopstillingen. Men trods massivt overvægt i spil, så endte det bare med 1-1 ude mod Avedøre.

Trænerduoen Søren Fjorting og Morten ’Gummi’ Hansen måtte til dagens kamp undvære en karantæneramt Lasse G, samt Gustav Bang og Frederik Jensen som endnu ikke er tilbage fra ferie. I startopstillingen var der plads til tre nye i form af Rune Friis på den offensive midtbane, Anton Scharling Krebs som 6’er og Morten Rasmussen i det centrale forsvar.

GVI satte sig fra start tungt på spillet mod et defensivt Avedøre-hold, og det var tydeligvis svært at skabe de store chance. Der var flere gange optræk til noget, men den sidste skarphed manglede. Omvendt var det heller ikke fordi Avedøre på nogen måde truede. Efter 29. minut var en halvskævert langt forbi Mikkel Grams mål første afslutning fra hjemmeholdet.  Kort før det var der klart hånd på bolden i Avedøres straffesparksfelt, men dommerens fløjte var underligt tavs. Halvlegen løb stille og roligt ud i ingenting, og det stod 0-0 i pausen.

Efter pausen sad GVI stadig tungt på det hele, og man fornemmede at Vangede-drengene blev farligere og farligere. I en sekvens blev nyankomne Rune Friis spillet helt fri i boksen, men desværre til højre foden som er knap så skarp som den venstre, og den store chance blev sparket langt over mål. Kort efter gik det så galt i den anden ende. To hjørnespark i træk til Avedøre. Allerede på det første til forreste stolpe, så det utrygt ud for GVI forsvaret, og i andet forsøg blev bolden headet i mål til en aldeles ufortjent Avedøre føring til stor ærgrelse for den talrige skare af GVI tilhængere.

Så skulle der for alvor lægges pres på Avedøre. Men hjemmeholdet var gode til at forsvare sig, og selv om de undervejs fik en mand fortjent udvist med direkte rødt kort, så var det som om der blev mindre og mindre rum at spille i. Forløsningen kom efter et hjørnespark, hvor Morten Rasmussen dygtigt udlignede med hovedet efter et godt lagt hjørnespark fra Oliver Østgaard. Så skulle der presses på for sejrsmålet, men trods masser af gode ryk på kanterne, som kom det sidste afgørende indlæg ikke, og GVI måtte frustreret nøjes med 1-1.

Og så sluttede det hele desværre også med et dumt rødt kort til Simon Raahave, der i frustration over spillet sparkede bolden hårdt i banden, hvilket en svag dommer mente skulle takseres til et gult kort, og da Simon i forvejen var noteret i dommerens bog, så var det ud ganske få sekunder før dommeren fløjtede kampen af.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk