Menu

Dejlig sejr i Nymosen

image
10. november 2018 kl. 14:39

Gvi skulle lørdag følge op på sidste uges sejr, og primært forsøge at stabilisere sig som tophold i række.

Der var fra trænerteamet roteret lidt i forsvaret, Lasse G ude med karantæne og Morten "Molle" ude med skade. Derned blev det vores talentfulde årgang 98 Anton, der kom til at spille den venstre plads i midterforsvaret ved siden af Thomsen.

På midtbanen havde den hårdt arbejdende Frederik Jensen fået genvalg, og helt fremmepå var Nick C tilbage til dagens kamp.

Fra start viste det sig hurtigt, at GVI ville mest, og det blev skabt store chancer fra start, dog uden scoringer. Efter 13 min fik Frederik Jensen sit andet gule kort, og måtte derfor gå den tunge gang ind i omklædningsrummet. Endnu engang GVI med 10 mand og lang vej igen. Men GVI fortsatte igen med den gode moral, der er vist de sidste par kampe, og svarede igen en scoring i  det 19. minut, med Nick på et smukt hovedstødsmål efter et skarpt indlæg. Netop indlæggene havde høj kvalitet gennem hele kampen, og var en konstant trussel B1908. Selvom GVI var foran og en mand i undertal, blev der ikke for  alvor truet på et godt spillende forsvar.

Efter 35 min bliver en B1908 dødbold i vores ende grebet af Mikkel Gram i målet og sendt hurtigt afsted med et fantastisk "sydamerikansk" udspark. Rune alene med 1 af deres forsvarer og keeper. En lækker første berøring og en hurtig afslutning i det lange hjørne. 2-0 til GVI. Fantastisk spil af Rune og Mikkel, og resten af halvlegen blev der fokuseret på at holde nullet til pause.

Efter pausen blev der igen arbejdet hårdt defensivt, og det var stadig GVI der blev farligst uden at der kom flere mål. Ind fra bænken kom Metin, Gustav og Tobias.

Kampens spiller blev den unge Anton Krebs, der fra sin plads i midterforsvaret stadig vandt sine dueller og strøede om sig med lækre afleveringer. Han er virkelig startet sin seniorkarriere med stærkt spil, efter at han valgte at skifte til GVI midt i forårssæsonen på grund af manglende spilletid hos B93 U19. Det har vist sig at være et smart skifte, da han så kendte alle holdkammeraterne fra træning og U21 kampe. Han bliver spændende at følge resten af efteråret.

Næste uge er der søndagskamp i Fremad Valby kl 13.30, som har fået en rigtig god start med 3 sejre og 2 nederlag. De ligger derfor på en foreløbig 2. plads med et point mere end GVI på 3. pladsen.